Mám o sebe strach

Anonymní
16.11.24 10:45

Mám o sebe strach

Ahoj bojují s úzkosti a strachem z nemoci rakovin atd, děsí mě že mám nemocné střeva pořád mě bolí břicho na pravé straně, i na dotek jak začne ovulace břicho stále bolí, nevím jestli je to gynekologický problém nebo nebo střeva hrozně se bojim

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
65081
16.11.24 11:03

Dam ti radu, zajdi k doktorovi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2388
16.11.24 11:07

Přesně! Zajdi k doktorovi a když ti nic nenajdou, bude to psychický problém. Alespoň budeš vědět, na čem jsi. A pokud je to nemoc, čím dřív začneš léčit, tím lépe. Lepší, než se doma nervovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.11.24 11:08

Já už jsem to s lékařem řešila, prohmatal břicho s prý vše v pořádku, stolice je normální nějak zvláštní problémy s ní nemám,

• Citovat
  • Upravit
14899
16.11.24 11:21
@Anonymní píše: Více

Tak pak věř doktorovi. A břicho od psychiky umí bolet velice často. Já chápu, že i hypochondrie je nemoc a těžko se to ovládá rozumem, ale zkus na sobě nějak zapracovat. Je spousta knih na toto téma

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.11.24 11:23

Já vím že Jo já za vším vidím nemoc, střídá se zácpa stolice což má kde kdo v závislosti s jídlem,

• Citovat
  • Upravit
10651
16.11.24 11:41

Píšeš, že jsi byla u lékaře. Dělal ti utz? Jestli ne, požádala bych o něj. A následně, když nic nenajde, změnila stravu, přidala pohyb a celkově se zabavila jinak, než hlídánim, kdejakeho pichnuti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.11.24 11:56

Ano před rokem sono a nic

• Citovat
  • Upravit
10651
16.11.24 11:57

No tak se hod do klidu nebo zajdi na terapii.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.11.24 12:15

To my dělaly sono žlučníku ledvin atd to nevím jestli by něco viděly, napadá mě i slinivka

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
16.11.24 13:35

A v létě tohoto roku mi dělaly gastroskopii bez nalezu

• Citovat
  • Upravit
5946
16.11.24 16:03

Tak je vidět, že máš strach, že máš nemoc každého svého orgánu v těle. Vem to tedy z jiné stránky. Raduj se třeba, že nemáš rakovinu prostaty nebo varlat. Tyhle orgány nemáš. To je super, ne? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24631
16.11.24 17:01

Psychiatr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.11.24 20:31

Zažila jsem cca jeden měsíc úzkosti. Nikdy by mě nenapadlo, že mě toto přepadne. Ale stalo se. Překvapilo mě, jak fyzicky bolely. Měla jsem buď stažený hrudník nebo břicho a bolesti. Bylo to šílený. A kdybych si neuvědomovala, co se děje, tak určitě plaším podobně jako ty. Pokud jsi řešila fyzické lékaře a nic nenašli, je čas na ty psychické.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
16.11.24 20:41

No na kolonoskopie jsem nebyla takže nevím

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení