Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
ccc bez si plnit manzelske povinnosti,
Etatinku zima nezima,myslim,ze ten tvuj kasparek je neidentifikovatelny i v lete,nebo se mylim,prubnem to?
![]()
Bubu25 píše:etatinek píše:Tak fajn mi řeknete kdy a kde mám být i se psem a nezapomente na měBubu25 píše:etatinek píše:Tak to určitě protože se na někoho zapomene, někdo opadne hnedka na začátku na někoho se vůbec nedostane, někdo si týden nesedne a někdo bude mít plnou pusu chlupůBubu25 píše:Nemám s tím vůbec žádnéj problém… Čím víc nás tam bude, tím více zažijeme legrace…
Tak to už rovnou můžeme přibrat i mýho psa![]()
![]()
![]()
No úplně normální méjda jak má béjt, ne??
![]()
![]()
Tak to si piš, že na tvýho psa nezapomenem… Ty se ani dostavit nemusíš, hlavně pošli psisko, to je nejdůležitější!!
![]()
marra píše:
ccc bez si plnit manzelske povinnosti,![]()
![]()
Etatinku zima nezima,myslim,ze ten tvuj kasparek je neidentifikovatelny i v lete,nebo se mylim,prubnem to?
![]()
Počkat… Tak do toho néjdu, ty bys mi ho ještě utrhla, kdybys ho našla a to tedy neee!! ![]()
etatinek píše:Bubu25 píše:Tak to si piš, že na tvýho psa nezapomenem… Ty se ani dostavit nemusíš, hlavně pošli psisko, to je nejdůležitější!!etatinek píše:Tak fajn mi řeknete kdy a kde mám být i se psem a nezapomente na měBubu25 píše:etatinek píše:Tak to určitě protože se na někoho zapomene, někdo opadne hnedka na začátku na někoho se vůbec nedostane, někdo si týden nesedne a někdo bude mít plnou pusu chlupůBubu25 píše:Nemám s tím vůbec žádnéj problém… Čím víc nás tam bude, tím více zažijeme legrace…
Tak to už rovnou můžeme přibrat i mýho psa![]()
![]()
![]()
No úplně normální méjda jak má béjt, ne??
![]()
![]()
![]()
co je to za rasu? ![]()
etatinek píše:marra píše:
![]()
![]()
Počkat… Tak do toho néjdu, ty bys mi ho ještě utrhla, kdybys ho našla a to tedy neee!!
a ja myslela,ze mas rad sado maso
ty ses ale cita
marra píše:etatinek píše:marra píše:
![]()
![]()
Počkat… Tak do toho néjdu, ty bys mi ho ještě utrhla, kdybys ho našla a to tedy neee!!
ty ses ale cita
No po roce abstinence jsi ve stádiu… Dyť víš… Bys mi ho ještě ukousla, dala si ho do lahvičky lihu a vystavila do vytrínky… A mlsně na něj další rok koukala…
![]()
saracenka píše:
JRT je to krásnej mažlej žužlíček ,žužlinda teda
jak to vis,ty uz si ho prubla ![]()
etatinek píše:marra píše:No po roce abstinence jsi ve stádiu… Dyť víš… Bys mi ho ještě ukousla, dala si ho do lahvičky lihu a vystavila do vytrínky… A mlsně na něj další rok koukala…etatinek píše:marra píše:
![]()
![]()
ty ses ale cita
![]()
ze ja na tebe zitra poslu certa ![]()
etatinek píše:marra píše:No po roce abstinence jsi ve stádiu… Dyť víš… Bys mi ho ještě ukousla, dala si ho do lahvičky lihu a vystavila do vytrínky… A mlsně na něj další rok koukala…etatinek píše:marra píše:
![]()
![]()
ty ses ale cita
![]()