Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
saracenka píše:
já bych se pářila,až bych brečela,to jediné etatínek teda jako trefil ,to musim říct ,že má fakt bystrozraké oko
A kde máš manžela ? Farmaří?
lucineeccka píše:čučí na tv ..nebo se ptáš proč nesouloží?saracenka píše:A kde máš manžela ? Farmaří?
já bych se pářila,až bych brečela,to jediné etatínek teda jako trefil ,to musim říct ,že má fakt bystrozraké oko
tak jsem holky ráda že se tam..s váma potkám,to by byla jízda ![]()
saracenka píše:lucineeccka píše:čučí na tv ..nebo se ptáš proč nesouloží?saracenka píše:A kde máš manžela ? Farmaří?
Jj ![]()
První dvě stránky tohoto tématu mě velice pobavili ![]()
Můj manžel mě také vytáčí do nepříčetnosti-dětem se nevěnuje,domácí práce nezná,počítač je jeho jediná starost a zábava,je neohleduplný,sobecký,sebestředný,chladný a co mu neřeknu-to neudělá ![]()
Ale i tak jsem ráda,že ho mám,nevadž má spoustu kladných vlastností-které jsou pro mne hodně důležité.Jsme spolu 11Let a divim se,že to on vydržel se mnou ![]()
Ono to je vždy vzájemné,všichni jsme někdy na pěst ![]()
Jinak si myslím,že chování lidí je hodně o výchově.Vždycky jsem se divila,proč je manžel takový bezcitný-chladný,nikdy mi neřekne nic hezkého,sám nepohladí,neocení a ták,byla jsem z toho nešťastná myslela si,že mě nemá rád.Ale když vidím ,jak se k sobě chovají jeho rodiče-tak chápu,proč je takový-ma to po nich.
lucineeccka píše:
Rozhodla jsem se pro velkou změnu image.Teď si nechám ostříhat ofinu, na jaře rovnátka začínám přemýšlet o brýlích.Dám si tam obyčejný sklíčka -nemám žádný dioptrie.A výsledek bude vypadat asi takhle.
Tak to budeš kočka!! Hodili bychom se pak k sobě… ![]()
etatinek píše:Není mozne,ty si na nas nezanevrel?lucineeccka píše:
Rozhodla jsem se pro velkou změnu image.Teď si nechám ostříhat ofinu, na jaře rovnátka začínám přemýšlet o brýlích.Dám si tam obyčejný sklíčka -nemám žádný dioptrie.A výsledek bude vypadat asi takhle.Tak to budeš kočka!! Hodili bychom se pak k sobě…
saracenka píše:
dobrý večer,málem jsem upadla úžasem..
I já. ![]()
hele na oslavu jsem strčila do trouby tvaroh. bábovku ..tak vás zvu .. ![]()
saracenka píše:
hele na oslavu jsem strčila do trouby tvaroh. bábovku ..tak vás zvu ..
Ok, dám si sprchu, uspím Matíka a přijdu.
![]()
lucineeccka píše:saracenka píše:Ok, dám si sprchu, uspím Matíka přijdu.
hele na oslavu jsem strčila do trouby tvaroh. bábovku ..tak vás zvu ..![]()
sprchu?Já tě zvu jenom na bábovku ![]()
Jéé tak to se tam potkáme.