Mám doma debila

Napsat příspěvek
Velikost písma:
lucineeccka
30.11.11 13:04
marra píše:
saracenka píše:
ted to čtu znova ten ženáč že dojede? No ten je chtivej teda :poblion:
seru na neho,mela jsem jit na dvanact,pujdu az na jednu,jeste jakehsi obsoustnika tam potkat ne :cert:

Správně.Máš na víc než nějakýho vošukávače.

• Citovat
  • Upravit
saracenka
30.11.11 13:09

do toho bych taky nešla ,ne že bych jako byla moralista ,ale že bych se cítila zneužitá na chvilku ,já bych chtěla všechno ..sex i tu lásku ..

• Citovat
  • Upravit
marra
2.12.11 19:41

KDE JSTE? :twisted: :cert: :cert: :cert: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
saracenka
2.12.11 19:43
marra píše:

ahoj márinko ,mě je dneska nějak blbě.. :poblion: a kdy dovalíš fotky rohatejch?

• Citovat
  • Upravit
saracenka
2.12.11 19:50

tak co plavčo a chlapíci ?

• Citovat
  • Upravit
etatinek
2.12.11 20:44

Hm, o Marru je nějakéj zájem, tak to já už couvám… :mrgreen: :P

• Citovat
  • Upravit
saracenka
2.12.11 20:50
marra píše:

jsem zvědavá jak jsi zdrhla tomu ženáčovi a ty nikde .. :cert:

• Citovat
  • Upravit
marra
2.12.11 20:55

ZLLE TI JE JO?ZE BY TO CO SI MYSLIM? :think: :pankac: TO BY BYLO SUPEOROS :pankac: jEDEN ROHATEJ UZ JE NAPORCOVANEJ A V MRAZAKU,CHCES FOTO? :mrgreen: JINAK na bazene se ke mne nikdo nehlasil,ale teda cumela jsem na kazdeho chlapa jak magor :roll: dotycny pak psal,ze mu do toho vlezlo jednani,tak jesteze tak :roll: kdy dame zcuka :cert: :cert:

• Citovat
  • Upravit
saracenka
2.12.11 21:04

ale prd ty keliško,nejsem v tom :cert: byla jsem u čongů na obědě ,asi nějakej kocour s nudlema :nevim:

• Citovat
  • Upravit
saracenka
2.12.11 21:04

jako foto toho z mrazáku fakt nechci :poblion:

• Citovat
  • Upravit
saracenka
2.12.11 21:09

na ženáče kašli ,ještě ti stará dojde rozbít ciferník,twe na světě je tolika chlapů :nevim: ,jen ho najít :kytka:

• Citovat
  • Upravit
etatinek
2.12.11 23:12

…a ty si musíš zrovna najít ženatýho… Nehledě na to, že mu do toho „jak na potvoru a docela vhod“ něco skočilo… Dobrá výmluva!! :palec: :potlesk:

• Citovat
  • Upravit
marra
2.12.11 23:59
etatinek píše: …a ty si musíš zrovna najít ženatýho… Nehledě na to, že mu do toho „jak na potvoru a docela vhod“ něco skočilo… Dobrá výmluva!! :palec: :potlesk:

Ja cekala na tebe :cert: Hele ja si nikoho nehledam,on si nasel me :mrgreen: a navic ma prej nemoznou manzelku a krachujici vztah,to neznas? :P :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
saracenka
3.12.11 11:51
marra píše:
etatinek píše: …a ty si musíš zrovna najít ženatýho… Nehledě na to, že mu do toho „jak na potvoru a docela vhod“ něco skočilo… Dobrá výmluva!! :palec: :potlesk:
Ja cekala na tebe :cert: Hele ja si nikoho nehledam,on si nasel me :mrgreen: a navic ma prej nemoznou manzelku a krachujici vztah,to neznas? :P :mrgreen:

To je divný ,to říká každej .. :nevim: :think:

• Citovat
  • Upravit
etatinek
3.12.11 13:13
marra píše:
Ja cekala na tebe :cert: Hele ja si nikoho nehledam,on si nasel me :mrgreen: a navic ma prej nemoznou manzelku a krachujici vztah,to neznas? :P :mrgreen:

Jj, to je přece jasný!! Jinak by nikdy nikoho nehledal… A to jednání, které mu do toho vlezlo bylo… „MUSEL JSEM HLÍDAT DĚTI, MANŽELKA VYRAZILA NA VÁNOČNÍ NÁKUPY“:mrgreen: :P

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky