Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
saracenka píše:
co ten jura ho pochválim a on nic ..buď ho to nezajímá a nebo se červená za rohem
To druhý… zrovna řeším budoucí finanční průšvihy - s tužkou a papírem. Takže v podstatě etatínek v bledě modrým… ![]()
etatinek píše:Jura007 píše:Jo, proto píšu o čirý lásce, pokud by měla být křišťálová, tak těch nul by muselo být více než jen šest… Cirka osm…etatinek píše:Teď mně připomínáš Standu Grossovýho: „Ten původ těch peněz je tak průhledný, že ani křišťál křišťálovější být nemůže…“saracenka píše:
no ale ty tady pořád hlásáš o čisté lásce a najednou nuly no co je toto ..To je jen taková malá drobnůstka!! Co činí z čisté lásky čirou!!
![]()
![]()
![]()
Takže ideální nevěsta pro tebe má mít míry 90-100-40??? (Teda pokud to znáš…)
Jura007 píše:saracenka píše:To druhý… zrovna řeším budoucí finanční průšvihy - s tužkou a papírem. Takže v podstatě etatínek v bledě modrým…
co ten jura ho pochválim a on nic ..buď ho to nezajímá a nebo se červená za rohem
Snad ještě používáš černou, respektive modrou tužku, nebo šedou to je fuk, hlavně né červenou, to by už bylo hodně špatný… ![]()
saracenka píše:etatinek píše:byl v Az kvízu jura..ne?saracenka píše:Jurův čas je drahý, šel přispívat do jiných diskusí, s náma se zahazovat odmítá a nebude!! Hele, asi jsem také chlap jako Jura, ale vážně mi to s tím AZ-kvízem nedošlo, to je nějaký ženský hlavolam či kód??
co ten jura ho pochválim a on nic ..buď ho to nezajímá a nebo se červená za rohem![]()
Hele, tam už byla určitě půlka republiky, když to má tolik dílů…
![]()
Jo, byl jsem to já… Teda pokud myslíš ten začátek července. Ale oproti té spanilé jízdě před osmi rokama byl toto debakl. Holt už stárnu.
Jura007 píše:etatinek píše:Takže ideální nevěsta pro tebe má mít míry 90-100-40??? (Teda pokud to znáš…)Jura007 píše:Jo, proto píšu o čirý lásce, pokud by měla být křišťálová, tak těch nul by muselo být více než jen šest… Cirka osm…etatinek píše:Teď mně připomínáš Standu Grossovýho: „Ten původ těch peněz je tak průhledný, že ani křišťál křišťálovější být nemůže…“saracenka píše:
no ale ty tady pořád hlásáš o čisté lásce a najednou nuly no co je toto ..To je jen taková malá drobnůstka!! Co činí z čisté lásky čirou!!
![]()
![]()
![]()
Devadesát milionů, sto roků a čtyřicet horečky?? Já jsem pesimista a mám rád jistotu, takže pro mě by byla ta pravá 250-120-45!!
![]()
musim tě říct juro ,že vypadáš líp v telce jak na fotkách ..a jsi teda bedna ![]()
etatinek píše:saracenka píše:Já ne, ale vy tři tady byste chtěly zřéjmě nějakou pořádnou klobásu!! Myšleno, do toho vašeho krbu, či grilu, nebo u čeho jste se to chtěly válet… Na chcíplině, ehm, kožešině…
ale klobásku bysis dal co?já teda skopový vůbec
Pořádnou klobásu najdete na mých fotkách v „Emiminí pavlači“… ![]()
Jura007 píše:
Jo, byl jsem to já… Teda pokud myslíš ten začátek července. Ale oproti té spanilé jízdě před osmi rokama byl toto debakl. Holt už stárnu.
Tak si tak říkám… Že ta saracenka toho ví víc, než je zdrávo. od té ruce dál!! ![]()
EDIT: A né jen ruce!! Ale i to ostatní!! ![]()
etatinek píše:Jura007 píše:Tak si tak říkám… Že ta saracenka toho ví víc, než je zdrávo. od té ruce dál!!
a nejenom ruce ![]()
Jo, proto píšu o čirý lásce, pokud by měla být křišťálová, tak těch nul by muselo být více než jen šest… Cirka osm…