Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
A když si teď děláš test tak sílí?? U mě krvácení znamenalo pokaždé potrat a až ve chvíli kdy jsem dokrvacela byl test negativní. Ale zas někdo může krvácet běžně a nic to neznamená… Tady si prostě budeš muset počkat co z toho bude
@Kriss Tina chci si ho udělat zítra ráno, ať to mám ob den..
No ja právě vzdy jak začnu krvácet, mam rovnou i křeče v podbřišku.. ted nic.. a když jsem potrácela,tak to taky byli křeče neskutecne..
@Karleon ráno zkusím test, když bude sílit, je to zatím v pořádku, že ?
Pokud ráno bude test sílit mělo by to být ok,ale to ti nikdo bohužel s jistotou říci nemůže, držím palce ať to vyjde.
@Ennny Děkuji, dojedu si v pondělí k doktorce, ať mi řekne co a jak.. Ať mám aspoň klid.. jsem z toho nervózní, jak nevím co se děje ![]()
Tak možností je víc, může to odejít s menstruací, můžeš krvácet a přesto být těhotná nebo se může jednat o mimoděložní těhotenství. Víc ukáže až čas.
Já když byla těhotná s první dcerou, tak jsem normálně menstruovala. Zpětně ano, bylo to slabší, ale normální regulérní krvácení pár dnů. Těhotenství jsem netušila. A dceři je 12. Takže i to může být. Nicméně to ti tady žádná z nás nedokáže říct, jak to máš ty.
@Anonymní píše:
@Ennny Děkuji, dojedu si v pondělí k doktorce, ať mi řekne co a jak.. Ať mám aspoň klid.. jsem z toho nervózní, jak nevím co se děje
Holka klid teď to stejně nezmenis a nervóza a stres jsou první krok k potratu…dej si cukroví koukni na pohádku a klídek ![]()
@Karleon to bohužel vím.. jen se toho hrozne bojim..
@terinka4444 dekuju, aspoň trochu me to uklidilo..
@Ennny zkusím se uklidnit a uvidím co bude dál.. snad se to nezhorší a neodejde to..
přesně v tomhle začátku je to hop nebo trop, ať se bojíš, nebo ne. Ale pokud už jsi potratila 3×, tak to normální rozhodně není a gynekolog tě měl už poslat na další vyšetření, na kterých by se zjistila příčina těchto potratů - může to být nějaká lehce léčitelná příčina, ale musí se to vyšetřit ![]()
Tak jsem si dělala test, vpravo je ze dneska. Je o trochu viditelnější.. na fotce to bude blbe vidět..
Břicho me nebolí, ale furt krvácím.. tak uvidím co bude..
Viditelnější je protože není zaschlý
já bych to moc nadějně neviděla, promin
kdyby to bylo prosperující a krvácení bylo z jiného důvodu než potrat tak test bude sílit ob den rychleji. Já měla při potratu i silnější čárky na testu do doby než sem přestala krvácet ![]()
@Kriss Tina a ty jsi si dělala test po jakym zpoždění ? A v jakem týdnu těhotenství ?
Vždy mam při ms bolesti,ze beru každou hodinu prášky. Ted nic. Cítím se uplne v pohodě, což jsem nebyla schopna nikdy vylézt z postele..
Ahoj holky, jdu si pro radu. Ve čtvrtek jsem si dělala test ( 1 den před menstruací), normálně bych si ho nedělala, ale kolegyně na tom trvala, protoze jsem omdlela v práci a vezli me do nemocnice. Skoro hned tam byly krásné viditelné //.. Došla jsem ještě pro jeden, ať je to potvrzené - ten jak ukazuje i týdny.
Ten vyšel také pozitivně 1-2tt.
Dělala jsem si ještě jeden a také pozitivní.
Jenze.. od čtvrtka jsem špinila. Ale dnes jsem začala i krvácet. Nic me nebolí. A to MS mívám velmi bolestivou.
V práci stojim klidne i 10 hodin v kuse, ale tim to prý není.
K dr chci zajít v pondělí, kdyby me začalo bolet břicho, tak na pohotovost.
Mam strach, že to odejde. Snažíme se skoro rok a já už mám po 3 potratu. Proto se ptám, jestli se někomu něco podobného stalo.
Děkuji.
Anonym, mam tu známe.