Těhotenství při svatbě

Anonymní
3.7.24 16:03

Těhotenství při svatbě

Zdravím, měla jsem asi 8 dní zpoždění, udělala si test a svítily mi jasně obě čárky, ovšem potom se ta první začala ztrácet, až se ztratila, zbyl jenom duch a další den menstruace přišla.
Ovšem jsme se tak nadchli, že bych mohla být v tom, že nás celkem i mrzelo, že těhotná nejsem.
V září budeme mít svatbu, ovulaci budu mít někdy kolem 9.9.jestli počítám dobře a dostat bych to měla někdy 23.9., kdyby se zadařilo a byla bych těhotná, což poznám někdy kolem těch 2 týdnů, myslíte si že na svatbu 28.by mi třeba už mohlo být i špatně? 😊
Já bych se strašně ráda vdávala i s tím nadšením, že jsem třeba už těhotná, ale nevím kdy se začínají projevovat ty 1.nevolnosti a jestli nebudu do šatů nafouklá, protože před ms jsem vždy strašně zavodněná…
Máte určitě zkušenosti, ráda si je poslechnu a děkuji 😊 😊
Já vím, že počkat o měsíc dýl už není tak hrozný, ale… prostě víte jak, teď jsme se nadchli a moc bychom si to už přáli.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
16307
3.7.24 16:06
@Anonymní píše: Více

Těžko říct, čistě teoreticky na svatbě můžeš mít //, můžeš mít i nějakou nevolnost. Nebo také nic :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2112
3.7.24 16:09

Mne zacalo byt blbe az v sestem tydnu tehotenstvi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33684
3.7.24 16:13
@Anonymní píše: Více

To jsou starosti teda :mrgreen: Vždytˇkaždé těhotenství je jiné, mně třeba špatně nebylo vůbec a že jsem těhotná jsem zjistila až vynecháním MS. Těhotná bych se vdávat nechtěla, ale tvoje věc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4492
3.7.24 16:17

První těhotenství mi blbě vůbec nebylo a v druhém občas z vracím od 12tt.
Vdávala jsem se v 8. měsíci. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32914
3.7.24 16:31

Mně bývá blbě v 6-10 TT. Vdávala jsem se ve 14tt, těsně před NT screeningem. Ale nijak mě nenapadlo to řešit, svatbu jsme začali plánovat v průběhu května a na konci května jsem našla//.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17204
3.7.24 16:37

Já nezvracela, měla jsem na tom začátku jen žaludek na vodě, pálila mě žáha a svatba nám vlivem dalších okolností vyšla až na přelom 8./9. měsíce, i tak jsme si to ale užili, byla tam i kamarádka, která byla v 7.;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
744
3.7.24 16:53

Mně začalo být mírně špatně až na svatební cestě. Vdávala jsem se v 11tt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11830
3.7.24 16:54

No…já bych teda radši těhotnela až po svatbě…když už ji máte teď tak tu chvíli už to vydrzite…já jsem se vdávala když jsem byla cca v 7 týdnu…týden před jsem byla na poslední zkouzce šatů a seděly perfektně…za ten týden se mi tak zvětšily prsa že jsem se do nich skoro nevesla…zvracela jsem v tom týdnu před svatbou. v den svatby mi teda špatně nebylo…taky můžeš běhat každou chvíli na WC a to v těch šatech taky nebývá úplně jednoduché..zvlášť jestli máš nějaké s bohatější sukni…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3734
3.7.24 16:56

Já jsem se vdávala ve třetím měsíci a byla krásná svatba. Nebylo mi vůbec nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35792
3.7.24 17:08

Já bych teda ty dva měsíce prostě snažení vynechala :nevim: nic ti neuteče a nemusíš pak řešit takový myšlenky jetsli ti bude blbě atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15162
3.7.24 17:22

Užij si svatbu a pak se teprve snažte.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18658
3.7.24 19:27

Pockala bych měsíc. U jednoho jsem měla par dno žaludek na vodě a u druhého mi bylo blbě ještě v 5m

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
3.7.24 19:37
@enyf píše: Více

Děkuji za odpověď ❤️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3160
3.7.24 19:45

Také se v září vdávám (u nás se snažení vlivem okolností posunulo až na leden) a už předem jsme si řekli, že počkáme až po svatbě, nechceme riskovat, že mi bude blbě, nebo nedej bože budu v nemocnici s mimoděložním.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí