Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
beruska79 píše:marra píše:jj, plachťák
Berus s kym jsem mela sex![]()
ja o tom nevim
s usounem?ccc to nebyl sex,to bylo lechtani
Saracenko dame kynedril,a seno neseno pojedem jak draci,tatinku vidle ti dam,makat se bude,sukat az potom
![]()
ty mrcho, víš že sháním chlapa, že abstinuju a ty si tu za mýma zádama domlouváš grupáček jo?
A dopr… ![]()
saracenka píše:
tak kdo se taky zná s kým?
A ty znáš Bubu… A mě nezná nikdo… Jen Maléj Děňdík… Ale jen trošku…
![]()
etatinek píše:marra píše:Hele, jen nevím, tu fotku, co jsi tady posílala, to je opravdu tvoje?? To bych musel s těma vidlema házet tak týden, abych toho šustění pak byl vůbec schopen… :C
ja o tom nevim
Saracenko dame kynedril,a seno neseno pojedem jak draci,tatinku vidle ti dam,makat se bude,sukat az potom
![]()
myslis tu krasnou se zubama a brejlema?no jisteee ja v cele sve plne krase,se ti neco nezda nebo co kua,karabac na tebe ![]()
etatinek píše:beruska79 píše:marra píše:jj, plachťák
ja o tom nevim
![]()
ty mrcho, víš že sháním chlapa, že abstinuju a ty si tu za mýma zádama domlouváš grupáček jo?
A dopr…
no co, už je nás na tebe víc, se budeš muset brchat chlapče.ať to zmákneš ![]()
marra píše:etatinek píše:myslis tu krasnou se zubama a brejlema?no jisteee ja v cele sve plne krase,se ti neco nezda nebo co kua,karabac na tebemarra píše:Hele, jen nevím, tu fotku, co jsi tady posílala, to je opravdu tvoje?? To bych musel s těma vidlema házet tak týden, abych toho šustění pak byl vůbec schopen… :C
ja o tom nevim
![]()
Auuu!! Ale to by mě pak bolelo, ne??
To už vážně radši tu Lucinečku po novým roce… ![]()
Příspěvek upraven 03.12.11 v 23:42
beruska79 píše:marra píše:jj, plachťák
ja o tom nevim
![]()
Jsem ti nemohla nic rict,jeste by si mi etatinka prebrala ne
a saracenka je taky moje
![]()
saracenka píše:
jestli se ti nelíbí karabáč ještě máme koště
To myslíš to, na kterým budeš jezdit jak sliméjš?? BERU!! ![]()
marra píše:beruska79 píše:marra píše:jj, plachťák
ja o tom nevim
![]()
Jsem ti nemohla nic rict,jeste by si mi etatinka prebrala ne
a saracenka je taky moje
![]()
ty mrcho
a co budu mít já???? jsem skoro 2 roky sama ![]()
saracenka píše:
ty už chlapče nevíš opravdu kterou bys ..
Počkéj, jak to jako myslíš, že nevím kterou… Já vím… VŠECHNY!!
![]()
etatinek píše:marra píše:etatinek píše:myslis tu krasnou se zubama a brejlema?no jisteee ja v cele sve plne krase,se ti neco nezda nebo co kua,karabac na tebemarra píše:Hele, jen nevím, tu fotku, co jsi tady posílala, to je opravdu tvoje?? To bych musel s těma vidlema házet tak týden, abych toho šustění pak byl vůbec schopen… :C
ja o tom nevim
![]()
Auuu!! Ale to by mě pak bolelo, ne??
Příspěvek upraven 03.12.11 v 23:42To už vážně radši tu Lucinečku po novým roce…
Machrujes ,ze mas rad sadomaso,a kdyz ti nabdnu jedno vesanske,tak couvas jo?i ty jeden ulhanej
Lucinecku na tebe ![]()
marru znám osobně