Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Bratr žije s partnerkou asi 3roky. Celá rodina, jeho přátelé a kolegové vidí, že ona s ním manipuluje ku sému prospěchu.
Došlo to už tak daleko, že ho začíná izolovat od okolí i rodiny.
On mi přijde jako zamilovaný puberťák, neslyší, nevidí.
A nedávno mu začala rozmlouvat i práci, kterou léta a rád dělal.
Vidím, že ztrácí sám sebe i nejbližší a nevím, do jaké míry mám právo něco mu mezi čtyřma očima říct, jestli vůbec. ![]()
Upřimnou soustrast. Když si přečtu, co jsi mi napsala…je to věta až na dřeň.
Loni mi umřela mamka. Pořád mám pocit, že jsme něco nedořekly.
@Arvi Máme doma to samé, ale ona je bohyně a co řekne ono, to jediné je správné, teď si například vzal supr čupr půjčku od Providentu, protože ona řekla, že je to výhodné.. Nenaděláš s tím nic..
@Arvi dokud nebude chtít on sám tak s tím nic neuděláš. Je to jeho život a ke všemu si musí dojít sám ![]()
S tím nic nenaděláš u nás je to taky ona je svatá a všechno ví a zná nejlíp všichni ostatní jsou pitomci rozhovor nepomůže on se ještě víc stáhne, alespoň tak to dopadlo u nás
@Denisa76 No dochází k tomu už potřetí a nikdy to nedopadlo k jeho spokojenosti.
Je to starej pes
, ale byl vychováván jako hodný, slušný chlapec ![]()
@Arvi ono se musí počkat až si nabije hu..bu jinak to nepůjde, u nás už je to extrém dokonce se už s nikým nebaví protože se té jeho neklaníme
Také jsem byla jednou obviněna rodinou bývalého přítele, že mu upírám kontakt s rodinou. Dodnes jsem nepochopila, co tím bylo konkrétně myšleno. Pokud se s váma bratr méně vídá a je radši s ní, tak je mu s ní zkrátka o něco lépe než u vás. A pokud je s ní proti vlastní vůli a je tak snadno manipulovatelnej, tak ho zmanipulujte taky…proti ní.
@Aneta.Berg a jak se dá zmanipulovat někdo kdo je zamilovaný a nevidí a nechápe, že si kvůli někomu nadělá dluhy, rozhádá se s rodinou, kamarády, odejde z práce a pořád si myslí že dotyčná je svatá a mluví pravdu i když se ví že lže?