Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Anonymní píše: Více
A bojíš se konkrétně čeho? Toho zákroku?
@Apolena05 píše: Více
také jsem si myslela, že je to mladá holka, tak hlavně když si užije víkendové oslavy ![]()
@stinga píše: Více
Podle obsahu a slovního vyjádření bych to taky tipla na nějakou mladou holčinu. Navíc o strachu z narkózy při interupci se tu taky psalo nějaký den zpátky, že by náhoda? ![]()
@Dahlia0409 píše: Více
ano, také psala, že má jít ve čtvrtek, to bude ta stejná,
tak oddalováním nic nevyřeší, spíš to horší, plod bude stále větší
Kdybys opravdu chtěla, tak bys už byla po ní.
No koukám že jste všechny hrozně milé, chtěla jsem spíš uklidnit, podržet, no nic
A v čem chceš uklidnit? Na interupci je třeba jít co nejdříve, což neřešíš. Strach tam být může, ale když bych řešila interupci, budu mít větší strach z tiho, že později to bude horší teda
Ty ses přeobjednala a já před lety odešla z nemocnice. Seděla jsem v pokoji asi pět minut s nevybalenou taškou a pak jsem se zvedla a v sesterně nahlásila, že odcházím. A strašně se mi ulevilo, protože jsem váhala a rozhodla se až v tom pokoji. Dnes jsem šťastná, že to tak dopadlo.
Pokud jsi rozhodnutá a přeobjednaná, tak už neustupuj a postav si to tak že to budeš mít za sebou a nebudeš si prodlužovat čas obav.
Pokud už děti máš a neplánuješ, tak ti doktorka nemá co vymlouvat s ohledem na věk. To bylo míněno tím že je to blbost.
Tak proč jsi nezkusila potratovou pilulku když máš strach z narkózy?