Mám šanci získat půjčku?

191
3.9.12 14:02

Mam šanci získat půjčku

Myslíte, že mám nějakou šanci když pracuji na dobu neurčitou a pobírám rodičovský příspěvek příjem mám cca 20 000 kč, získat půjčku třeba 300000 kč? Mám bohužel záznam v solusu od t mobile částky 6 000 kč myslíte, že bych měla v bance šanci když jim ukážu papír že to tam mám uhrazený konkrétně bych chtěla žádat o půjčku českou spořitelnu mám tam účet dva roky a týdně mi na účet chodí cca 30 000 kč. Ale ten záznam to bude asi problém :( :( :( :( :( :( :( :( :zed: :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
101918
3.9.12 14:07

No, já bych řekla, že tady ti těžko někdo odpoví a když dojdeš do spořitelny, tak ti to řeknou tak během 5 minut.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
191
3.9.12 14:09

Já vím ale já jen jestli tady nemá třeba někdo podobnou zkušenost že by mu banka dala půjčku třeba i se záznamem :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
3.9.12 14:16

Pokud máš záznam, tak horkotěžko. Podívej se na účet, jestli nemáš předschválenou půjčku, pak by to problém být neměl. Ale nejjednodužší zajít do banky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
191
3.9.12 14:18

Na tom účtu to zjistím jak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.9.12 14:19

Ta já můžu za sebe napsat, že na účtu jsem měla předschválenou půjčku a na pobočce mi pak půjčku nedali z důvodu záznamu v nějakém rejstříku, solus to ale nebyl a nebyl to ani můj záznam, ale mého bývalého manžela, takže tak.

• Citovat
  • Upravit
72725
3.9.12 14:22

@baba1986 mrkni do servisu24, tam se Ti to zobrazuje v počáteční nabídce. aspoň u mě to tak bylo… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
191
3.9.12 14:22
:,( :,(
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
191
3.9.12 14:24

Nic tam nemam tak mi asi nic nenabízí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5545
3.9.12 14:42

@baba1986 normalni banky ti s nejvetsi pravdepodobnsti pujcku nedaji kvuli dluhu. Kamaradovi diky tomu nic nedali dokud se zapis nevymazal. Malou sanci mas u banky kde mas bezny ucet, pokud uvidi jake penize ti bezne chodi a jaky mas zustatek tak se treba slitujou. Jinak rodicak se do prijmu nepocita, stejne jako jine socialni davky, vetsina bank je nebere v potaz.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2208
3.9.12 14:43

Ahoj pokud máš záznam, tak nedostaneš v žádné bance nic. I kdybys to měla předschválené, tak ne, protože stejně na podpis bys musela jít na pobočku a tam by si tě pořádně proklepli.
Jinak rodičovský příspěvěk se do příjmů v bance nepočítá, takže bys tam měla uvedeno jen výši platu.
Možná můžeš zkusit ještě nějakou nebankovní společnost, ale v bance máš smůlu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19976
3.9.12 14:48
@bubli píše:
@baba1986 Jinak rodicak se do prijmu nepocita, stejne jako jine socialni davky, vetsina bank je nebere v potaz.

My jsme si brali hypotéku a mě tam rodičák normálně započítávali :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6842
3.9.12 14:52

@baba1986
Zkus se obrátit přímo na Solus, ať ti záznam smažou, pokud už je vše uhrazeno minimálně rok. Oni tam ten záznam evidují několik let po zaplacení, ale když se na ně obrátíš a zdůvodníš, že to byla malá částka a uhradila jsi ji „relativně brzo“ - tzn. bez soudu a ne po několika letech, tak ti třeba vyhoví a záznam smažou dříve.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5545
3.9.12 14:59
@tweetydee
@tweetydee píše:
My jsme si brali hypotéku a mě tam rodičák normálně započítávali :nevim:

Tak jste meli stesti. Ja chtela brat pujcku a nechteli mi ji dat, protoze nam nevychazelo ziv. minimum, kdyby zapocitali rodicak tak by to krasne vyslo. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
191
3.9.12 15:07

Díky za vaše reakce jste hodné, jedna paní tady na diskuzích psala že v jedné bance jí dali půjčku i se záznamem chtěli tedy potvrzení že to tam má uhrazené a musela napsat kajícní dopis proč dluh vznikl a že už se to nebude opakovat atd. tak doufám ale mam malou naději :( :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma dluhy, exekuce a osobní bankroty

Ikona - Zbyněk Vorel

Zbyněk Vorel