Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
saracenka píše:marra píše:ježiši jdi do něj ,jak mu nevadí tvoje špeky to je na dobré cestě..a jako fakt fešák jo ,to se mě stát nemůže tohle a to že je mladší jedině dobře ,aspon bude mít v posteli výdrž
Ty voe babovku jo?kua uz jsem tri hodiny na dieteZeny me napsal na seznamce tak nadherny chlap,az me z toho zacala pochva svedit
![]()
akorat je o dva roky maldsi,a nevadi mu mje speky,to je divne ze?
Na sex asi bude dobrej,ale potrebuju otce kua
Pak mi pise jeste jeden zenaty,pracujici ve statni sfere
ten hleda milenku,ale prej zabezpeci
je starej ale hezkej
kua t je dilema ![]()
saracenka píše:
a co potom budeš dělat až vystuduješ?
Delegátku
A až se vdám začnu studovat psychologii. ![]()
saracenka píše:
twe ženatej? zlatý woči …že zabezpečí ..
Ty ale to je stejne hrozne,vem si ,ze mas doma chlapa,vsechno super,a ten si zatim helda milenku na netu,a co hur,kolikrat ji i ma,je mi z toho ![]()
lucineeccka píše:saracenka píše:Delegátku
a co potom budeš dělat až vystuduješ?A až se vdám začnu studovat psychologii.
ta se ti hodí holka zlatá ..v dnešní době je to samej psychouš
marra píše:saracenka píše:Na sex asi bude dobrej,ale potrebuju otce kuamarra píše:ježiši jdi do něj ,jak mu nevadí tvoje špeky to je na dobré cestě..a jako fakt fešák jo ,to se mě stát nemůže tohle a to že je mladší jedině dobře ,aspon bude mít v posteli výdrž
Ty voe babovku jo?kua uz jsem tri hodiny na dieteZeny me napsal na seznamce tak nadherny chlap,az me z toho zacala pochva svedit
![]()
akorat je o dva roky maldsi,a nevadi mu mje speky,to je divne ze?
Pak mi pise jeste jeden zenaty,pracujici ve statni sfere
ten hleda milenku,ale prej zabezpeci
je starej ale hezkej
kua t je dilema
Na ženáče kašli!Zabezpečí? Jak?Jednou za měsíc ti koupí kabelku od Guessu?
Radši jdi do toho mladýho zajíčka! ![]()
marra píše:saracenka píše:Ty ale to je stejne hrozne,vem si ,ze mas doma chlapa,vsechno super,a ten si zatim helda milenku na netu,a co hur,kolikrat ji i ma,je mi z toho
Mě taky.Já bych si ani nezačala se zadanym chlapem.neměla bych na to žaludek
marra píše:saracenka píše:Ty ale to je stejne hrozne,vem si ,ze mas doma chlapa,vsechno super,a ten si zatim helda milenku na netu,a co hur,kolikrat ji i ma,je mi z toho
jojo já se tuhle z prdele zaregistrovala na badoo a do 10min. jsem tam měla 15chlapů co se chtěli sejít ..
tak jsem odsud zase vyplula ,ale jako nebyl by problém ..některý byli i ženatý ,taková všehochut a některý docela pěkný a vůbec jim nevadilo jak vypadam
Kabelka by se hodila,guessku jsem naposled drzela pred sesti lety
![]()
marra píše:
Kabelka by se hodila,guessku jsem naposled drzela pred sesti lety![]()
ježiši a co je to za tašku? mě stačí igelitka
já jsem úplně obyč ženská a ty bys mě taky zajímala tak si pošlem do sz fotky jo? ![]()
saracenka píše:marra píše:ježiši a co je to za tašku? mě stačí igelitka
Kabelka by se hodila,guessku jsem naposled drzela pred sesti lety![]()
já jsem úplně obyč ženská a ty bys mě taky zajímala tak si pošlem do sz fotky jo?
až si budete posílat obrázky,vzpomeňte si na mě. jOoo? ![]()
ježiši jdi do něj ,jak mu nevadí tvoje špeky to je na dobré cestě..a jako fakt fešák jo ,to se mě stát nemůže tohle a to že je mladší jedině dobře ,aspon bude mít v posteli výdrž