5+5 týden těhotenství a na ultrazvuku nic

3.7.24 12:45

5+5tt a na utz nic

Holky, dnes jsem 5+5tt, byla jsem na utz, je to v deloze, ale, viděla jen nějaký prstenec, srdíčko ani náznak po plodu nikde… Jsem z toho ve stresu, na další utz mám jít až za 3 týdny. Měl to tak někdo? A bylo vše ok?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
16361
3.7.24 12:47
@Mamastelinkyasamika píše: Více

Vždyť je ještě brzo :nevim: Navíc nejsi těhotná poprvé, tak bys to mohla vědět :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.7.24 12:50

@Dahlia0409 no, právě, že děti jsem měla potvrzené v tom 6tt, srdíčko atd

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16361
3.7.24 12:51

Já v tomto týdnu taky nevěděla ještě nic, dr mě pozval za 2 týdny znovu, že to bude jistější :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11846
3.7.24 13:01

Je prostě brzo na jakékoliv závěry…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3052
3.7.24 13:33

Priste chod k doktorovi tak 7-8tt a mas klid :nevim:
Tohle je tady s prominutim furt dokola…v tomhle stadiu staci ovulace o par dni jinde, nez se mysli, a nemusi videt nic. Pokud nemas nejaky extra duvod k tomu doktorovi tak brzo, ze treba potrebujes nasadit/vysadit nejake leky, tak se tyras naprosto zbytecne :nevim: Uplne klidne muze byt vsechno v poradku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.7.24 13:54

@Beruska999999 mě právě takto objednala sestřička sama, chtěla jsem jít až za dva týdny, ale ona mi volala, že mám přijít dnes, jestli to je v děloze, minule těhotenství jsem měla nějaké problémy na začátku, tak mě chtěli zkontrolovat, ale myslela jsem, že tam bude alespoň už něco videt..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16361
3.7.24 13:56

Takto brzo opravdu ještě ne :nevim: Taky mě objednal dr na podobný týden a nebylo vidět téměř nic. Až na další kontrole.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3052
3.7.24 14:08

No tak to jo…ale proste je brzy, tady se hraje fakt na dny v tech zacatcich…co meli zkontrolovat, to zkontrolovali, zbytek ukaze cas, ale duvod na stres neni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí