Mám strach, nevím, jak se rozhodnout

604
21.6.17 13:56

Mám strach, nevím jak se rozhodnout?

Holky prožívám paniku.. Dceram je 5,5 a 2v dubnu. Mám možnost jít pracovat jako telefonistka na 2-3 dny v týdnu 8-14, nebo 4× 8-12..

Mladší by mohla jít ke starší do školky.

Zítra jdu na pohovor (nějaké zkušenosti z call centra mám a moc zájemců prý nemaji) jsem 6 let doma. Na jednu stranu by se nám peníze navíc hodily.. Pak si říkám za jakou cenu. Jestli to ještě nevydržet doma, když mě malá zátim potřebuje. Ať si to pak nevycitam.. Tak nebo tak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Doe_Jane
21.6.17 13:59

Já jen co slyším telefonistka tak se mi ježí chlupy, doufám, že sis je pořádně progooglila protože to tady čtu každou chvíli, že další „telefonistka“ zůstala bez výplaty :kytka:

• Citovat
  • Upravit
3224
21.6.17 14:00

Sla bych na ty 2-3 dny-treba nase mala se do skolky moc tesi a nemyslim, ze vyzvednout ji 3× v tydnu v pul 3 by bylo nejake trauma-ale zalezi urcite jaka je a jak to sedne ji-ja bych sla ;) :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3327
21.6.17 14:00

Šla jsem do práce na plnej úvazek v době kdy bylo dceři 9 měsíců a nelituju. Nicméně já nešla do práce skrz peníze, ale protože jsem se doma cítila nevyužitá. Zůstal doma manžel, pak fungovaly babičky, takže do školky jsem ji neodložila :nevim: na zkrácený úvazek bych neváhala, pokud máš na CC koule teda

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2319
21.6.17 14:33

Šla jsem do práce, když měl mladší 2,5 roku na plný úvazek a byla to chyba. Při zpětném pohledu vidím, že mě ještě opravdu hodně potřebovat a že jsem neměla s návratem do práce spěchat. Je mi to pořád líto. Jestli ty peníze nutně nepotřebuješ a jenom by se hodily, tak bych se na to vykašlala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1299
21.6.17 14:52

Ja bych se na to taky vykaslala. Dvoulety dite je jeste maly na skolku podle me. Myslim si, ze neni kam spechat pokud ty penize nepotrebujes vylozene

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5468
21.6.17 15:01

@agulla Já bych nešla a už vůbec ne do takové práce. Telefonistku jsem dělala kdysi dávno a obvolávala jsem potencionální zákazníky - děs a každý mi práskal telefonem. Vydržela jsem to necelé 2 měsíce. Cca 2 měsíce zpátky jsem si říkala, že mám dost volného času, tak co nezkusit zase volat (já hloupá) a obvolávala jsem lidi, kterří mi opět práskali telefonem - neměla jsem to zapotřebí a tak jsem po celých dlouhých 2 dnech s prací skončila…A už nikdy více!! :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7859
21.6.17 15:28

Zkušební doba v práci je od toho, aby sis to zkusila. Pokud ti nebude vyhovovat práce, nebo to nebude zvládat dítě, můžeš odejít ihned ve zkušební době. Nástupem do práce tedy nic neriskuješ.
Když to rovnou odmítneš, bude se ti pak třeba honit hlavou…vždycky je lepší zkusit a zjistit, že to nejde, než radši nic ani nezkoušet

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10651
21.6.17 21:14

Souhlasím, šla bych to aspoň zkusit. Odejít můžeš vždycky. Jak to zvladne 2 leté dítě, bys mohla poznat i sama podle toho jaká malá je (introvert, extrovert, atd…), možná by Ti řekli i ve školce, zda by to zvládla či ne. Držím palce ať se dobře rozhodneš. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
21.6.17 22:03

Do prace jit ano, 6r.doma (sama vim, dyl se to vydrzet neda, clocek teda zena se musi jinak angazovat nez jen kolem svych deti, domacnosti).
Ale telefonistka, nevim nevim jestli udelas stesti. Platit oni plati, alespon co je u nas ve meste firma. I maji kavu, snidani. No jo, ale. Vydrzela jsem to tam den a odchazela jsem bolehlav, jak prase. Potrebuji pohyb a ne sedet, jak pecka.
Prace a deti ve skolce se neboj, ty znas sve deti, vic zvladnou, co ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat