Mám doma debila

Napsat příspěvek
Velikost písma:
etatinek
3.12.11 23:06
Bubu25 píše:
etatinek píše:
Bubu25 píše:
Tak to už rovnou můžeme přibrat i mýho psa :cert: :mrgreen:
Nemám s tím vůbec žádnéj problém… Čím víc nás tam bude, tím více zažijeme legrace… :mrgreen: :P
Tak to určitě protože se na někoho zapomene, někdo opadne hnedka na začátku na někoho se vůbec nedostane, někdo si týden nesedne a někdo bude mít plnou pusu chlupů :mrgreen:
:lol: :D No úplně normální méjda jak má béjt, ne?? :mrgreen: :P
  • Citovat
  • Upravit
marra
3.12.11 23:07

ccc bez si plnit manzelske povinnosti, :cert: :cert: :mrgreen: Etatinku zima nezima,myslim,ze ten tvuj kasparek je neidentifikovatelny i v lete,nebo se mylim,prubnem to? :P :P

• Citovat
  • Upravit
etatinek
3.12.11 23:15
Bubu25 píše:
etatinek píše:
Bubu25 píše:
etatinek píše:
Bubu25 píše:
Nemám s tím vůbec žádnéj problém… Čím víc nás tam bude, tím více zažijeme legrace… :mrgreen: :P
Tak to určitě protože se na někoho zapomene, někdo opadne hnedka na začátku na někoho se vůbec nedostane, někdo si týden nesedne a někdo bude mít plnou pusu chlupů :mrgreen:
:lol: :D No úplně normální méjda jak má béjt, ne?? :mrgreen: :P
Tak fajn mi řeknete kdy a kde mám být i se psem a nezapomente na mě :cert: :mrgreen:

Tak to si piš, že na tvýho psa nezapomenem… Ty se ani dostavit nemusíš, hlavně pošli psisko, to je nejdůležitější!! :lol: :D

• Citovat
  • Upravit
etatinek
3.12.11 23:16
marra píše:
ccc bez si plnit manzelske povinnosti, :cert: :cert: :mrgreen: Etatinku zima nezima,myslim,ze ten tvuj kasparek je neidentifikovatelny i v lete,nebo se mylim,prubnem to? :P :P

8o Počkat… Tak do toho néjdu, ty bys mi ho ještě utrhla, kdybys ho našla a to tedy neee!! :cert:

• Citovat
  • Upravit
marra
3.12.11 23:16
etatinek píše:
Bubu25 píše:
etatinek píše:
Bubu25 píše:
etatinek píše:
Bubu25 píše:
:lol: :D No úplně normální méjda jak má béjt, ne?? :mrgreen: :P
Tak fajn mi řeknete kdy a kde mám být i se psem a nezapomente na mě :cert: :mrgreen:
Tak to si piš, že na tvýho psa nezapomenem… Ty se ani dostavit nemusíš, hlavně pošli psisko, to je nejdůležitější!! :lol: :D

co je to za rasu? :think:

• Citovat
  • Upravit
saracenka
3.12.11 23:17
:think: :think: :think: :think: :think:
  • Citovat
  • Upravit
marra
3.12.11 23:17
etatinek píše:
marra píše:
ccc bez si plnit manzelske povinnosti, :cert: :cert: :mrgreen: Etatinku zima nezima,myslim,ze ten tvuj kasparek je neidentifikovatelny i v lete,nebo se mylim,prubnem to? :P :P
8o Počkat… Tak do toho néjdu, ty bys mi ho ještě utrhla, kdybys ho našla a to tedy neee!! :cert:a ja myslela,ze mas rad sado maso :cert: ty ses ale cita :lol:
  • Citovat
  • Upravit
saracenka
3.12.11 23:18

JRT je to krásnej mažlej žužlíček ,žužlinda teda

• Citovat
  • Upravit
saracenka
3.12.11 23:18

co se to tu zase děje .. :andel:

• Citovat
  • Upravit
etatinek
3.12.11 23:19
marra píše:
etatinek píše:
marra píše:
8o Počkat… Tak do toho néjdu, ty bys mi ho ještě utrhla, kdybys ho našla a to tedy neee!! :cert:a ja myslela,ze mas rad sado maso :cert: ty ses ale cita :lol:

No po roce abstinence jsi ve stádiu… Dyť víš… Bys mi ho ještě ukousla, dala si ho do lahvičky lihu a vystavila do vytrínky… A mlsně na něj další rok koukala… :lol: :D

• Citovat
  • Upravit
etatinek
3.12.11 23:19
saracenka píše:
co se to tu zase děje .. :andel:

Ale nic… :oops:

• Citovat
  • Upravit
marra
3.12.11 23:21
saracenka píše:
JRT je to krásnej mažlej žužlíček ,žužlinda teda

jak to vis,ty uz si ho prubla 8o

• Citovat
  • Upravit
saracenka
3.12.11 23:21

včera jsem si jí hladila a je úžasná ..

• Citovat
  • Upravit
marra
3.12.11 23:22
etatinek píše:
marra píše:
etatinek píše:
marra píše:
No po roce abstinence jsi ve stádiu… Dyť víš… Bys mi ho ještě ukousla, dala si ho do lahvičky lihu a vystavila do vytrínky… A mlsně na něj další rok koukala… :lol: :D

ze ja na tebe zitra poslu certa :cert:

• Citovat
  • Upravit
beruska79
3.12.11 23:23
etatinek píše:
marra píše:
etatinek píše:
marra píše:
No po roce abstinence jsi ve stádiu… Dyť víš… Bys mi ho ještě ukousla, dala si ho do lahvičky lihu a vystavila do vytrínky… A mlsně na něj další rok koukala… :lol: :D
8o 8o 8o :lol: :lol: :lol:
  • Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí