Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Jura007 píše:že ty se ve světě neztratíš ..jsi fešák juro ..saracenka píše:Tak nějak nechápu, co tím chtěla autorka říct…
hele tebe jsem viděla v AZ kvízuty jsi chytrej dost jako ..
lucineeccka píše:etatinek píše:Ale já tady furt píšu, že tě miluju a ty nic.lucineeccka píše:No jenže žádná mě nemiluje, všechny chcou jen SEX!! A na to já nehraju, já potřebuju cítit LÁSKU!! Jo a taky nemáte žádný pořádný nemovitosti a majetky… Né, že by mi na tom jako záleželo…etatinek píše:Vždyť tady máš tři nápadnice.saracenka píše:No žádná ženská mě nechce… A chlapi teda už vůbec ne, tak já nevím…
počkej ,ale to tady podstatně mění situaci ,ty jsi gay,![]()
Planý slova a hezký řečičky!! Chceš mě akorát nalákat do postele, zneužít mě, a pak mě odkopnout, to známe!! Takovýdle!! ![]()
saracenka píše:
prej že nemáme majetky se na to fakt vykašlu ,kolo jsem dneska nablejskala..a furt je to málo
Pokud to nemá šest nul, tak se to nepočítá… Sorry…
![]()
no ale ty tady pořád hlásáš o čisté lásce a najednou nuly no co je toto ..
saracenka píše:
no ale ty tady pořád hlásáš o čisté lásce a najednou nuly no co je toto ..
To je jen taková malá drobnůstka!! Co činí z čisté lásky čirou!! ![]()
saracenka píše:
co ta marra má toho berana nebo ne ..
Pokud není zlatéj, tak mě to nezajímá a může jich mít klidně tucet… ![]()
co ten jura ho pochválim a on nic ..buď ho to nezajímá a nebo se červená za rohem
saracenka píše:
ale klobásku bysis dal co?já teda skopový vůbec
Já ne, ale vy tři tady byste chtěly zřéjmě nějakou pořádnou klobásu!! Myšleno, do toho vašeho krbu, či grilu, nebo u čeho jste se to chtěly válet… Na chcíplině, ehm, kožešině… ![]()
etatinek píše:saracenka píše:
no ale ty tady pořád hlásáš o čisté lásce a najednou nuly no co je toto ..To je jen taková malá drobnůstka!! Co činí z čisté lásky čirou!!
Teď mně připomínáš Standu Grossovýho: „Ten původ těch peněz je tak průhledný, že ani křišťál křišťálovější být nemůže…“
![]()
etatinek píše:saracenka píše:Já ne, ale vy tři tady byste chtěly zřéjmě nějakou pořádnou klobásu!! Myšleno, do toho vašeho krbu, či grilu, nebo u čeho jste se to chtěly válet… Na chcíplině, ehm, kožešině…
ale klobásku bysis dal co?já teda skopový vůbec
teď jsi mě ranil ,to byla náhodou nádherná scénka milostná …na kůži před krbem .. ![]()
saracenka píše:
co ten jura ho pochválim a on nic ..buď ho to nezajímá a nebo se červená za rohem
Jurův čas je drahý, šel přispívat do jiných diskusí, s náma se zahazovat odmítá a nebude!! Hele, asi jsem také chlap jako Jura, ale vážně mi to s tím AZ-kvízem nedošlo, to je nějaký ženský hlavolam či kód??
![]()
etatinek píše:saracenka píše:Jurův čas je drahý, šel přispívat do jiných diskusí, s náma se zahazovat odmítá a nebude!! Hele, asi jsem také chlap jako Jura, ale vážně mi to s tím AZ-kvízem nedošlo, to je nějaký ženský hlavolam či kód??
co ten jura ho pochválim a on nic ..buď ho to nezajímá a nebo se červená za rohem![]()
byl v Az kvízu jura..ne?
prej že nemáme majetky se na to fakt vykašlu ,kolo jsem dneska nablejskala..a furt je to málo