Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Přesně! Zajdi k doktorovi a když ti nic nenajdou, bude to psychický problém. Alespoň budeš vědět, na čem jsi. A pokud je to nemoc, čím dřív začneš léčit, tím lépe. Lepší, než se doma nervovat.
Já už jsem to s lékařem řešila, prohmatal břicho s prý vše v pořádku, stolice je normální nějak zvláštní problémy s ní nemám,
@Anonymní píše: Více
Tak pak věř doktorovi. A břicho od psychiky umí bolet velice často. Já chápu, že i hypochondrie je nemoc a těžko se to ovládá rozumem, ale zkus na sobě nějak zapracovat. Je spousta knih na toto téma
Já vím že Jo já za vším vidím nemoc, střídá se zácpa stolice což má kde kdo v závislosti s jídlem,
Píšeš, že jsi byla u lékaře. Dělal ti utz? Jestli ne, požádala bych o něj. A následně, když nic nenajde, změnila stravu, přidala pohyb a celkově se zabavila jinak, než hlídánim, kdejakeho pichnuti.
No tak se hod do klidu nebo zajdi na terapii.
To my dělaly sono žlučníku ledvin atd to nevím jestli by něco viděly, napadá mě i slinivka
Tak je vidět, že máš strach, že máš nemoc každého svého orgánu v těle. Vem to tedy z jiné stránky. Raduj se třeba, že nemáš rakovinu prostaty nebo varlat. Tyhle orgány nemáš. To je super, ne? ![]()
Zažila jsem cca jeden měsíc úzkosti. Nikdy by mě nenapadlo, že mě toto přepadne. Ale stalo se. Překvapilo mě, jak fyzicky bolely. Měla jsem buď stažený hrudník nebo břicho a bolesti. Bylo to šílený. A kdybych si neuvědomovala, co se děje, tak určitě plaším podobně jako ty. Pokud jsi řešila fyzické lékaře a nic nenašli, je čas na ty psychické.
Ahoj bojují s úzkosti a strachem z nemoci rakovin atd, děsí mě že mám nemocné střeva pořád mě bolí břicho na pravé straně, i na dotek jak začne ovulace břicho stále bolí, nevím jestli je to gynekologický problém nebo nebo střeva hrozně se bojim