Mám doma debila

Napsat příspěvek
Velikost písma:
beruska79
3.12.11 23:39
saracenka píše:
tak kdo se taky zná s kým?

marru znám osobně :*

• Citovat
  • Upravit
etatinek
3.12.11 23:39
beruska79 píše:
marra píše:
Berus s kym jsem mela sex 8o 8o ja o tom nevim :oops: s usounem?ccc to nebyl sex,to bylo lechtani :mrgreen: Saracenko dame kynedril,a seno neseno pojedem jak draci,tatinku vidle ti dam,makat se bude,sukat az potom :cert: :mrgreen:
jj, plachťák :mrgreen: ty mrcho, víš že sháním chlapa, že abstinuju a ty si tu za mýma zádama domlouváš grupáček jo? :twisted:

8o A dopr… 8o

• Citovat
  • Upravit
etatinek
3.12.11 23:40
saracenka píše:
tak kdo se taky zná s kým?

A ty znáš Bubu… A mě nezná nikdo… Jen Maléj Děňdík… Ale jen trošku… :jazyk: :oops:

• Citovat
  • Upravit
saracenka
3.12.11 23:41

já neznám bubu já znam jejího psa

• Citovat
  • Upravit
marra
etatinek píše:
marra píše:
Berus s kym jsem mela sex 8o 8o ja o tom nevim :oops: s usounem?ccc to nebyl sex,to bylo lechtani :mrgreen: Saracenko dame kynedril,a seno neseno pojedem jak draci,tatinku vidle ti dam,makat se bude,sukat az potom :cert: :mrgreen:
Hele, jen nevím, tu fotku, co jsi tady posílala, to je opravdu tvoje?? To bych musel s těma vidlema házet tak týden, abych toho šustění pak byl vůbec schopen… :C :oops:

myslis tu krasnou se zubama a brejlema?no jisteee ja v cele sve plne krase,se ti neco nezda nebo co kua,karabac na tebe :cert:

• Citovat
  • Upravit
etatinek
saracenka píše:
já neznám bubu já znam jejího psa
:! :think: :nevim: 8o
  • Citovat
  • Upravit
beruska79
3.12.11 23:42
etatinek píše:
beruska79 píše:
marra píše:
jj, plachťák :mrgreen: ty mrcho, víš že sháním chlapa, že abstinuju a ty si tu za mýma zádama domlouváš grupáček jo? :twisted:
8o A dopr… 8o

no co, už je nás na tebe víc, se budeš muset brchat chlapče.ať to zmákneš :P

• Citovat
  • Upravit
etatinek
marra píše:
etatinek píše:
marra píše:
Hele, jen nevím, tu fotku, co jsi tady posílala, to je opravdu tvoje?? To bych musel s těma vidlema házet tak týden, abych toho šustění pak byl vůbec schopen… :C :oops:
myslis tu krasnou se zubama a brejlema?no jisteee ja v cele sve plne krase,se ti neco nezda nebo co kua,karabac na tebe :cert:

Auuu!! Ale to by mě pak bolelo, ne?? 8o To už vážně radši tu Lucinečku po novým roce… :oops:

Příspěvek upraven 03.12.11 v 23:42

• Citovat
  • Upravit
saracenka

jestli se ti nelíbí karabáč ještě máme koště

• Citovat
  • Upravit
marra
beruska79 píše:
marra píše:
jj, plachťák :mrgreen: ty mrcho, víš že sháním chlapa, že abstinuju a ty si tu za mýma zádama domlouváš grupáček jo? :twisted:Jsem ti nemohla nic rict,jeste by si mi etatinka prebrala ne :cert: a saracenka je taky moje :cert: :mrgreen:
  • Citovat
  • Upravit
saracenka
3.12.11 23:43

ty už chlapče nevíš opravdu kterou bys .. :cert:

• Citovat
  • Upravit
etatinek
3.12.11 23:43
saracenka píše:
jestli se ti nelíbí karabáč ještě máme koště

To myslíš to, na kterým budeš jezdit jak sliméjš?? BERU!! 8o

• Citovat
  • Upravit
beruska79
3.12.11 23:44
marra píše:
beruska79 píše:
marra píše:
jj, plachťák :mrgreen: ty mrcho, víš že sháním chlapa, že abstinuju a ty si tu za mýma zádama domlouváš grupáček jo? :twisted:Jsem ti nemohla nic rict,jeste by si mi etatinka prebrala ne :cert: a saracenka je taky moje :cert: :mrgreen:

ty mrcho :evil: a co budu mít já???? jsem skoro 2 roky sama :,(

• Citovat
  • Upravit
etatinek
saracenka píše:
ty už chlapče nevíš opravdu kterou bys .. :cert:

8o :cert: Počkéj, jak to jako myslíš, že nevím kterou… Já vím… VŠECHNY!! :mrgreen: :P

• Citovat
  • Upravit
marra
etatinek píše:
marra píše:
etatinek píše:
marra píše:
myslis tu krasnou se zubama a brejlema?no jisteee ja v cele sve plne krase,se ti neco nezda nebo co kua,karabac na tebe :cert:

Auuu!! Ale to by mě pak bolelo, ne?? 8o To už vážně radši tu Lucinečku po novým roce… :oops:

Příspěvek upraven 03.12.11 v 23:42

Machrujes ,ze mas rad sadomaso,a kdyz ti nabdnu jedno vesanske,tak couvas jo?i ty jeden ulhanej :P Lucinecku na tebe :cert:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky