Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Pokud umíš trochu anglicky, můžeš zkusit testovat s běžnými surovinami, co jsou doma. Návod zde
Tak zkoušela jsem metodu tehotenskeho testu s mýdlem, ta mi ale vyšla negativní . Dnes jsem si však udělala těhotenský test (konečně) a jsem těhotná!! ❤️️ Jupii
Ahoj holky, potrebuji uklidnit.Dne 9.5 jsem měla menstruaci, poté bohužel v plodné dny, nechráněný styk, i když dotyčný tvrdil, že ejakuloval ven. Stalo se to dne 21.5 ve 2 h ráno. Do 9h jsem použila pilulku po, pro jistotu (navela),menstruaci jsem dostala o dva dny dříve, tedy 3.6 trvala 4 dny.15.6 jsem si zašla pro jistotu ještě na gyndu, doktor nic neviděl, ještě mi na ultrazvuku ukázal vejcovody s dvěma vajicky. Dalsi menstruaci jsem měla dostat 1.7 a do teď nic.Styk od té doby žádný nebyl a celkem 20 testu negativních. Jsem hodně vystresovana, jelikož dítě momentálně nechci. Myslite si, že to zpoždění je v pořádku? Že nejsem těhotná? V době kdy jsem byla u lékaře to byl ukončeny jakoby 5 týden a začínající 6.To už by přece šla vidět aspoň tečka, nemyslíte?