Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
marra píše:
mmch etatinku nejsi nekde na seznamce ,ze bych te obkoukla?posly sz![]()
ja ti pak taky poslu
![]()
![]()
etatinek píše:saracenka píše:
a co ty se mi taky nelíbíš tak neni co řešit ikdyby ti plaval na hladiněNeboj, on poletuje nad hladinou jako racek…
já se vůbec nebojim mě je to totiž šumák
marra píše:
ja ti pak taky poslu
![]()
![]()
Néjsem, a nechci aby ti rupl monitor a ještě bych ti zaviroval PC, takže vážně neee!!
![]()
a co ty se mi taky nelíbíš tak neni co řešit ikdyby ti plaval na hladiněNeboj, on poletuje nad hladinou jako racek…
no dopr…já si snad zapnu nemravné video nebo co..vy mi dáváte ![]()
jen aby to nebyl pulec ![]()
saracenka píše:etatinek píše:já se vůbec nebojim mě je to totiž šumáksaracenka píše:
saracenka píše:etatinek píše:já se vůbec nebojim mě je to totiž šumáksaracenka píše:
saracenko a ty jsi bez chlapa nebo jak to máš?
beruska79 píše:etatinek píše:no dopr…já si snad zapnu nemravné video nebo co..vy mi dávátesaracenka píše:
To neděléj, žádný moje videjko si tam nepouštěj!! ![]()
etatinek píše:marra píše:Néjsem, a nechci aby ti rupl monitor a ještě bych ti zaviroval PC, takže vážně neee!!
ja ti pak taky poslu
![]()
![]()
![]()
saracenka píše:
beruš ty jsi na racky?
po dvou letech už jsem i na vrabčáky ![]()
etatinek píše:saracenka píše:etatinek píše:já se vůbec nebojim mě je to totiž šumáksaracenka píše:
No jo, ty už sis vyhlídla svýho samce… Tak ho v létě půjdeš znásilnit k vodě… Co chudáček etatínek, na toho si ani nevzpomeneš…
si piš ses na mě vykváknul co bys chtěl ![]()
marra píše:etatinek píše:jen aby to nebyl pulecsaracenka píše:
Nebo spíš když plavu na znak, tak je to jak periskop od ponorky… No co no… Mám problémy s erekcí… A už je to venku…
![]()
marra píše:
etatinek píše:marra píše:Néjsem, a nechci aby ti rupl monitor a ještě bych ti zaviroval PC, takže vážně neee!!
ja ti pak taky poslu
![]()
![]()
![]()
![]()
skaredy si
je ,jako noc