Mám dovolenou! :-D

Zdeněk IV
22.9.22 17:16

Mám dovolenou! :-D

Od dneška od 22. září až do 30 září. :-D Minulý pátek jsem byl na plicním a na ušním a dneska u doktora pro výpis z lékařské dokumentace a to mě ještě sestra poslala do nemocnice na krev a na moč, že prý ty výsledky budou až v pondělí po obědě. Před dvěma roky jsem to odmítl tu krev, já na to tehdy neměl čas. Dneska jsem vstával 6:25, zítra budu už spát, do kdy budu chtít. :-D

No a potom s těmi papíry, ten výpis z lékařské dokumentace, výsledky na plicním a na ušním, tak to mám vzít k Závodnímu lékaři a to už bude konec. Máme to jednou za 2 roky. U toho doktora jsem už nebyl, ani nepamatuji. :-D Jsem mu říkal, že nechodím na neschopenky, že už mě dlouho neviděl. ;-)

Můžu u nás ve firmě jmenovat 5 lidí nebo i víc, kteří třeba marodí 6 měsíců, protože se jim nechce pracovat. :-D Ale neudělám to, protože nejsem svině. ;-) Ano Vedoucímu se to už nelíbí, prý se už zaměří na jejich doktory. Co tím myslel? ;-)

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
24660
22.9.22 17:17

Děkujeme za informaci. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65174
22.9.22 17:23
@Zdeněk IV píše:
Od dneška od 22. září až do 30 září. :-D Minulý pátek jsem byl na plicním a na ušním a dneska u doktora pro výpis z lékařské dokumentace a to mě ještě sestra poslala do nemocnice na krev a na moč, že prý ty výsledky budou až v pondělí po obědě. Před dvěma roky jsem to odmítl tu krev, já na to tehdy neměl čas. Dneska jsem vstával 6:25, zítra budu už spát, do kdy budu chtít. :-D

No a potom s těmi papíry, ten výpis z lékařské dokumentace, výsledky na plicním a na ušním, tak to mám vzít k Závodnímu lékaři a to už bude konec. Máme to jednou za 2 roky. U toho doktora jsem už nebyl, ani nepamatuji. :-D Jsem mu říkal, že nechodím na neschopenky, že už mě dlouho neviděl. ;-)

Můžu u nás ve firmě jmenovat 5 lidí nebo i víc, kteří třeba marodí 6 měsíců, protože se jim nechce pracovat. :-D Ale neudělám to, protože nejsem svině. ;-) Ano Vedoucímu se to už nelíbí, prý se už zaměří na jejich doktory. Co tím myslel? ;-)

je třeba takové nosné příspěvky citovat, at o to nepřijdeme

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16201
22.9.22 17:24

42

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56505
22.9.22 17:25

A psychiatrie nebyla?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3047
22.9.22 17:26

Ještě, že nám podáváš průběžně info o každém tvém prdu.. hned se mi bude lépe spát. :) ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Zdeněk IV
22.9.22 17:28

Zrcadlo

@zrcadlo píše:
píše: Více

Co 42? Mě je 34. :mavam:

• Citovat
  • Upravit
5921
22.9.22 17:29

Děkuji za kulturní vložku. Akorát nevím jak s touhle informací naložím :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21311
22.9.22 17:31
@vokishka píše:
je třeba takové nosné příspěvky citovat, at o to nepřijdeme

Já si myslím, ze některé můžou s klidem zmizet v propasti historie :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8652
22.9.22 17:34
@Dara90 píše:
Ještě, že nám podáváš průběžně info o každém tvém prdu.. hned se mi bude lépe spát. :) ;)

Já třeba už dlouho nikde neviděla informace ohledně stavu účtu, naposledy někdy začátkem srpna :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10935
22.9.22 17:37
@Amalthea píše:
Já třeba už dlouho nikde neviděla informace ohledně stavu účtu, naposledy někdy začátkem srpna :nevim:

V létě Zdenda dost kalil, mi přišlo. Tak se asi radši nechlubí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3047
22.9.22 17:37
@Amalthea píše:
Já třeba už dlouho nikde neviděla informace ohledně stavu účtu, naposledy někdy začátkem srpna :nevim:

Asi si přes léto vyrazil z kopejtka a nic moc neušetřil, takže se nemá čím pochlubit. :) :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18267
22.9.22 17:40
@Zdeněk IV píše:Můžu u nás ve firmě jmenovat 5 lidí nebo i víc, kteří třeba marodí 6 měsíců, protože se jim nechce pracovat. :-D Ale neudělám to, protože nejsem svině. ;-) Ano Vedoucímu se to už nelíbí, prý se už zaměří na jejich doktory. Co tím myslel?;-)

pan Vedoucí se může zaměřit na cokoliv, třeba na doktory, ten mu nesmí nic říct, tak má po ptákách

aby se náhodou nezaměřil na ty co jsou pořád v práci a spotřebovávají mu jen energie a vodu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18267
22.9.22 17:41

@Zdeněk IV

a kam jedeš? K místnímu rybníčku? Pošli pohled

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10935
22.9.22 17:46