Mám strach z interupce

Napsat příspěvek
Velikost písma:
492
4.7.24 20:33
@Snorlaxik píše: Více

Tak jasně. Je potřeba si nalhat, že je to jen nějaký neforemny shluk buněk…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101710
4.7.24 20:35
@Velryba černá píše: Více

Máš pravdu, jsem pako a neumím počítat :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20843

Dobrý den,

vzhledem k tématu diskuze, jsem fotky opravdu odstranila, myslím, že si opravdu každý dokáže najít, jak vypadá embryo v tomto týdnu. Vážím si každého podporujícího komentáře, který tu padl. Zakladatelko, chápu, že je to rozhodnutí těžké a máte strach, ale pokud to opravdu chcete, tak běžte co nejdříve.

Krásný den

Diana :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16961
@Anonymní píše: Více

Ahoj,

myslím, že strach je normální, spíše bych se zeptata: Jsi si jistá? Chceš zákrok podstoupit? Není to jen o tom, že rozum ti radí jít na potrat (jsi sama) ale srdce to bojkotuje?

Jinak průběh potratu: příjem, odbery, utz, zaplatíš cca 5tisíc a pak jdeš na pokoj, kde s tebou znovu sepíšou papíry, zeptají se na operace, alergie, zabandážují ti nohy, můžeš dostat oblbovák (když chceš), pak na sál a po zákroku za dvě hodiny jdeš domů - musíš mít ale doprovod, který tě na sesterně převezme. Pak šestinedělí.

Neodsuzuju, nepřemlouvám. Nikdo nejsme v tvé kůži, pokud jsi si 100% jistá a pokud prostě nevidíš jinou cestu, pak doporučuji neodsouvat. Do 8tt je to malý zákrok, nejpozději můžše jít ve 12tt, ale to už je jen pro silné povahy. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101710
4.7.24 20:37

Ona prohlašovala, že je to je milimetrové a nemá to nic…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Snorlaxik
4.7.24 20:41
@j.a.n.i1 píše: Více

Ale ono to má jen pár milimetrů. A je hloupé sem dávat fotky.

• Citovat
  • Upravit
101710
4.7.24 20:43

Psala milimetr a ten to fakt nemá a kdyby s tím nezačala, tak sem nikdo fotky neda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.7.24 20:47

Proboha já to psala ale všeobecně o tom embryu, chtěla jsem podporu od ostatních žen co by mě mohly pochopit, a ne že mi sem pošleš fotku embrya, :zed:

• Citovat
  • Upravit
1609
4.7.24 21:02

@Apolena05 Jo já taky, šestnáctka co se dostala do maléru a rozsypala se strachy natolik, že nedomyslela, že odložením se nic nevyřeší, navíc si dělá z doktorů při dnešních nabitých termínech blázny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.7.24 21:09

@alun-ka no to víš že jo další chytrolín

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat