Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Dobré ráno. ![]()
Potřebovala bych prosím poradit. Jsem delší dobu po jednom dlouhém vztahu a začala jsem znovu randit a v mužích se vůbec nevyznám. ![]()
Na konci září jsem poznala kluka, stejně starý skoro jako já, takže spoustu věci máme společných, má rád i děti, což je super, protože mám syna, ale teď přijde, ale…. V tom září se rozešel s holkou, která mu ublížila, říkal, že to má za sebou a teď už ženy/holky tak jako před tím řešit nebude. Nevím co to znamená. Vidíme se skoro každý týden. Buď procházka, kafe, výlet. Když se ho dotknu znejisti a nemluví, když jsem se ho chytla měl šok, tak jsem se zeptala jestli mu to vadí? Řekl, že ne a když jsem ho políbila při takové pěkné chvilce, tak mě objal asi na 5 sekund přitiskl k sobě a pustil, že už musí jet
…. Já to nechápu vše musím já, když se snažím napsat něco pěkného, tak to otočí ať nemusí reagovat. Mě se tak moc líbí, nečekala jsem, že se mi to ještě stane a nechci udělat nic blbě, ale kdyby zkusil něco i on
![]()
Nechci se vnucovat, tak jsme teď nebyli asi týden v kontaktu než napsal konečně on vtipně že jsem nebavka ![]()
Mám mu dát ještě čas nebo se ho zeptat?
Tak snad můj popis pomůže a děkuji za každou radu. Pěkný den S. ![]()
Myslím, že to nemá ještě srovnane a myslí na bejvalku.Nebo se bojí zase zklamání nebo táhne na vice frontách. Chce to si s ním promluvit.
Taky myslím, že není srovnaný. Je možné, že máš být převoznice, proto se po týdnu ozval. Kdyby měl opravdový zájem, je aktivnější.
Čas na co? Kdyby tě chtěl, choval by se jinak, pasuješ se do role převoznice
Na tu nebavku mu napis, ze klidne ti muze kdykoliv napsat a ze budes rada, kdyz nekdy napise jen tak sam od sebe. Tim mu das vedet, co od nej ocekavas.
Tak ti nevím, vídáte se 4 měsíce a on je taková netýkavka? Po puse plaše uteče? To je dost i na mně a to jsem opravdu hodě plachá a na nic nespěchám…
A líbí se ti jen vzhledově nebo celkově i povahou? Jestli jsi zamilovaná, tak bych si promluvila na rovinu, jestli ho vůbec přitahuješ nebo jaký má problém. Tohle je opravdu divný.
Jestli zamilovaná nejsi, tak bych to vzdala - taky na rovinu, že je moc odtažitý.
Takhle se chlap, co má zájem, nechová. I po rozchodu (přecejen to už je 5 měsíců…)