Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
hele bubáčku tohodle sexiče s marrou nechcem
nemáš na skladě ještě něco lepšího?Dneska je to samej podvodník a úchyl co slibuje hory doly černý les a přitom oblbuje ve velkém a dělá si blázny ..
Bubu25 píše:saracenka píše:Mám dobrého kamaráda co má manželku a dvě děti, barák a hypotéku - je v podstatě spokojenej jen má manželku co nesexuje tak 1× za měsíc a to jí ještě musí přemnlouvat takže klasika misionář a za 10 min hotovo, žádný experimenty ani romantika
do toho bych taky nešla ,ne že bych jako byla moralista ,ale že bych se cítila zneužitá na chvilku ,já bych chtěla všechno ..sex i tu lásku ..
Takže má milenky protože ho hodně moc potřebuje k životu ale nemá je jen na to aby se udělal a nazdar - kupuje jim dárky, kytky, hozely zamlouvá, večeře platí, říká jim hezký slovíčka a dáva do toho city takže to co tim ženským doma chybí od těch svých, tak on jim dává a navzájemsi udělají dobře a je to alespoň trošku o něčem
Jeho manželka o tom samozřejmě vůbec netuší
A ty jsi jedna z nich, že??
![]()
mári kde jsi ,si šla chlastat boco
v tv samá romantica,taky bych chtěla aspon drobek z toho co tam ukazujou ..takže bubáčku urychli tu inventůru ![]()
Bubu25 píše:saracenka píše:1
mári kde jsi ,si šla chlastat bocov tv samá romantica,taky bych chtěla aspon drobek z toho co tam ukazujou ..takže bubáčku urychli tu inventůru
no do vánoc Saracenko takže Ti nahlásím stav k 31.12.2011
ale s přebytekem bych nepočítala spíš úbytek ne-li manko
![]()
Tak to je teda pěknéj bordel tam u vás… To chce vyměnit ochranku, vedoucího skladu a i účetní!!
![]()
tak já tedka nevim ,mám se těšit nebo nemám..žádné životní jistoty ..
bordel ve skladu ..hm ..
ale víš,,jak na Nový rok tak po celý rok,, ![]()
nepotřebuji milodary ..já si napíšu ježíškovi radši ![]()
Příspěvek upraven 03.12.11 v 21:27
Bubu25 píše:saracenka píše:já bych mu strčila násadu od koštětě do zadku pač to neni trestný - pan manžel může kdykoliv odejít
a nebo znásilnim vlastního manžela ,to je nápadnavíc tak chlapi mají bod G takže znásilnit ANO ale pěkně zezadu
no počkat a co z toho budu mít já?
![]()
achjo ,to mě čekaj věci
ještě mi bude dobrej ženáč od marry ![]()
Bubu25 píše:saracenka píše:já bych mu strčila násadu od koštětě do zadku pač to neni trestný - pan manžel může kdykoliv odejít
a nebo znásilnim vlastního manžela ,to je nápadnavíc tak chlapi mají bod G takže znásilnit ANO ale pěkně zezadu
Au… ![]()
Bubu25 píše:saracenka píše:![]()
![]()
![]()
achjo ,to mě čekaj věci
ještě mi bude dobrej ženáč od marry
![]()
no a toho mýho kámoše jako ne-e?
pérko má pěkný velký a dlouhý a dycky když se koupeme na Adama v létě s kamarády a i s ním, tak jako mu to tam pěkně bimbá zádnej obřízkář ale regulerní Klasseparede 1A+
![]()
WTF? ![]()