Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Vau
musela jsem otevrit, jestli tady ta fotka fakt je a ona fakt je
Popis by asi stacil hele, z tech fotek stejne nejde moc vykoukat ![]()
Btw proc si na svoje uchylny fotky odpovidas sama? Vis, ze to je na emiminu zakazany, povidat si sam se sebou. Asi tady jsi novacek, vid? ![]()
Opravdu mě zajímá odpověď od někoho, kdo s tím měl problém. Já na internetu žádné fotky, jak to poznat nenašla. Zakladatelka
Dobre, tvuj prispevej vypada dost neduveryhodne, kdyz si odpovidas sama dobe ![]()
Neodpovídám si sama. Nevím, proč bych to sem jinak dávala a fotila si pr.. Ne, nejsem úchyl. Jsem normální mladá holka, ale toto určitě se jménem nevložím. ![]()
Takze prispevek viz nize si nepsala ty?
@Anonymní píše:
Asi ano. Podle bolesti.
„Tekla mi krev po velké potřebě a teď mě to i řeže při ní“
Tak to jsou určitě hemeroidy. Já mám od porodu jeden který se neustále vrací a projevuje se to přesně takto.
@DandátkoP píše:
Dobre, tvuj prispevej vypada dost neduveryhodne, kdyz si odpovidas sama dobe
Neodpovídala si. Myslela to jako konstatování. Jakoby řekla: Přepokládám, že ano. Podle bolesti…
Což už zní lépe. ![]()
Pokud to bylo jednorázově tak to může být tím že máš tu zadní část prostě natrženou
. Proto krvácela a pálí při potřebě.
Hemeroidy bych zvažovala pokud to bude dlouhodobé, pak je na místě návštěva lékaře.
Pokud jsi na velké i hodně tlačila a měla jsi potom krev, tak s velkou pravděpodobností máš i vnitřní hemeroidy. Jsou vnější, které jsou vidět, na hmat cítit a pak ty vnitřní které vidět nejsou, ale taky umí dost bolet a na toaletním papíře můžeš pozorovat krev. Omez sezení na záchodě jenom na dobu nezbytně nutnou, nic dovnitř nestrkej
, vytlačené hemeroidy, které jsou venku, cítíš je na dotek a jsou bolestivé, nezatlačuj zpět. Kup si mastičku- dubovou kůru a maž si to ( ne dovnitř ), také ti můžu doporučit v lékarně hypermangan, který si nasypeš trochu do vany - pozor : voda musí být růžová, né FIALOVÁ jinak ti to může ještě vic uškodit. Chce to čas, ale zahojí se. Mě toto po porodu dost pomohlo, když při tlačení malého jsem si vytlačila i navíc asi jako bonus hemeroidy.. ![]()
Děkuji všem normálním za normální odpovědi. Opravdu bych si sem nefotila pr.. jen tak. Nevím, jak hemoroidy vypadají a k doktorovi se mi moc nechce. Ano, je to blbost, ale komu by se chtělo. Krev jsem měla jen jednou a řekla jsem si, že to řešit nebudu, pokud se to nebude opakovat. Neopakovalo, pár týdnů byl klid a teď mě to řezalo při velké potřebě asi 2× a nyní mě i když nejsem na wc bolí, nebo píchá v konečníku a dělám si starosti. Koupila jsem něco v lékárně, tak zítra zkusím. Děkuji ještě jednou. A ten příspěvek pod tím jsem já nepsala. Nemohu za to, že je také anonymní.
Zakladatelka.
Bojím se, abych neměla nějaký nádor. Nenip mi ani 25 let..
Zakladatelka
Nikdy jsem neviděla hemoroidy. Tekla mi krev po velké potřebě a teď mě to i řeže při ní a bolí celý den. Uzlíky ani bouličky nemám. Ale když se na to víc zaměřím, mám to kolem červeno fialové.
edit admin: fotografie jsem smazala