Mám jet na stáž či ne?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3711
12.5.14 12:22

Že váháš!
Já bych jela. Co tě nezabije, to tě posílí!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7974
12.5.14 12:31

@slečna97 A když nepojedeš, tak to rázem zvýší tvojí oblibu 8o? Vyraž. Je to úžasná příležitost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6578
12.5.14 12:33

14 dní uteče jako voda a je to skvělá příležitost. Určitě bych jela! :kytka:

Nakonec ti bude třeba ještě líto, že to není delší pobyt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8389
12.5.14 12:36

Zlato, přesně v sedmnácti jsem byla na výměném pobytu v anglii. Je to už dalších sedmnáct let zpět a do dneška mám krásné živé vzpomínky. Jen tiše závidím. Jeď a vůbec nepřemýšlej, že nepojedeš. Začni přemýšlet co si zabalíš :think:
:palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5826
12.5.14 12:36

Fakt by jste takhle bez rozmyslu všechny jely? :think: Tak jsem asi divná a také záleží hodně na povaze. Nevím, jestli bych v 17 jela někam kde to neznám a k někomu koho neznám a hlavně být neoblíbená u spolužáků, takže ani tady by asi nebyla žádná podpora v cizím prostředí, žádné společné akce třeba po večerech :think: Fakt nevím, ale každopádně to může být zajímavá zkušenost. Neříkám vyloženě, že bych nejela, ale takhle jako to vystřelit od boku „jo, určitě bych jela“ :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1762
12.5.14 12:42

Jeď, jeď, jeď. Jenom jsem líná to psát víckrát. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8389
12.5.14 12:42

@krtek7489 taky jsem nebyla moc oblíbená a hlavně jsem měla z angliny vždy 3ku. Tam jsem ale přišla na to že se ze všech těch šprtů domluvím nejlíp. A nakonec jsem zapařila jako nikdy a učitekla mi na konci roku dala 2ku. Nechápu, ale dobrý ne? Já to vidím jako velkoy životní zkušenost. Proto ta podpora. Dneska musíme ty děti vést k průbojnosti, aby se neztratili. Omlouvám se zakladatelce, ty děti nebylo myšleno na tebe, ale tak všeobecně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16986
12.5.14 12:51
@slečna97 píše:
@slavuska1 no já spíš bojím jak to zvládnu 14 dní skoro sama :nevim:

myslim, ze najist ti daji a postel tez budes mit :-) Vem dostatek cistych spodaru a ponozek, kdyby tam nebyly idealni podminky pro prani, a hura do toho :palec: Je to jedinecna prilezitost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16986
12.5.14 12:52
@krtek7489 píše:
Fakt by jste takhle bez rozmyslu všechny jely? :think: Tak jsem asi divná a také záleží hodně na povaze. Nevím, jestli bych v 17 jela někam kde to neznám a k někomu koho neznám a hlavně být neoblíbená u spolužáků, takže ani tady by asi nebyla žádná podpora v cizím prostředí, žádné společné akce třeba po večerech :think: Fakt nevím, ale každopádně to může být zajímavá zkušenost. Neříkám vyloženě, že bych nejela, ale takhle jako to vystřelit od boku „jo, určitě bych jela“ :think:

fakt bych jela, od 12 jsem byla na intru, 3 roky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16986
12.5.14 12:53
@ka2ka píše:
Být tebou tak jedu, vezmi to tak, že lidí ve třídě, kteří ti tohle závidí se brzo zbavíš a nemusíš je pak nikdy vidět, ale stáž v anglii se ti už nikdy nemusí naskytnout :nevim:

to je krasne napsane :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34
12.5.14 12:55

Určitě bych jela, neváhej, budeš si to potom vyčítat… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2693
12.5.14 12:58

Je mi 23 mám dvouletou dceru a za takovou možnost ve tvém věku bych skákala radostí tři metry vysoko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5826
12.5.14 13:02
@AniNevim píše:
fakt bych jela, od 12 jsem byla na intru, 3 roky.

Je to fakt hodně i povaze. Já i na dovolené u moře, kam se vždycky těším a jsem tam s mužem, dětmi, bych už po 3 dnech jela domu :mrgreen: Doma je doma :mrgreen: Takže pro mě je nepředstavitelné jet někam do cizího prostředí, k cizím lidem, se spolužáky, kteří mě nemají rádi… :think: Ale zase na druhou stranu,14 dní se dá přežít všude a jak jsem psala, může to být dobrá zkušenost ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
356
12.5.14 13:08

Já takhle jela do Německa a vzpomínám na to dodnes, skoro patnáct let. Určitě jeď, i kdyby to měla být jen kvůli zdokonalení jazyka. Ale určitě si z toho odneseš víc :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4476
12.5.14 13:26

@slečna97 Je lepší litovat, že jsme něco zažili, než litovat, že jsme nezažili nic…
Určitě jeď. Budeš bydlet v rodině nebo kde? Se mnou chodila v UK na kurz angličtiny holka, která prerušila v Belgii studium a šla studovat na rok do Anglie. Bylo jí šestnáct. Máma ji byla, co vím, navštívit 2×.
Proč bys to jako neměla zvládnout? Čeho se konkrétně bojíš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze