Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
etatinek píše:lucineeccka píše:Jo a etatínek ti poslal jedno hezké videjko do pošty a ty jsi s ním pěkně vyběhla, jak s malým fakanem, fuj!! A vůbec jsem se nespletl natož ti spamoval poštu…saracenka píše:Etatínek mi zlomil srdce.
co se to tady sakra děje dneska ,co je to za bordel tadyA já dělám debilní úkol z informatiky a vůbec mi to nejde.
![]()
![]()
to je na koho?
lucineeccka píše:saracenka píše:Deníček není nic těžkého.Tenhle úkol jo,nebo spíš já jsem asi debilnílucineeccka píše:on ti pomůže s úkolem ,jako s tim deníčkem ..saracenka píše:Etatínek mi zlomil srdce.
co se to tady sakra děje dneska ,co je to za bordel tadyA já dělám debilní úkol z informatiky a vůbec mi to nejde.
![]()
![]()
Můžu hlasovat??
![]()
saracenka píše:etatinek píše:to je na koho?lucineeccka píše:Jo a etatínek ti poslal jedno hezké videjko do pošty a ty jsi s ním pěkně vyběhla, jak s malým fakanem, fuj!! A vůbec jsem se nespletl natož ti spamoval poštu…saracenka píše:Etatínek mi zlomil srdce.
![]()
![]()
Na mě. ![]()
saracenka píše:etatinek píše:to je na koho?lucineeccka píše:Jo a etatínek ti poslal jedno hezké videjko do pošty a ty jsi s ním pěkně vyběhla, jak s malým fakanem, fuj!! A vůbec jsem se nespletl natož ti spamoval poštu…saracenka píše:Etatínek mi zlomil srdce.
![]()
![]()
Na mě. ![]()
![]()
![]()
Lucku… ![]()
saracenka píše:
jo a co ti přišlo hezkého?to co mě?
A sakra, já to neměl posílat půlce emimina… ![]()
etatinek píše:saracenka píše:
jo a co ti přišlo hezkého?to co mě?A sakra, já to neměl posílat půlce emimina…
no jo tvoje chyba
Ty si jako myslíš, že mě tady odmítneš a já se pak celá nažhavená půjdu dívat na tyhle videa?
To jsi na tom ty a ukazuješ co umíš?
lucineeccka píše:
Ty si jako myslíš, že mě tady odmítneš a já se pak celá nažhavená půjdu dívat na tyhle videa?![]()
![]()
![]()
já to taky ani neotevřela ..
lucineeccka píše:
Ty si jako myslíš, že mě tady odmítneš a já se pak celá nažhavená půjdu dívat na tyhle videa?![]()
![]()
![]()
etatinek píše:lucineeccka píše:
![]()
![]()
Promiň, jen jsem zkoušel reakce ženských… No tak to nevyšlo, no…
Já jsem slušná.U mě s tímhle neuspěješ.A pak kdo tady je na čirou lásku a kdo na sex
![]()
lucineeccka píše:etatinek píše:Já jsem slušná.U mě s tímhle neuspěješ.A pak kdo tady je na čirou lásku a kdo na sexlucineeccka píše:
![]()
![]()
Promiň, jen jsem zkoušel reakce ženských… No tak to nevyšlo, no…
![]()
Deníček není nic těžkého.Tenhle úkol jo,nebo spíš já jsem asi debilní