Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Zdeněk IV píše:
Od dneška od 22. září až do 30 září.Minulý pátek jsem byl na plicním a na ušním a dneska u doktora pro výpis z lékařské dokumentace a to mě ještě sestra poslala do nemocnice na krev a na moč, že prý ty výsledky budou až v pondělí po obědě. Před dvěma roky jsem to odmítl tu krev, já na to tehdy neměl čas. Dneska jsem vstával 6:25, zítra budu už spát, do kdy budu chtít.
![]()
No a potom s těmi papíry, ten výpis z lékařské dokumentace, výsledky na plicním a na ušním, tak to mám vzít k Závodnímu lékaři a to už bude konec. Máme to jednou za 2 roky. U toho doktora jsem už nebyl, ani nepamatuji.
Můžu u nás ve firmě jmenovat 5 lidí nebo i víc, kteří třeba marodí 6 měsíců, protože se jim nechce pracovat.Jsem mu říkal, že nechodím na neschopenky, že už mě dlouho neviděl.
Ale neudělám to, protože nejsem svině.
Ano Vedoucímu se to už nelíbí, prý se už zaměří na jejich doktory. Co tím myslel?
je třeba takové nosné příspěvky citovat, at o to nepřijdeme
Ještě, že nám podáváš průběžně info o každém tvém prdu.. hned se mi bude lépe spát.
![]()
Děkuji za kulturní vložku. Akorát nevím jak s touhle informací naložím ![]()
@vokishka píše:
je třeba takové nosné příspěvky citovat, at o to nepřijdeme
Já si myslím, ze některé můžou s klidem zmizet v propasti historie ![]()
@Dara90 píše:
Ještě, že nám podáváš průběžně info o každém tvém prdu.. hned se mi bude lépe spát.![]()
Já třeba už dlouho nikde neviděla informace ohledně stavu účtu, naposledy někdy začátkem srpna ![]()
@Amalthea píše:
Já třeba už dlouho nikde neviděla informace ohledně stavu účtu, naposledy někdy začátkem srpna
V létě Zdenda dost kalil, mi přišlo. Tak se asi radši nechlubí.
@Amalthea píše:
Já třeba už dlouho nikde neviděla informace ohledně stavu účtu, naposledy někdy začátkem srpna
Asi si přes léto vyrazil z kopejtka a nic moc neušetřil, takže se nemá čím pochlubit.
![]()
@Zdeněk IV píše:Můžu u nás ve firmě jmenovat 5 lidí nebo i víc, kteří třeba marodí 6 měsíců, protože se jim nechce pracovat.Ale neudělám to, protože nejsem svině.
Ano Vedoucímu se to už nelíbí, prý se už zaměří na jejich doktory. Co tím myslel?
pan Vedoucí se může zaměřit na cokoliv, třeba na doktory, ten mu nesmí nic říct, tak má po ptákách
aby se náhodou nezaměřil na ty co jsou pořád v práci a spotřebovávají mu jen energie a vodu
@DanielaD Ty asi nevíš, kolik teď stojí známka. No já vlastně taky ne ![]()
Od dneška od 22. září až do 30 září.
Minulý pátek jsem byl na plicním a na ušním a dneska u doktora pro výpis z lékařské dokumentace a to mě ještě sestra poslala do nemocnice na krev a na moč, že prý ty výsledky budou až v pondělí po obědě. Před dvěma roky jsem to odmítl tu krev, já na to tehdy neměl čas. Dneska jsem vstával 6:25, zítra budu už spát, do kdy budu chtít. 
No a potom s těmi papíry, ten výpis z lékařské dokumentace, výsledky na plicním a na ušním, tak to mám vzít k Závodnímu lékaři a to už bude konec. Máme to jednou za 2 roky. U toho doktora jsem už nebyl, ani nepamatuji.
Jsem mu říkal, že nechodím na neschopenky, že už mě dlouho neviděl. 
Můžu u nás ve firmě jmenovat 5 lidí nebo i víc, kteří třeba marodí 6 měsíců, protože se jim nechce pracovat.
Ale neudělám to, protože nejsem svině.