Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
marra píše:etatinek píše:jen aby to nebyl pulecsaracenka píše:
a co ty se mi taky nelíbíš tak neni co řešit ikdyby ti plaval na hladiněNeboj, on poletuje nad hladinou jako racek…
marra píše:
etatinek píše:marra píše:Néjsem, a nechci aby ti rupl monitor a ještě bych ti zaviroval PC, takže vážně neee!!
mmch etatinku nejsi nekde na seznamce ,ze bych te obkoukla?posly sz![]()
ja ti pak taky poslu
![]()
![]()
![]()
![]()
skaredy si
marra píše:saracenka píše:neee na moravske klacky
beruš ty jsi na racky?
ty praseeeee
![]()
saracenka píše:etatinek píše:si piš ses na mě vykváknul co bys chtělsaracenka píše:etatinek píše:já se vůbec nebojim mě je to totiž šumáksaracenka píše:
a co ty se mi taky nelíbíš tak neni co řešit ikdyby ti plaval na hladiněNeboj, on poletuje nad hladinou jako racek…
No jo, ty už sis vyhlídla svýho samce… Tak ho v létě půjdeš znásilnit k vodě… Co chudáček etatínek, na toho si ani nevzpomeneš…
saracenka píše:
beruš kdepak já jsem vdaná ,akorát o tom nevim
beruska79 píše:marra píše:ty praseeeeesaracenka píše:neee na moravske klacky
beruš ty jsi na racky?![]()
Co jeee?? Mluví se o mě?? ![]()
etatinek píše:saracenka píše:etatinek píše:si piš ses na mě vykváknul co bys chtělsaracenka píše:etatinek píše:já se vůbec nebojim mě je to totiž šumáksaracenka píše:
No jo, ty už sis vyhlídla svýho samce… Tak ho v létě půjdeš znásilnit k vodě… Co chudáček etatínek, na toho si ani nevzpomeneš…
Bééé… Já už budu sekat latinu… Bééé…
nic nebude ..celibát na tebe
beruska79 píše:saracenka píše:
beruš kdepak já jsem vdaná ,akorát o tom nevim![]()
![]()
porad hraje tu svoji chovnou stanici,nebo co to bylo?
beruska79 píše:marra píše:etatinek píše:jen aby to nebyl pulecsaracenka píše:
nevadí, lepší pulec než holub na střeše či jak se to hovoří
No to si řeknem, až budeš prchat po vsi s hrůzou v očích a křikem, že tě uslyší až ve městě…
![]()
saracenka píše:etatinek píše:nic nebude ..celibát na tebesaracenka píše:etatinek píše:si piš ses na mě vykváknul co bys chtělsaracenka píše:etatinek píše:já se vůbec nebojim mě je to totiž šumáksaracenka píše:
Bééé… Já už budu sekat latinu… Bééé…
Auuu, mamííí, nebij mě!!
![]()
etatinek píše:marra píše:
etatinek píše:marra píše:Néjsem, a nechci aby ti rupl monitor a ještě bych ti zaviroval PC, takže vážně neee!!
ja ti pak taky poslu
![]()
![]()
![]()
![]()
skaredy si
To už jsi shlédla moji fotku??
ne ukazes???? ![]()
marra píše:etatinek píše:ne ukazes????marra píše:
ja ti pak taky poslu
![]()
![]()
![]()
![]()
skaredy si
To už jsi shlédla moji fotku??
Koho, nebo co??
![]()
neee na moravske klacky