Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
holky jdu spát ,zítra mi zase přijde mamka na kávu ,abych jako z toho rozhovoru něco taky vnímala,juchů a nemusim zítra vařit
marra píše:
Jsem vas musela prozkoumat ne,at vim s kym mam rec![]()
holky jste k zulibani
I ty ![]()
marra píše:saracenka píše:Kua ze mam
hele a máš toho berana novýho, bo si nás tu tahala za rohyVam je snad nafotim
Můžeš sem dát fotku mého Matíka.TO je taky malej beránek:-D
Holky dobrou s kobru,ja se zenacovi zminila,ze zitra jedu na bazen,a on hned ze tam dojde
jako pise pekne,zadne uchylarny,normalni chlap,ale ze by me az tak chtel?
![]()
marra píše:
Holky dobrou s kobru,ja se zenacovi zminila,ze zitra jedu na bazen,a on hned ze tam dojdejako pise pekne,zadne uchylarny,normalni chlap,ale ze by me az tak chtel?
![]()
ty joooo,tak to se mu musíš hodně líbit!a to je ten zajíček?
lucineeccka píše:nn tento ma kolem 40,ale je sikovny,jeste me napadlo jestli si nekdo ze me nedela srandumarra píše:ty joooo,tak to se mu musíš hodně líbit!a to je ten zajíček?
Holky dobrou s kobru,ja se zenacovi zminila,ze zitra jedu na bazen,a on hned ze tam dojdejako pise pekne,zadne uchylarny,normalni chlap,ale ze by me az tak chtel?
![]()
marra píše:
![]()
chce ti okouknout figůru ![]()
saracenka píše:marra píše:chce ti okouknout figůru
![]()
marra píše:saracenka píše:marra píše:chce ti okouknout figůru
![]()
![]()
tak to bude konec lásky
Ale,nebude
Spíš začátek ![]()
ted to čtu znova ten ženáč že dojede? No ten je chtivej teda ![]()
saracenka píše:
ted to čtu znova ten ženáč že dojede? No ten je chtivej teda
seru na neho,mela jsem jit na dvanact,pujdu az na jednu,jeste jakehsi obsoustnika tam potkat ne ![]()
no to nafot jako bandu chlupatou