Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
saracenka píše:
musim tě říct juro ,že vypadáš líp v telce jak na fotkách ..a jsi teda bedna
Teď už bedna nejsem, zamlada to bylo lepší - a kamery v televizním studiu zeštíhlují, to říká každý, kdo kvízem prošel.
etatinek píše:lucineeccka píše:Planý slova a hezký řečičky!! Chceš mě akorát nalákat do postele, zneužít mě, a pak mě odkopnout, to známe!! Takovýdle!!etatinek píše:Ale já tady furt píšu, že tě miluju a ty nic.lucineeccka píše:No jenže žádná mě nemiluje, všechny chcou jen SEX!! A na to já nehraju, já potřebuju cítit LÁSKU!! Jo a taky nemáte žádný pořádný nemovitosti a majetky… Né, že by mi na tom jako záleželo…etatinek píše:Vždyť tady máš tři nápadnice.saracenka píše:No žádná ženská mě nechce… A chlapi teda už vůbec ne, tak já nevím…
počkej ,ale to tady podstatně mění situaci ,ty jsi gay,![]()
Cooo
![]()
coco já jsem všímavá ,ty kdybys byl v telce tak ti taky pochválim bednu
lucineeccka píše:etatinek píše:Cooolucineeccka píše:Planý slova a hezký řečičky!! Chceš mě akorát nalákat do postele, zneužít mě, a pak mě odkopnout, to známe!! Takovýdle!!etatinek píše:Ale já tady furt píšu, že tě miluju a ty nic.lucineeccka píše:No jenže žádná mě nemiluje, všechny chcou jen SEX!! A na to já nehraju, já potřebuju cítit LÁSKU!! Jo a taky nemáte žádný pořádný nemovitosti a majetky… Né, že by mi na tom jako záleželo…etatinek píše:Vždyť tady máš tři nápadnice.saracenka píše:No žádná ženská mě nechce… A chlapi teda už vůbec ne, tak já nevím…
![]()
![]()
![]()
No coco!! Dyť jen na tebe kouknu a vidím!! Že tobě se zachtělo druhýho dítěte, co!! A beztak se ten první zuby nehty bránil a ty… ![]()
Teda etatínku, ty kdybys neexistoval, tak by si tě snad admini museli vymyslet a oživit - jako Pinocchia… ![]()
saracenka píše:
tak já nevim chce nás ,nebo nechce
No nechce, co bych s váma asi tak dělal… Vás přenechám Jurovi, on má na to klobásu a bednu, já ani to ani ono… ![]()
etatinek píše:saracenka píše:No nechce, co bych s váma asi tak dělal… Vás přenechám Jurovi, on má na to klobásu a bednu, já ani to ani ono…
tak já nevim chce nás ,nebo nechce
no to jsme holky dopadly .. ![]()
Jura007 píše:
Teda etatínku, ty kdybys neexistoval, tak by si tě snad admini museli vymyslet a oživit - jako Pinocchia…
Jura007 píše:žejo ,vy dva jste prostě príma
Teda etatínku, ty kdybys neexistoval, tak by si tě snad admini museli vymyslet a oživit - jako Pinocchia…
etatinek píše:Jura007 píše:
Teda etatínku, ty kdybys neexistoval, tak by si tě snad admini museli vymyslet a oživit - jako Pinocchia…![]()
Děkuju, to beru jako kompliment!!
![]()
Ale musím tě zklamat, od adminů jsem dostal výtku, takže mě asi brzo smažou…
![]()
kecáš ![]()
saracenka píše:etatinek píše:kecášJura007 píše:
Teda etatínku, ty kdybys neexistoval, tak by si tě snad admini museli vymyslet a oživit - jako Pinocchia…![]()
Děkuju, to beru jako kompliment!!
![]()
Ale musím tě zklamat, od adminů jsem dostal výtku, takže mě asi brzo smažou…
![]()
Jo jo, jednoho krásného dne si celé Emimino konečně oddychne…
![]()
etatinek píše:lucineeccka píše:No coco!! Dyť jen na tebe kouknu a vidím!! Že tobě se zachtělo druhýho dítěte, co!! A beztak se ten první zuby nehty bránil a ty…etatinek píše:Cooolucineeccka píše:Planý slova a hezký řečičky!! Chceš mě akorát nalákat do postele, zneužít mě, a pak mě odkopnout, to známe!! Takovýdle!!etatinek píše:Ale já tady furt píšu, že tě miluju a ty nic.lucineeccka píše:No jenže žádná mě nemiluje, všechny chcou jen SEX!! A na to já nehraju, já potřebuju cítit LÁSKU!! Jo a taky nemáte žádný pořádný nemovitosti a majetky… Né, že by mi na tom jako záleželo…etatinek píše:Vždyť tady máš tři nápadnice.saracenka píše:No žádná ženská mě nechce… A chlapi teda už vůbec ne, tak já nevím…
![]()
![]()
![]()
A co vidíš?
Já vidím vzornou maminku
Jj ten se opravdu bránil ![]()
No byl tu před tebou nějaký Budulínek…
Nejseš to ty v přestrojení…?