Mám jí nechat vybrečet? Budí se na UM

3226
3.3.10 07:24

mam jí nechat vybrečet

Ahoj holky,takových témat tady bylo už asi mnoho ale většinou šlo o kojení my už sme na umělim mlíčku.o co de chtěla sem se poradit.
mám 9 měsíčního prcka a chtěla bych aby spala už celou noc(kdo ne :mrgreen: )respektive jedla jen jednou v noci,třeba až tak ve 4.aby pak už měla klasickou snídani.takhle se vzbudí třeba v 11 a papa.(chodí spát o půl 7.) pák chce mlíčko ještě ve 4.myslim že je dost velká aby sme to překlenuly a měla ho jen jednou ikdyž se třeba vzbudí víckrát,ale zas jí nechci týrat hlady tak píšu o radu zda je to blbost či ne jí nechat v těch 11 vybrečet dát jí najíst až ráno.nechci jí trapit samozřejmě hlady,ale nevim jestly to není jen zvyk v těch 11,protože už kolikrát spala celou noc,jedla až k ránu nebo třeba ve 2,ve 3 ale v 11 :nevim:. poradte třeba je to blbost a mám jí nechat jíst 2krát.jinak před spanim má kaši ,ale kolikrát dostala jen mlíko a vydržela do rána také. takže o tom že se večer málo nají to asi není. :nevim: tak snad máte zkušenosti.nevim dokdy povolit jíst vícekrát za noc.zvlášt když jedla už jen k ránu.todle dělá zas tak 3 týdny.dík za postřehy a rady.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
65325
3.3.10 07:29

Kubino…a nezkoušela jsi dát cucnout čaje,jestli nemá jen žízeň???
jinak kolem 9 měsíce Matyášek taky začal jíst a ráno,v noci se vzbudí,ale dostane ten čaj a spí dál…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2318
3.3.10 07:44

To první pití v 22 už určitě nepotřebuje. Ani bych místo toho nezaváděla pití - budeš dál otročit s lahví. Vybrečet bych nenechávala. Prostě bych ji utěšovala, ale láhev nedala. Nemůžeš ji přestěhovat do samostatnýho pokoje. Třeba by se přestala i budit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3226
3.3.10 08:42

ten čaj mě mamka taky radila ale jak řiká lasica zas si zvykne na to.a do samostatnýho pokoje to nejde protože teprve stavíme a bydlíme zatim u rodičů :nevim:
každopadně sem chtěla vědět že to nebude mučení jí to jídlo nedat a zkusim jí zmáknout bez toho, ale dost si na to zvykla a bez toho nechce pokračovat ve spánku.zkusim to a uvidíme!za jak dlouho to mám vzdát za 3 dny by si měla zvyknout na to že nic nedostane že?abych jí netrestala třeba 14 dní a ona přitom byla opravdu hladová protože tech 210 v 11 vypije :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43031
3.3.10 08:51

Po odstavení v 4,5 měsící rafánek najednou začal pít 4-5× v noci, tak jsme řekli ne a cca od 6m jsme na n ule, vydrží 12 hodin i bez čaje.
Dělali jsem to postupně, nejdřív jsem to stahla na 2 krmení, prostě jsem se zařekla, že nedostane před půlnoci, to šlo celkem rychle. potom jsem začla krmit 1× po třetí hodině, to šlo hůře a setrvali jsme na tom asi měsíc, množství mléka jsem trošku snižovala a pak jsem asi 2× dala vodu, pak několikrát najednou stačilo vrátit dudlíček a to jsem pochopila, že když to jde jednou, musí to jít vždy.
Teďka si myslím, že byl zvyklý uspávat se dudláním a už tím, že nedostal vždy, se to odnaučil. Nicméně nebylo to hned.

Ovšem nemysli si, že máme veget, bez dudlíčku totiž neusne a ten mu několikrát za noc vypadne z pusy, takže stejně vstávám.
alespoň nemíchám to mlíko a taky jsem ráda, že nemá v noci jídlo, protože to je otesánek.

jo ono to s rafánkem nebylo tak šílenéí, protože když se pevně zavinul a dostal dudel, tak dokázal zase usnout, ale třeba vstával za půl hoďka zas - ale alespoň neřval durch, to bych asi nedala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1309
3.3.10 11:14

Ahojky, taky bych už nedávala, já jsem pro metodu nechat vybrečet, ale když to nechceš, tak jen utěšit , ale nic nedávat ať už si zvyká, že nic nedostane. Já jsem nechávala vybrečet a 3-4 dny řvala a od té doby spí v pohodě bez probuzení, jen když je třeba nemocná, nebo v létě tak to jsem dávala normálně šťávu nebo čaj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí