Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
do toho bych taky nešla ,ne že bych jako byla moralista ,ale že bych se cítila zneužitá na chvilku ,já bych chtěla všechno ..sex i tu lásku ..
marra píše:
KDE JSTE?![]()
![]()
![]()
![]()
ahoj márinko ,mě je dneska nějak blbě..
a kdy dovalíš fotky rohatejch?
marra píše:
KDE JSTE?![]()
![]()
![]()
![]()
jsem zvědavá jak jsi zdrhla tomu ženáčovi a ty nikde .. ![]()
ZLLE TI JE JO?ZE BY TO CO SI MYSLIM?
TO BY BYLO SUPEOROS
jEDEN ROHATEJ UZ JE NAPORCOVANEJ A V MRAZAKU,CHCES FOTO?
JINAK na bazene se ke mne nikdo nehlasil,ale teda cumela jsem na kazdeho chlapa jak magor
dotycny pak psal,ze mu do toho vlezlo jednani,tak jesteze tak
kdy dame zcuka
![]()
ale prd ty keliško,nejsem v tom
byla jsem u čongů na obědě ,asi nějakej kocour s nudlema ![]()
na ženáče kašli ,ještě ti stará dojde rozbít ciferník,twe na světě je tolika chlapů
,jen ho najít ![]()
…a ty si musíš zrovna najít ženatýho… Nehledě na to, že mu do toho „jak na potvoru a docela vhod“ něco skočilo… Dobrá výmluva!!
![]()
etatinek píše: …a ty si musíš zrovna najít ženatýho… Nehledě na to, že mu do toho „jak na potvoru a docela vhod“ něco skočilo… Dobrá výmluva!!![]()
Ja cekala na tebe
Hele ja si nikoho nehledam,on si nasel me
a navic ma prej nemoznou manzelku a krachujici vztah,to neznas?
![]()
marra píše:etatinek píše: …a ty si musíš zrovna najít ženatýho… Nehledě na to, že mu do toho „jak na potvoru a docela vhod“ něco skočilo… Dobrá výmluva!!Ja cekala na tebe![]()
![]()
To je divný ,to říká každej ..
![]()
marra píše:etatinek píše: …a ty si musíš zrovna najít ženatýho… Nehledě na to, že mu do toho „jak na potvoru a docela vhod“ něco skočilo… Dobrá výmluva!!Ja cekala na tebe![]()
![]()
Jj, to je přece jasný!! Jinak by nikdy nikoho nehledal… A to jednání, které mu do toho vlezlo bylo… „MUSEL JSEM HLÍDAT DĚTI, MANŽELKA VYRAZILA NA VÁNOČNÍ NÁKUPY“…
![]()
Správně.Máš na víc než nějakýho vošukávače.