Mám strach z interupce

Napsat příspěvek
Velikost písma:
33728
4.7.24 12:56
@Anonymní píše: Více

Narkoza je kratka, tak klid. Tomu se bohuzel nevyhnes 🤷‍♀️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16339
4.7.24 12:57

A kdy jsi zjistila, že jsi těhotná? Nemluvě o tom, že když další dítě nechci, tak dělám maximum, aby nebylo :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.7.24 13:03

6skoro v 7 týdnu už jsem ji prostě nestihla a ikdych ji štíhlá tak bych radši volila klasickou interupci

• Citovat
  • Upravit
16339
4.7.24 13:04

Pak nevím, co řešíš :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14955
4.7.24 14:54

Věřím, že to musí být náročné na psychiku. Tady bohužel podporu nehledej. Spousta dokonalých žen si do tebe kopne. Důležité je, abys věděla, že tvoje rozhodnutí je správné. Pokud máš s kým se poradit, dobře to prober ze všech stran. A pak, když se stoprocentně rozhodneš, tak si zatím stůj a nepřemýšlej co by kdyby. Pokud máš strach pouze z nějakých fyzických komplikací, tak to prober se svým lékařem, určitě tě uklidní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14955
4.7.24 14:55
@Dahlia0409 píše: Více

Jen naprosto obyčejný strach. Pokud jsi ho nikdy nezažila, tak se určitě v odborné literatuře dočteš, co je to za pocit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85396
4.7.24 14:59

Jednolitý text bez diakritiky. Projev puberťáka. Nevěřím, že máš dvě děti. Možná troll.

Každopádně kamarádka kdysi odešla z čekárny, protože měla strach a teď má doma puberťáka a nelituje, s partnerem to zvládli a mají další dvě děti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Velryba černá
4.7.24 15:17

Pokud už jsi někdy podstoupila zákrok v celkové anestezii, je riziko komplikací nízké. A sterilizaci u nás může podstoupit každý od jednadvaceti let věku. U lidí se zdravotním rizikem je to možné od osmnácti let.

• Citovat
  • Upravit
16339
4.7.24 15:39
@Kfětoslava píše: Více

Zažila. Ale pokud něco nechci, tak to nedělám, nebo udělám tak, abych to potom nedělala (rovná se Chráním se, nebo holt řeším následky a jdu na interupci). Jiná možnost tady jaksi není

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5926
4.7.24 15:48
@Dahlia0409 píše: Více

Mně spíš zaráží že má zakladatelka starost aby se bavila na oslavě, ale že prakticky zabije budoucí dítě to jí netrápí. A ještě si stěžuje jak bude mít zkažený víkend.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.7.24 15:48

Chápu, že se bojíš, nic příjemného to není, ale taky žádná hrůza. V 37 se nám to stalo taky, naše blbost, samozřejmě. Řešila jsem to hned, byla jsem na miniinterrupci v 5+1 myslím. Narkóza krátká, žádný problém. Byla to moje druhá v životě. Ráno předoperační vyšetření, kolem 11 na sál, ve 13h si pro mě přijel manžel, odpoledne jsem odpočívala a večer už vše jako předtím ( tři děti, nejmladší jsem kojila ještě). Za týden jsme slavili 2 narozeniny syna, nepila jsem, brala jsem ATB. Dali mi je pro jistotu. Jinak po 9 dnech byla kontrola a potom po 6 týdnech. Já bych už nečekala na nic. Jakékoli oddalování nic pozitivního nepřinese, naopak. Já jsem chtěla co nejdřív, než bude cokoliv vidět, než bude srdíčko. Předtím jsem byla 4× těhotná plánovaně, chtěne, vím jak se embryo vyvíjí a jak v jakém týdnu vypadaly děti. Pro psychiku to pro mě bylo důležité.

• Citovat
  • Upravit
16339
4.7.24 16:52
@mamule42 píše: Více

No právě :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.7.24 17:28

@mamule42 prosím tě jaké dítě? Dít to je milimetrový embrio promiň ale tohle je vážně hnus co píšeš opravdu

• Citovat
  • Upravit
16339
4.7.24 17:45

Ale i embryo už je živý tvor :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76
4.7.24 17:52

Každý má strach z něčeho nového a v téměř většině případů pak člověk zjistí, že se bál úplně zbytečně. Buď v klidu, hlavně už to neoddaluj, čím dřív půjdeš, tím dřív to bude za tebou. Hlavně tu neposlouchej kecy těch pro-life magorů, to miniaturní embryo se těžko dá považovat za něco živého natož dítě, to by se pak to stejné mohlo říct třeba i o spermii. Přece si nenecháš zničit život kvůli děcka. Hlavně buď příště už opatrná

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí