Mám si zavolat sanitku?

Anonymní
29.8.10 00:41

Mám si zavolat sanitku?

Ahoj Holky,
doufám že mi nějaká odpovíte už je docela pozdě.Byla jsem ve sprše a když jsem se utírala tak jsem našla na ručníku krev.Zajela jsem si i dovnitř(omlouvgám se že to píšu takhle blbě) a měla jsem na prstě docela dost krve(taková tmavší).Přítel mě odmítl odvést do nemocnice protože měl 2 piva.Tak mě napadlo zda si mám zavolat sanitku…Jesli to neni blbý:-(. :think: Děkuji

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Michaelakkk
29.8.10 00:44

NO krvácíš z nějaké příčiny mimo MS nebo jsi těhotná?? jetliže ji těhotná tak si ji zavolej může to znamenat, žese placenta odlučuje a ohrožuje to tebe i mimi …

• Citovat
  • Upravit
5548
29.8.10 00:45

Omlouvám se že jsem to nenapsala ano jsem v 8tt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Michaelakkk
29.8.10 00:46

no tak zavolej na záchranku a vysvětli jim tvou situaci a oni ti poví co a jak ale jednej rychle, může jít o spoustu věcí dost nebezpečných…

• Citovat
  • Upravit
Michaelakkk
29.8.10 00:46

dej vědět co ti řeknou..!

• Citovat
  • Upravit
14015
29.8.10 00:50

Na sanitku to v osmém týdnu opravdu není. Šetři se a v pondělí si zajdi na gynekologii, i když ani tam s Tebou vlastně nic nezmůžou, dostaneš možná Utrogestan a Ascorutin.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5548
29.8.10 00:53

Nj ale říkám si co když o malé přicházím a dalo by se ještě zachránit?Taky mi právě přijde blbé si volat sanitku…Třeba to je jen prasklá cévka neni to jako že bych krvácela při ms..A krev byla jen trochu na ručníku a uvnitř…Přítel mi řekl že když vydržím do zítra do rána tak mě hodí do Prahy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.8.10 00:59

Ahoj, myslim, ze kontrolou u lekare nic nezkazis. Pokud te nechce odvezt pritel, protoze pil, tak si vem taxika.. lepsi jet 100× zbytecne, nez pak litovat.

Hodne stesti, K.

• Citovat
  • Upravit
29.8.10 01:00

pokud se jedná o takovou situaci, tak tě může odvézt, i když pil

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14015
29.8.10 01:01

Ono právě se s tím nedá nic dělat, ani kdyby to byl spontánní potrat. S větší pravděpodobností to ale může být nějaká ta cévka, příp. hematom, anebo se na příčinu vůbec nepřijde (samozřejmě naopak člověk může o miminko přijít, aniž by tělo cokoli naznačilo). Krvácení v prvním trimestru je časté, většinou to bývá spíš špinění zaschlou krví, to ani tak nevadí, horší je čerstvá (červená) krev, ale i to se stává. Vím dobře, jaké to je, ale zatím máme 100% úspěšnost, špinila nebo krvácela jsem čerstvou krví vždy, dvakrát to byl velký hematom. Držím palce.

Příspěvek upraven 29.08.10 v 01:02

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1825
29.8.10 01:01

Ja jak se znam,už bych si tu sanitku volala.Pro svuj vlastní klid.Je lepší jet s něčím ,co není závažné,od toho tam ti doktoři přeci jsou,než něco zanedbat a pak si to vyčítat.Reakci tveho přítele moc nechapu,muj by tu sanitku sam zavolal.Tot muj názor.Přeji,at je to vše v pořadku. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Michaelakkk
29.8.10 01:03

mp kdyžzavoláš RZ a zeptáš se nic tím nezkazíš…

• Citovat
  • Upravit
5548
29.8.10 01:18

holky tak jedeme:-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1825
29.8.10 01:26
:srdce: :srdce: :srdce: :kytka: :kytka:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10482
29.8.10 01:32

sice s křížkem po funuse, už jste odjeli, ale na sanitku tohle fakt není! moc bych si přála, aby se trochu rozllišovalo, na co je RZ a na co není. tohle prostě není ohrožení života a ta sanitka pak může někde chybět..

pokud jde o počínající potrat, tak v 8tt s tím žádný dr. nic nezmůže.

pokud bych už chtěla jet na pohotovost, vzala bych si rozhodně taxi!
a já osobně bych nejezdila v 1 ráno na pohotovost s krvácením v 8tt. maximálně bych počkala do rána.

zní to asi hrozně, ale přijde mi to jako přehnaná reakce..
(a že jsem už v 8tt taky krvácela, nejen v 8tt, a jasně červenou krví…-více než ascorutin/utrogestan se stejně nedělá..)

ale jako žena dr., který slouží v nemocnici, to asi vidím jinak… :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí