Mám doma debila

Napsat příspěvek
Velikost písma:
saracenka
29.11.11 21:52
marra píše:
Ty voe babovku jo?kua uz jsem tri hodiny na diete :mrgreen: Zeny me napsal na seznamce tak nadherny chlap,az me z toho zacala pochva svedit :lol: :lol: akorat je o dva roky maldsi,a nevadi mu mje speky,to je divne ze? :think:

ježiši jdi do něj ,jak mu nevadí tvoje špeky to je na dobré cestě..a jako fakt fešák jo ,to se mě stát nemůže tohle a to že je mladší jedině dobře ,aspon bude mít v posteli výdrž :pankac:

• Citovat
  • Upravit
marra
29.11.11 22:09
saracenka píše:
marra píše:
Ty voe babovku jo?kua uz jsem tri hodiny na diete :mrgreen: Zeny me napsal na seznamce tak nadherny chlap,az me z toho zacala pochva svedit :lol: :lol: akorat je o dva roky maldsi,a nevadi mu mje speky,to je divne ze? :think:
ježiši jdi do něj ,jak mu nevadí tvoje špeky to je na dobré cestě..a jako fakt fešák jo ,to se mě stát nemůže tohle a to že je mladší jedině dobře ,aspon bude mít v posteli výdrž :pankac:

Na sex asi bude dobrej,ale potrebuju otce kua :roll: Pak mi pise jeste jeden zenaty,pracujici ve statni sfere :lol: ten hleda milenku,ale prej zabezpeci 8o je starej ale hezkej :think: kua t je dilema :jazyk:

• Citovat
  • Upravit
saracenka
29.11.11 22:11

twe ženatej? zlatý woči …že zabezpečí ..

• Citovat
  • Upravit
lucineeccka
29.11.11 22:13
saracenka píše:
a co potom budeš dělat až vystuduješ?

Delegátku :-D A až se vdám začnu studovat psychologii. :lol:

• Citovat
  • Upravit
marra
29.11.11 22:14
saracenka píše:

Ty ale to je stejne hrozne,vem si ,ze mas doma chlapa,vsechno super,a ten si zatim helda milenku na netu,a co hur,kolikrat ji i ma,je mi z toho :poblion:

• Citovat
  • Upravit
saracenka
29.11.11 22:15
lucineeccka píše:
saracenka píše:
a co potom budeš dělat až vystuduješ?
Delegátku :-D A až se vdám začnu studovat psychologii. :lol:

ta se ti hodí holka zlatá ..v dnešní době je to samej psychouš

• Citovat
  • Upravit
lucineeccka
29.11.11 22:15
marra píše:
saracenka píše:
marra píše:
ježiši jdi do něj ,jak mu nevadí tvoje špeky to je na dobré cestě..a jako fakt fešák jo ,to se mě stát nemůže tohle a to že je mladší jedině dobře ,aspon bude mít v posteli výdrž :pankac:
Na sex asi bude dobrej,ale potrebuju otce kua :roll: Pak mi pise jeste jeden zenaty,pracujici ve statni sfere :lol: ten hleda milenku,ale prej zabezpeci 8o je starej ale hezkej :think: kua t je dilema :jazyk:

Na ženáče kašli!Zabezpečí? Jak?Jednou za měsíc ti koupí kabelku od Guessu?
Radši jdi do toho mladýho zajíčka! :D

• Citovat
  • Upravit
lucineeccka
29.11.11 22:16
marra píše:
saracenka píše:
Ty ale to je stejne hrozne,vem si ,ze mas doma chlapa,vsechno super,a ten si zatim helda milenku na netu,a co hur,kolikrat ji i ma,je mi z toho :poblion:

Mě taky.Já bych si ani nezačala se zadanym chlapem.neměla bych na to žaludek

• Citovat
  • Upravit
saracenka
29.11.11 22:17
marra píše:
saracenka píše:
Ty ale to je stejne hrozne,vem si ,ze mas doma chlapa,vsechno super,a ten si zatim helda milenku na netu,a co hur,kolikrat ji i ma,je mi z toho :poblion:

jojo já se tuhle z prdele zaregistrovala na badoo a do 10min. jsem tam měla 15chlapů co se chtěli sejít .. 8o tak jsem odsud zase vyplula ,ale jako nebyl by problém ..některý byli i ženatý ,taková všehochut a některý docela pěkný a vůbec jim nevadilo jak vypadam

• Citovat
  • Upravit
marra
29.11.11 22:20

saracenko a jak vypadas,me by to taaak zajimalo :lol: :lol:

• Citovat
  • Upravit
marra
29.11.11 22:22

Kabelka by se hodila,guessku jsem naposled drzela pred sesti lety :jazyk: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
saracenka
29.11.11 22:24
marra píše:
Kabelka by se hodila,guessku jsem naposled drzela pred sesti lety :jazyk: :mrgreen:

ježiši a co je to za tašku? mě stačí igelitka :mrgreen: já jsem úplně obyč ženská a ty bys mě taky zajímala tak si pošlem do sz fotky jo? :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
lucineeccka
29.11.11 22:27
saracenka píše:
marra píše:
Kabelka by se hodila,guessku jsem naposled drzela pred sesti lety :jazyk: :mrgreen:
ježiši a co je to za tašku? mě stačí igelitka :mrgreen: já jsem úplně obyč ženská a ty bys mě taky zajímala tak si pošlem do sz fotky jo? :mrgreen:

až si budete posílat obrázky,vzpomeňte si na mě. jOoo? :D

• Citovat
  • Upravit
saracenka
29.11.11 22:28

ty zvědavko

• Citovat
  • Upravit
marra
29.11.11 22:33

Ok ja vam tedy poslu,a ne ze se mi budete smat :cert: :cert:

• Citovat