Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj, s pritelem se snazime o miminko. Podle kalendáře jsem mela ovulaci mít 13.3. Včera mě odpoledne začaly bolet vaječníky, cítila jsem se unavene tak jsem si dnes rano ze stane skoupili ovulacni testy (ještě nikdy jsem se netestovala) a zkusila si h oudelat. Vysel mi takhle. Myslite, ze je pozitivni? Zase mi přijde blbost, abych mela ovulaci týden před očekávanou ms (mela bych ji dostat 29.3) Dekuji za názor a rady.
Ovulace se mohla zpozdit a tím se zpozdí i menstruace. To, žes ji měla mít podle kalendáře neznamená, že také proběhla. A samozřejmě ony i ty ovulační testy nemusí být přesné.
@Babadook já podle kalendáře nikdy neměla ovulaci. Vždy jsem ji poznala na sobě jak popisuješ. Podle mě ovulace probíhá/proběhla vcera, rozhodně bych to pojistila
.
(Jsem teď podruhé těhotná a ovulace proběhla až 23DC, odpovídá i mimi, je o 10 dní menší)
Tak dnešní test mi vysel takhle, tak nevim kdy mam ovulaci teda.
@Babadook ahoj, za mě oba vypadají pozitivní…Tak to sleduj další měsíc a pak bych to případně začala řešit…Já dle testů taky měla teď dvě ovulace, jedna dle předpokladu v půlce cyklu a druhá se objevila jeden den po pouze tři dny trvající ms. Nakoupila jsem ovu testy, budu teď testovat cely měsíc a pokud by se to opakovalo, objednám se k dr. Asi to může být rozházený jednorázově třeba stresem, nemocí atd
co jsem vyčetla, pokud se vyskytnou dvě ovulace, mělo by to být v rozmezí hodin max dne (snad nekecám) ale určitě po tolika dnech. Tys dělala u první domnělý ovulace uprostřed cyklu test?
@Kerstinn85 test jsem si nedělala u první domnělé ovulaci. Nejspíš to bude i tím, ze jsem po několika letech vysadila antinu, tak to budu mít trosku rozházené. Jinak jsem si koupila tento ovulacni tester ze slin a uvidím příští měsíc ![]()
@Babadook tak to jo, to můžeš mít asi u toho vysazení no
držím palce, ať se to brzo srovná a zadaří se ![]()