Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Plodný hlen není zárukou plodnosti, ten mám a jsem neplodná…Věř tomu, co píšou v příbalovém letáku. Při správném užívání jsi chráněná od prvního dne. Nízkohormonální znamená, že tam je malé množství hormonů, ne to, že nechrání dostatečně.
@Janli
Já se toho právě lekla, tak jsem začala mít strach, co když další měsíc budu řešit další těhotenství.
Každopádně moc děkuji za reakci ![]()
Cti letak a priste se ptej. Nicmene ja radeji vzdy pri zacatku uzivani/nasazeni po delsi dobe/zmene znacky atd trvala prvni mesic jeste na dalsi ochrane (treba kondom). Pokud tehotna fakt byt nechces, je lepsi se pojistit ![]()
@beruska9
Leták jsem četla
Říkám, že je to moje první antikoncepce, a žádný jak to funguje a zas jak dlouho funguje tam fakt napsaný není, takže příště si prosím tu jedovatou odpověď nechte
Zdravím, předem se omlouvám, jestli už to tu někde bylo… Mám první antikoncepci, doktorka mi k tomu nic neřekla…Zajimalo by mě, jak je to s otěhotněním v prvních týdnech užívání.
Ano, píšou, chráněná od prvního dne, ale plodný hlen mám, tak tomu nějak nerozumím, když to má vlastně zabránit ovulaci a jen co vím, že je nízkohormonální tak jestli to nesnižuje nějakou tu spolehlivost.? Děkuji moc za odpovědi