Mám doma debila

Napsat příspěvek
Velikost písma:
marra
28.11.11 16:14
lucineeccka píše:
Rozhodla jsem se pro velkou změnu image.Teď si nechám ostříhat ofinu, na jaře rovnátka začínám přemýšlet o brýlích.Dám si tam obyčejný sklíčka -nemám žádný dioptrie.A výsledek bude vypadat asi takhle. :jazyk:

Hm to vypada sexy,to bych mela taky zkusit :think: myslis ze nekoho nabalime? :think:

• Citovat
  • Upravit
saracenka
28.11.11 16:48

čus dámy …hlásím připojení

• Citovat
  • Upravit
saracenka
28.11.11 16:53

lucí tu změnu ti moc schvaluju..s novým rokem nová image ..jen tak dál :srdce: já bych musela na plastiku,mě by ani ofinka nepomohla

• Citovat
  • Upravit
saracenka
28.11.11 16:54

hele jestli bude příští rok konec světa v tom prosinci tak mě pěkně naserou .. :cert:

• Citovat
  • Upravit
marra
28.11.11 19:52
saracenka píše:
hele jestli bude příští rok konec světa v tom prosinci tak mě pěkně naserou .. :cert:

N to me taky naserou 8o Ja mam zaplacene predplatne na Blesk pr zeny kua :cert: :cert:

• Citovat
  • Upravit
saracenka
28.11.11 19:59

mě též, mám nové lino v hale ,chci si ho užít a k vánocům 5knížek ,který si chci v klidu přečíst a chci se chovat slušněji :andel:

• Citovat
  • Upravit
saracenka
28.11.11 20:01

co prdísek malinkej je mu dobře?

• Citovat
  • Upravit
saracenka
28.11.11 20:02

a co teprv lucka jak by byla nasraná že se učí zbytečně :pankac:

• Citovat
  • Upravit
saracenka
28.11.11 20:04

dámy jdete někam na Silvestra?Máte babičku hlídačku?Já jdu víte kam .. :pocitac:

• Citovat
  • Upravit
marra
28.11.11 20:24
saracenka píše:
dámy jdete někam na Silvestra?Máte babičku hlídačku?Já jdu víte kam .. :pocitac:

Ja tam jdu taky,treba se tam potkame :roll: ale radsi bych se sla zrat jak t prase :lol: Malej ok,ja k.o.,pudem parit? :think:

• Citovat
  • Upravit
saracenka
28.11.11 20:27
marra píše:
saracenka píše:
dámy jdete někam na Silvestra?Máte babičku hlídačku?Já jdu víte kam .. :pocitac:
Ja tam jdu taky,treba se tam potkame :roll: ale radsi bych se sla zrat jak t prase :lol: Malej ok,ja k.o.,pudem parit? :think:

cože? že se my dvě půjdem pářit? :* :roll:

Příspěvek upraven 28.11.11 v 20:36

• Citovat
  • Upravit
saracenka
28.11.11 20:31

já bych se pářila,až bych brečela,to jediné etatínek teda jako trefil ,to musim říct ,že má fakt bystrozraké oko

• Citovat
  • Upravit
marra
28.11.11 20:36
saracenka píše:
já bych se pářila,až bych brečela,to jediné etatínek teda jako trefil ,to musim říct ,že má fakt bystrozraké oko

Prvni pujdem pařit a pak se můžem i pářit :mrgreen: vemem i etatinka :pankac: hele ale n nejak nekomunikuje,asi uz mu lezem krkem , :think: já se chcu taky pářit,kua jsem dala stovku za seznamku a furt nic kloudneho :pocitac:

• Citovat
  • Upravit
saracenka
28.11.11 20:37
marra píše:
saracenka píše:
já bych se pářila,až bych brečela,to jediné etatínek teda jako trefil ,to musim říct ,že má fakt bystrozraké oko
Prvni pujdem pařit a pak se můžem i pářit :mrgreen: vemem i etatinka :pankac: hele ale n nejak nekomunikuje,asi uz mu lezem krkem , :think: já se chcu taky pářit,kua jsem dala stovku za seznamku a furt nic kloudneho :pocitac:

fakt stováka jo? a co ti přihrajou za tenhle peníz? :think: tak se pochlub ne?

• Citovat
  • Upravit
saracenka
28.11.11 20:38

já myslim ,že si od nás jenom chce odpočinout ,ale dyk to byla legrace žejo .. a ve slušnosti ..já myslim ,že se nám vrátí nabitej energií a všechny nás postaví do latě

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky