Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
saracenka píše:lucineeccka píše:k?saracenka píše:skoro jsi se trefila,ale vyhoď jedno písmenko
lucí jestli jsi beránková tak máš velkou šanci
jj ![]()
lucineeccka píše:etatinek píše:Ale dočkal!saracenka píše:No vidíš a máš ženicha a Jura nevěstu… No mě holt zbyde Lucinečka a nebo ten beran, jen pořád nevím, čemu dám nakonec přednost… Ale asi už vím, já mám rád, když mě má životní láska pustí ke slovu a u Lucinečky bych se toho obávám se asi nedočka, takže není co řešit…Jura007 píše:žejo ,vy dva jste prostě príma
Teda etatínku, ty kdybys neexistoval, tak by si tě snad admini museli vymyslet a oživit - jako Pinocchia…![]()
Já jsem chápavá, milá věrná a umím vařit,ale ty máš radši zvířátka,
( a jentak náhdou mám taky zvířecí příjmení)
To máš pravdu, že mám rád zvířenu… Takový kůzlátka, bobříci, koťátka, to vůbec není k zahození…
![]()
lucineeccka píše:etatinek píše:straší ?lucineeccka píše:Tak dobrou noc, ať tě etatínek … celou noc!!
Jdu spát, etatínek mě pěkně naštval.![]()
![]()
![]()
Píchá??
Nene!! Straší je správně!!
![]()
lucineeccka píše:saracenka píše:jjlucineeccka píše:k?saracenka píše:skoro jsi se trefila,ale vyhoď jedno písmenko
lucí jestli jsi beránková tak máš velkou šanci
No to je snad znamení ne?? Hele, tak že jsi to ty… Tak bych u tebe tedy udělal tu vyjímku a chvilku bych na čirou lásku zapomněl a… Nechal se tebou v tý posteli zneužít… Ale jen jednou!! Vícekrát tedy ne!! ![]()
etatinek píše:lucineeccka píše:Píchá??etatinek píše:straší ?lucineeccka píše:Tak dobrou noc, ať tě etatínek … celou noc!!
![]()
![]()
![]()
![]()
Pak kdo tady myslí jenom na sex ![]()
lucineeccka píše:etatinek píše:lucineeccka píše:Píchá??etatinek píše:straší ?lucineeccka píše:Tak dobrou noc, ať tě etatínek … celou noc!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Pak kdo tady myslí jenom na sex
TO JÁ NE!! TO MALÉJ DĚŇDÍK!!
A vůbec, já tu vlastně vůbec néjsem, teďka už dávno spokojeně spím a oddechuji… Vůbec tu nepíšu takové kraviny na veřejně přístupném diskusním fóru!! ![]()
etatinek píše:lucineeccka píše:saracenka píše:jjlucineeccka píše:k?saracenka píše:skoro jsi se trefila,ale vyhoď jedno písmenko
lucí jestli jsi beránková tak máš velkou šanciNo to je snad znamení ne?? Hele, tak že jsi to ty… Tak bych u tebe tedy udělal tu vyjímku a chvilku bych na čirou lásku zapomněl a… Nechal se tebou v tý posteli zneužít… Ale jen jednou!! Vícekrát tedy ne!!
Jednou se mnou a pak už nikdy s žádnou jinou.
Ale i tak máš smůlu, já až po svatbě.
TO NEPLATÍ!! ZKAZILY JSTE MĚ!! SI BUDU STĚŽOVAT!! Jsem vždycky byl takový hodný kluk a po pár měsících na Emiminu je ze mě tohle…
![]()
lucineeccka píše:etatinek píše:Jednou se mnou a pak už nikdy s žádnou jinou.lucineeccka píše:saracenka píše:jjlucineeccka píše:k?saracenka píše:skoro jsi se trefila,ale vyhoď jedno písmenko
lucí jestli jsi beránková tak máš velkou šanciNo to je snad znamení ne?? Hele, tak že jsi to ty… Tak bych u tebe tedy udělal tu vyjímku a chvilku bych na čirou lásku zapomněl a… Nechal se tebou v tý posteli zneužít… Ale jen jednou!! Vícekrát tedy ne!!
etatinek píše:lucineeccka píše:etatinek píše:Jednou se mnou a pak už nikdy s žádnou jinou.lucineeccka píše:saracenka píše:jjlucineeccka píše:k?saracenka píše:skoro jsi se trefila,ale vyhoď jedno písmenko
![]()
![]()
![]()
Včera jsi mi nabízel lásku a dneska sex?
Tak kdo je tady potom zkaženej ![]()
lucineeccka píše:etatinek píše:Včera jsi mi nabízel lásku a dneska sex?lucineeccka píše:etatinek píše:Jednou se mnou a pak už nikdy s žádnou jinou.lucineeccka píše:saracenka píše:jjlucineeccka píše:k?saracenka píše:skoro jsi se trefila,ale vyhoď jedno písmenko
![]()
![]()
![]()
Tak kdo je tady potom zkaženej
No kdo asi?? Na to se vůbec nemusíš ptát!! Jasně, že tyyy!! ![]()
PS: Obé v jeden den!! ![]()
k?