Poraďte - blížící se porod?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
dada1511
20.5.11 12:33

No,mě to magnézko inteligentní dr. v den porodu dala dokonce injekčně :roll: ,to jsem měla kontrace po 20 min.,prý abych nerpěla 8-o ,že nerodím :roll: ,mám přijít za 14 dnů,a večer jsme stejně jeli.Dej si tu sprchu,a jak budou kontrakce po 5 min. tak jeď,to pak může být fofr,nebo nemusí,na prasknutí vody bych nečekala,ale to musíš uvážit ty.A magnézko neber,opravdu to potlačuje kontrakce,a porod to neoddálí,jen to pak příde strašně rychle.

• Citovat
  • Upravit
dada1511
20.5.11 12:36

V té vaně nebuď dlouho,mohlo by se ti udělat zle,spíš to zkus za půl hod. zase,tak na 10 min. to stačí.Magnézko dítě nezudrží,pokud se už chystá.Máš to sice dřív,ale není to taková hrůza :wink:

• Citovat
  • Upravit
10584
20.5.11 12:45

magnézko se bere do 36tt :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
151
20.5.11 14:28

poslicky mam uz pres 14 dni ale od vcerejska se to zacalo zhorsovat!!intervaly jsou porad po cca10min..!! tak jsem jeste doma i kdyz mi deloha sjela od rana uz o 5 cm!budu cekat az se intervaly zacnou kratit a pak teprve vyrazim tim magneskem asi p.dr. myslel aby mi to mimco tam jeste udrzel je jeste brzi ale i tak mi brisko porad tvrdne!! :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
dada1511
20.5.11 14:31

Bacha,ono to tvrdnutí jsou vlastně kontrakce,dávám ti tak 2 hod. než to bude po 5 min. a pak už opravdu jeď.Hlavně aby jste byli v pořákdu :hug:

• Citovat
  • Upravit
151
21.5.11 16:47

ahoj zatim jsem jeste doma i kdyz dneska se mi stala dalsi zajimava vec..Netušíte někdo jak přesně vypadáhlenová zátka??v jakem je mnozstvi a jestli muze byt naruzovela ale slabe??odteká mi postupne takovy zvlastni vytok je docela husty a obcas se zabarvi i do ruzova!kontrakce jsou ale porad stejne zatim se nic nemeni az dneska na ten vytok?! :nevim: :think: dekuji za odpoved:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
21.5.11 16:55

Dadulinek

Je to hustý hlen, bílo žluto - až růžovo červeno hnědý… :palec: Může odejít najednou, někomu odchází třeba týden :nevim: :mrgreen:
A po odchodu zátky může nastat porod kdykoliv, buď třeba druhý den, nebo klidně až za 3týdny, takže to nic moc vlastně neznamená :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
dada1511
22.5.11 09:25

Nakonec miminko ještě budeš přenášet,počkej :-) :-) :wink:

Taky myslím,že to bude zátka.

• Citovat
  • Upravit
byron
22.5.11 09:31
dada1511 píše:
Nakonec miminko ještě budeš přenášet,počkej :-) :-) :wink:Taky myslím,že to bude zátka.

Mně třeba po odtoku hlenové zátky začal porod- dop 24 hodin byl děti na světě…

A je to fakt individuální…

• Citovat
  • Upravit
dada1511
22.5.11 10:10

jj,je to individuální,jinak já měla u prvního pocit že rodím už od 7 měsíce,bylo mi to potrvzené,že můžu porodit podstatně dřív,a pupek a neustálí tlak na spodek… od 7 měsíce,od začátku 8 m jsme měla „poslíčky“ kontrakce po 20 min,vydrželi i několik hodin,to už jsem chodila jen do blízkého obchodu,jinak byla doma,zátka odešla 3 týdny před porodem,a ještě jsem pak 9 dní přenášela.

U druhého,narodil se dřív 38 + 3,chodila jsem i na tůry až do konce,poslíčci cca 4 týdna před porodem asi po 10 min,tak hod. až dvě,zátka odešla v den porodu,porod pak do 16 hodin.

• Citovat
  • Upravit
Mrkvetka
23.5.11 09:24

Já jsem měla poslíčky tři týdny před porodem, silné kontrakce tak den, dva dny pauza a nanovo. Poslední tři dny před porodem jsem měla kontrakce pořád cca po deseti minutách. V porodnici mi vysvětlili, že mám extrémně pevné děložní svalsto a proto jsem se otvírala tak dlouho. Asi bych ještě počkala, pokud se miminko hýbe a bolesti se dají přežít, počkala bych na plodovku…

• Citovat
  • Upravit
151
23.5.11 12:56

Ahoj maminy :kytka:
V sobotu 21.5 bohuzel uz to byli velke bolesti a tak jsme se rozhodli jet do porodnice nakonec si me tam nechali a napichali mi tam nejaky hormony aby tam ta prdelka jeste chvili vydrzela dneska rano nas pustili domu ze musime vydrzet alespon do 37+5tt tak uvidime ale ty bolesti jsou velke no jo doktor rikal ze uz se to blizi malinka zlobi ale jsem zatim porad uzavrena tak je to v poradku Dr. rekl ze ted kdyz mam takove bolesti treba porod bude snadnejsi tak uvidime dekuji za odpovedi!A ta hlenová zátka nám odtéká zatím pořád tak uvidíme :poblion: :kytka: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
dada1511
23.5.11 13:10

Hlavně že jste v pořádku :kytka: :mavam: ,to si teda vytrpíš,to ti povím. :think: Snad to pomůže.

• Citovat
  • Upravit
36544
23.5.11 13:20

tak to ti závidím :oops: Já mám dneska termín porodu :zed: :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8911
23.5.11 14:16
Monny89 píše:
tak to ti závidím :oops: Já mám dneska termín porodu :zed: :zed: :zed:

Hele, jeď do Prahy, podívat se na soud do spisu a uvidíš jakým fofrem budeš rodit… :mrgreen: 8-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí