Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Tak když je horší strach ze zákroku než z toho, že budeš mít dítě, tak holt ho asi budeš muset porodit ![]()
@unuděná chci to postoupit ten zákrok, ale přepadl mě hrozny strach a teď jsem na sebe naštvaná protože v tuhle chvíli už bych byla doma a bez starostí
@Anonymní píše: Více
A které teda můžeme mít, když jsi nám zakázala oboje? ![]()
No, jsi trubka, co na to říct. Jsou věci, ve kterých se prostě musíš hecnout, ať už je to zubař nebo interupce. Teď si to prostě vyžereš ještě pár dní no ![]()
Tak už s tím nic nenaděláš no. Zase by jsi o víkendu krvácela a nemuselo ti být dobře.
@stinga píše: Více
Já bych řekla, že se přeobjednala, protože ve skutečnosti na ní jít nechce. Známá se kdysi taky takhle přeobjednala a už na ní nikdy nešla. Těžké období přkonala, a dnes se děsí toho, že tam málem šla, protože má skvělou šestnáctiletou dceru, na kterou je pyšná. Není návod pro zakladatelku, ani nátlak, jen konstatování. To rozhodování bývá těžké ![]()
A antikoncepce nic? Sterilizace? To bys mohla vzít jedním vrzem s tou interupcí a ušetřit si tyhle stresy.
@unuděná píše: Více
Sterilizaci ji opravdu zároveň neudělají. Jsou to úplně jiný zákroky a navíc musí podepsat souhlas a další za 14 dní.
No nazdar ![]()
Myslela jsem, že je Ti tak 16 podle projevu ![]()
Ahoj přepadl mě hrozny strach z interupce, měla jsem jít dneska ale strachy jsem se preobjednala s tím že mi není dobré, a teď akorát lituju páč už jsem to mohla mít za sebou a bejt v klidu o víkendu máme samé oslavy včetně mých narozenin, a já budu mít zkažený celý víkend kvuly moji blbosti, neptejte se mě na důvod interupce prostě jsem v těžké životní situaci a jsem bez partnera, achjo