Mám jet na stáž či ne?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@slečna97 A když nepojedeš, tak to rázem zvýší tvojí oblibu
? Vyraž. Je to úžasná příležitost.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
14 dní uteče jako voda a je to skvělá příležitost. Určitě bych jela! ![]()
Nakonec ti bude třeba ještě líto, že to není delší pobyt.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zlato, přesně v sedmnácti jsem byla na výměném pobytu v anglii. Je to už dalších sedmnáct let zpět a do dneška mám krásné živé vzpomínky. Jen tiše závidím. Jeď a vůbec nepřemýšlej, že nepojedeš. Začni přemýšlet co si zabalíš ![]()
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Fakt by jste takhle bez rozmyslu všechny jely?
Tak jsem asi divná a také záleží hodně na povaze. Nevím, jestli bych v 17 jela někam kde to neznám a k někomu koho neznám a hlavně být neoblíbená u spolužáků, takže ani tady by asi nebyla žádná podpora v cizím prostředí, žádné společné akce třeba po večerech
Fakt nevím, ale každopádně to může být zajímavá zkušenost. Neříkám vyloženě, že bych nejela, ale takhle jako to vystřelit od boku „jo, určitě bych jela“ ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@krtek7489 taky jsem nebyla moc oblíbená a hlavně jsem měla z angliny vždy 3ku. Tam jsem ale přišla na to že se ze všech těch šprtů domluvím nejlíp. A nakonec jsem zapařila jako nikdy a učitekla mi na konci roku dala 2ku. Nechápu, ale dobrý ne? Já to vidím jako velkoy životní zkušenost. Proto ta podpora. Dneska musíme ty děti vést k průbojnosti, aby se neztratili. Omlouvám se zakladatelce, ty děti nebylo myšleno na tebe, ale tak všeobecně.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@slečna97 píše:
@slavuska1 no já spíš bojím jak to zvládnu 14 dní skoro sama
myslim, ze najist ti daji a postel tez budes mit
Vem dostatek cistych spodaru a ponozek, kdyby tam nebyly idealni podminky pro prani, a hura do toho
Je to jedinecna prilezitost.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@krtek7489 píše:
Fakt by jste takhle bez rozmyslu všechny jely?Tak jsem asi divná a také záleží hodně na povaze. Nevím, jestli bych v 17 jela někam kde to neznám a k někomu koho neznám a hlavně být neoblíbená u spolužáků, takže ani tady by asi nebyla žádná podpora v cizím prostředí, žádné společné akce třeba po večerech
Fakt nevím, ale každopádně to může být zajímavá zkušenost. Neříkám vyloženě, že bych nejela, ale takhle jako to vystřelit od boku „jo, určitě bych jela“
fakt bych jela, od 12 jsem byla na intru, 3 roky.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@ka2ka píše:
Být tebou tak jedu, vezmi to tak, že lidí ve třídě, kteří ti tohle závidí se brzo zbavíš a nemusíš je pak nikdy vidět, ale stáž v anglii se ti už nikdy nemusí naskytnout
to je krasne napsane ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Je mi 23 mám dvouletou dceru a za takovou možnost ve tvém věku bych skákala radostí tři metry vysoko.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@AniNevim píše:
fakt bych jela, od 12 jsem byla na intru, 3 roky.
Je to fakt hodně i povaze. Já i na dovolené u moře, kam se vždycky těším a jsem tam s mužem, dětmi, bych už po 3 dnech jela domu
Doma je doma
Takže pro mě je nepředstavitelné jet někam do cizího prostředí, k cizím lidem, se spolužáky, kteří mě nemají rádi…
Ale zase na druhou stranu,14 dní se dá přežít všude a jak jsem psala, může to být dobrá zkušenost ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já takhle jela do Německa a vzpomínám na to dodnes, skoro patnáct let. Určitě jeď, i kdyby to měla být jen kvůli zdokonalení jazyka. Ale určitě si z toho odneseš víc ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@slečna97 Je lepší litovat, že jsme něco zažili, než litovat, že jsme nezažili nic…
Určitě jeď. Budeš bydlet v rodině nebo kde? Se mnou chodila v UK na kurz angličtiny holka, která prerušila v Belgii studium a šla studovat na rok do Anglie. Bylo jí šestnáct. Máma ji byla, co vím, navštívit 2×.
Proč bys to jako neměla zvládnout? Čeho se konkrétně bojíš?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit