Mám doma debila

Napsat příspěvek
Velikost písma:
saracenka
3.12.11 18:03
:poblion: :poblion: :poblion: :poblion: :poblion: :poblion: :poblion:
  • Citovat
  • Upravit
saracenka
3.12.11 18:08
Bubu25 píše:
saracenka píše: :poblion: :poblion: :poblion: :poblion: :poblion: :poblion: :poblion:
:think: :nevim: :cert:
:nevim: :jazyk: :cert:
  • Citovat
  • Upravit
saracenka
3.12.11 18:42

hele bubáčku tohodle sexiče s marrou nechcem :evil: nemáš na skladě ještě něco lepšího?Dneska je to samej podvodník a úchyl co slibuje hory doly černý les a přitom oblbuje ve velkém a dělá si blázny ..

• Citovat
  • Upravit
etatinek
3.12.11 18:45
Bubu25 píše:
saracenka píše:
do toho bych taky nešla ,ne že bych jako byla moralista ,ale že bych se cítila zneužitá na chvilku ,já bych chtěla všechno ..sex i tu lásku ..
Mám dobrého kamaráda co má manželku a dvě děti, barák a hypotéku - je v podstatě spokojenej jen má manželku co nesexuje tak 1× za měsíc a to jí ještě musí přemnlouvat takže klasika misionář a za 10 min hotovo, žádný experimenty ani romantika :nevim:
Takže má milenky protože ho hodně moc potřebuje k životu ale nemá je jen na to aby se udělal a nazdar - kupuje jim dárky, kytky, hozely zamlouvá, večeře platí, říká jim hezký slovíčka a dáva do toho city takže to co tim ženským doma chybí od těch svých, tak on jim dává a navzájemsi udělají dobře a je to alespoň trošku o něčem :kytka:
Jeho manželka o tom samozřejmě vůbec netuší :|

A ty jsi jedna z nich, že?? :think: :roll:

• Citovat
  • Upravit
saracenka
3.12.11 20:33

mári kde jsi ,si šla chlastat boco :cert: v tv samá romantica,taky bych chtěla aspon drobek z toho co tam ukazujou ..takže bubáčku urychli tu inventůru :pankac:

• Citovat
  • Upravit
etatinek
3.12.11 20:57
Bubu25 píše:
saracenka píše:
mári kde jsi ,si šla chlastat boco :cert: v tv samá romantica,taky bych chtěla aspon drobek z toho co tam ukazujou ..takže bubáčku urychli tu inventůru :pankac:
1 :think:no do vánoc Saracenko takže Ti nahlásím stav k 31.12.2011 :lol: ale s přebytekem bych nepočítala spíš úbytek ne-li manko :cert: :mrgreen:

Tak to je teda pěknéj bordel tam u vás… To chce vyměnit ochranku, vedoucího skladu a i účetní!! :cert: :oops:

• Citovat
  • Upravit
saracenka
3.12.11 21:09

tak já tedka nevim ,mám se těšit nebo nemám..žádné životní jistoty .. :think: :roll: bordel ve skladu ..hm .. :cert: ale víš,,jak na Nový rok tak po celý rok,, :oops:

• Citovat
  • Upravit
saracenka
3.12.11 21:25

:poblion: :poblion: :poblion: :poblion: :poblion: :poblion: :poblion:nepotřebuji milodary ..já si napíšu ježíškovi radši :pankac:

Příspěvek upraven 03.12.11 v 21:27

• Citovat
  • Upravit
saracenka
3.12.11 21:28

a nebo znásilnim vlastního manžela ,to je nápad :pankac:

• Citovat
  • Upravit
saracenka
3.12.11 21:35
Bubu25 píše:
saracenka píše:
já bych mu strčila násadu od koštětě do zadku pač to neni trestný - pan manžel může kdykoliv odejít :pankac: navíc tak chlapi mají bod G takže znásilnit ANO ale pěkně zezadu :mrgreen:

no počkat a co z toho budu mít já? 8o :cert:

• Citovat
  • Upravit
saracenka
3.12.11 21:40

:cert: :cert: :cert: :cert: achjo ,to mě čekaj věci :poblion: ještě mi bude dobrej ženáč od marry :roll:

• Citovat
  • Upravit
saracenka
3.12.11 21:53
8o 8o 8o 8o 8o
  • Citovat
  • Upravit
saracenka
3.12.11 22:01

jsem si to představila jak to pluje po hladině 8o

• Citovat
  • Upravit
etatinek
3.12.11 22:01
Bubu25 píše:
saracenka píše:
já bych mu strčila násadu od koštětě do zadku pač to neni trestný - pan manžel může kdykoliv odejít :pankac: navíc tak chlapi mají bod G takže znásilnit ANO ale pěkně zezadu :mrgreen:

8o Au… 8o

Bubu25 píše:
saracenka píše: :cert: :cert: :cert: :cert: achjo ,to mě čekaj věci :poblion: ještě mi bude dobrej ženáč od marry :roll:
:lol: :lol: no a toho mýho kámoše jako ne-e? :nevim: pérko má pěkný velký a dlouhý a dycky když se koupeme na Adama v létě s kamarády a i s ním, tak jako mu to tam pěkně bimbá zádnej obřízkář ale regulerní Klasseparede 1A+ :pankac: :pankac:

8o WTF? 8o

• Citovat
  • Upravit
saracenka
3.12.11 22:05

kristova noho..kdy že se jdete koupat a v kolik?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky