Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Dahlia0409 píše: Více
Tak sis tedy zamoralizovala, ale zakladatelce to nepomůže. Ona je v nějaké situaci teď a nejspíš nemá stroj času
Ehm.
Budeš mít zkažený celý víkend?
Myslím, že máš větší starosti
.
Čeho se bojíš na interupci? Že toho budeš litovat? Nejsi rozhodnutá?
Nebo se bojíš toho zákroku?
Máš o tom s kým mluvit?
@Anonymní píše: Více
Já píšu hnus, kde prosím tě, sama si stěžuješ jak budeš mít kvůli potratu zkažený víkend ty by ses měla stydět jak se vyjadřuješ. A rozhodně není milimetrové a už mu bije srdíčko v tomhle týdnu, takže nechápu proč bych tě měla litovat.
Spíš je hnus, jak k tomu přistupuje s ty.
@mamule42 píše: Více
Hnusy píše ona. Mám pocit, že tu akorát trollí.
@j.a.n.i1 píše: Více
no, to je pravda, ale podle toho psaného projevu, bude dobré nerozšiřovat další řady
Přistupují k tomu tak jaká je situace, otěhotněla jsem a další mimco nechci prostě, to že má někdo 5- nebo 10 děti a uživí je tak ok, já se k tomu stavím Tak že dvě dětičky mi stačí a mají co potřebuji třetí bych už finančně nezvládla, tečka nemá cenu to tady s vámi rozebírat s cizími lidmi
@stinga píše: Více
Vždyť to zase bude nějaký troll a jestli ne, tak je dobře, že se nechce množit. Toto stvoření by nemělo mít děti.
@stinga píše: Více
Nejde o to, že chce chce jít na interrupci, do toho bych si nikomu nedovolila kecat, ale jde o to, jak k ní přistupuje.
Tak asi bylo něco špatně, že jsi těhotná potřetí, hm?
Pochybuji, že má dvě děti, vždyť musí vědět, že dítě není jen milimetrové embryo. Za mě je to zase troll. ![]()