Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
lucí je dneska nějakej nabroušenej ,asi se nám špatně vyspal ,ani se radši neptam s kým ![]()
saracenka píše:Jura007 píše:žejo ,vy dva jste prostě príma
Teda etatínku, ty kdybys neexistoval, tak by si tě snad admini museli vymyslet a oživit - jako Pinocchia…
No vidíš a máš ženicha a Jura nevěstu… No mě holt zbyde Lucinečka a nebo ten beran, jen pořád nevím, čemu dám nakonec přednost… Ale asi už vím, já mám rád, když mě má životní láska pustí ke slovu a u Lucinečky bych se toho obávám se asi nedočka, takže není co řešit…
![]()
saracenko, on tady mimo jiné vyznával lásku i Lesině, když ještě adminovala na eMiminu…
Jura007 píše:
saracenko, on tady mimo jiné vyznával lásku i Lesině, když ještě adminovala na eMiminu…
jojo já vim denně se tahá jinde ,hrůza
lucineeccka píše:etatinek píše:A co vidíš?lucineeccka píše:No coco!! Dyť jen na tebe kouknu a vidím!! Že tobě se zachtělo druhýho dítěte, co!! A beztak se ten první zuby nehty bránil a ty…etatinek píše:Cooolucineeccka píše:Planý slova a hezký řečičky!! Chceš mě akorát nalákat do postele, zneužít mě, a pak mě odkopnout, to známe!! Takovýdle!!etatinek píše:Ale já tady furt píšu, že tě miluju a ty nic.lucineeccka píše:No jenže žádná mě nemiluje, všechny chcou jen SEX!! A na to já nehraju, já potřebuju cítit LÁSKU!! Jo a taky nemáte žádný pořádný nemovitosti a majetky… Né, že by mi na tom jako záleželo…etatinek píše:Vždyť tady máš tři nápadnice.saracenka píše:No žádná ženská mě nechce… A chlapi teda už vůbec ne, tak já nevím…
počkej ,ale to tady podstatně mění situaci ,ty jsi gay,![]()
![]()
![]()
![]()
Já vidím vzornou maminku
Jj ten se opravdu bránil
Hele, já bych se také „branil“!! A možná dokonce deset sekund, né jak on!! ŽABAŘ!! ![]()
Jura007 píše:Žebych tu každé vyznával lásku?? No nezda se mi!!
No byl tu před tebou nějaký Budulínek…Nejseš to ty v přestrojení…?
lucineeccka píše:
Jdu spát, etatínek mě pěkně naštval.![]()
![]()
Tak dobrou noc, ať tě etatínek … celou noc!!
![]()
etatinek píše:saracenka píše:No vidíš a máš ženicha a Jura nevěstu… No mě holt zbyde Lucinečka a nebo ten beran, jen pořád nevím, čemu dám nakonec přednost… Ale asi už vím, já mám rád, když mě má životní láska pustí ke slovu a u Lucinečky bych se toho obávám se asi nedočka, takže není co řešit…Jura007 píše:žejo ,vy dva jste prostě príma
Teda etatínku, ty kdybys neexistoval, tak by si tě snad admini museli vymyslet a oživit - jako Pinocchia…![]()
Ale dočkal!
Já jsem chápavá, milá věrná a umím vařit,ale ty máš radši zvířátka,
( a jentak náhdou mám taky zvířecí příjmení)
etatinek píše:lucineeccka píše:Tak dobrou noc, ať tě etatínek … celou noc!!
![]()
![]()
straší ?
etatinek píše:lucineeccka píše:Tak dobrou noc, ať tě etatínek … celou noc!!
![]()
![]()
A nejdu, jdu si psát úkol.
saracenka píše:
lucí jestli jsi beránková tak máš velkou šanci
skoro jsi se trefila,ale vyhoď jedno písmenko ![]()
taky takovej lamač srdcí?