Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Holky, dnes jsem 5+5tt, byla jsem na utz, je to v deloze, ale, viděla jen nějaký prstenec, srdíčko ani náznak po plodu nikde… Jsem z toho ve stresu, na další utz mám jít až za 3 týdny. Měl to tak někdo? A bylo vše ok?
@Mamastelinkyasamika píše: Více
Vždyť je ještě brzo
Navíc nejsi těhotná poprvé, tak bys to mohla vědět ![]()
@Dahlia0409 no, právě, že děti jsem měla potvrzené v tom 6tt, srdíčko atd
Já v tomto týdnu taky nevěděla ještě nic, dr mě pozval za 2 týdny znovu, že to bude jistější ![]()
Priste chod k doktorovi tak 7-8tt a mas klid ![]()
Tohle je tady s prominutim furt dokola…v tomhle stadiu staci ovulace o par dni jinde, nez se mysli, a nemusi videt nic. Pokud nemas nejaky extra duvod k tomu doktorovi tak brzo, ze treba potrebujes nasadit/vysadit nejake leky, tak se tyras naprosto zbytecne
Uplne klidne muze byt vsechno v poradku.
@Beruska999999 mě právě takto objednala sestřička sama, chtěla jsem jít až za dva týdny, ale ona mi volala, že mám přijít dnes, jestli to je v děloze, minule těhotenství jsem měla nějaké problémy na začátku, tak mě chtěli zkontrolovat, ale myslela jsem, že tam bude alespoň už něco videt..
Takto brzo opravdu ještě ne
Taky mě objednal dr na podobný týden a nebylo vidět téměř nic. Až na další kontrole.
No tak to jo…ale proste je brzy, tady se hraje fakt na dny v tech zacatcich…co meli zkontrolovat, to zkontrolovali, zbytek ukaze cas, ale duvod na stres neni.