Spánkový režim 9 měsíců

17180
23.2.10 13:24

spánkový režim 9 měsíců

Ahojky,

malá nemá problém s večerním usínáním to položím dopostýlky chvilku si povídá a usne a spí do rána. Ale posledních 14 dní až 3 týdny bojujeme přes den.

Původní režim byl 6:30 vstáváme (7:00 UM) pak si dáchla tak v 8 na půl hodinky, pak po svačině kolem 11 taky tak na půl hodinky až 45 minut a po obědě cca od 13 hod spala max. 1,5 hodiny.

Ale nyní vynechává jedno dopolední spaní a spí cca od 9 do 9:30 pak ale před obědem už padá únavou. Pokud jí dám spát je schopná spát i 1,5 hodiny s tím, že po-o nespí vůbec. A pokud nedám spát tak obědvá dřív kolem 12 a potom ale nemůže v postýlce stejně moc zabrat, trvá jí to dlouho a usne tak max na 45 minut.
A teď můj dotaz mám jí nechat spát před obědem s tím že po-o spát nebude a možná usne ještě odpoledne a doufat, že zase časem najedeme na režim spaní po-o. A nebo jí mám nechat spát dopoledne jen jednou s tím, že po obědě už toho stejně nenaspí tolik.

Jinak večer usíná kolem 18:30. Teď se začíná plazit tak nevím jestli to nemůže být i tím. :nevim:

Snad je to trochu srozumitelné díky :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
12978
23.2.10 13:53

Ahoj Panuško.
Tak vy vstáváte a usínate stejně jako naše Bára.
když vstane kolem 6,30 tak jde spát dopoledne kolem 9 až půl desáté - spí někdy hodinu ( ale je to různé někdy pů a někdy hodinu a půl.
Pak jde spát kolem jedné nebo půl druhé( stejný interval).
No a pak už vydrží až do večera.
Takže my máme spaní jen dvě - ale asi toho naspí více. A kdy je plavání, tak spí odpolední spaní až po plavání to znamená v půl čtvrté..
Jinak já se moc neřídím časem ale intervalem - kolik už je vzhůru. Takže přes den chodí spát po 2-3 hodinách hraní a do večera vydrží i 3-4h. Zkus to tedy o hodinku natáhnout a udělat tedy jen dvě spaní.
Z tvého příspěvku vyplývá, že chceš aby spala hlavně po O??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17180
23.2.10 14:05

jojo jde mi o to spaní po-o to spí totiž nejdýl a já mám taky trochu klidu apak i hezky vydrží do večera.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
brncal
23.2.10 18:03

ahoj.my u první dcery taky bojovali se spaním,spala 3× denně max 45min :-(. pak jsem se dočetla,že děti mají mít intervaly mezi spaním 3hod. ze začátku to bylo děsný - vydržet a nedat spát dřív. ale vyplatilo se to. spala 2× denně 2 - 2,5hod, ráno vstávala kolem 7, večer chodila spát v 19,30.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí

SCD 510