Syrové kuře v těhotenství

Anonymní
4.7.24 11:11

Syrové kuře v těhotenství

Ahoj,

Předem vím, že je tohle stupidní dotaz a že vyšiluju, ale nedá mi to, jelikož jsem těhotná. První trimestr.

Včera jsme s manželem koupili v Bille od Vocílky kuřecí čtvrtky vakuově balené. Jelikož vždy ověřuji čerstvost masa, tak i včera večer jsem poctivě očichávala. Přišlo mi, že ten koncový kloub už je malilinkato cítit, proto jsem maso očichávala ještě dukladněji. No, jelikož jsem byla dost unavená tak jsem si nemotorně to maso strčila až do pusy… :roll: :potlesk: :poblion:
Hned jsem si šla pusu vypláchnout vodou, vyčistila jsem si zuby a vypláchla listerinem. Rty jsem si taky vydrhla kartáčkem.

Myslíte, že je šance, že kdyby v mase byla salmonela, případně toxoplazmóza, že bych to mohla chytnout? :nevim:

Dnes je mi po 12 hodinách od incidentu zle od žaludku. Na nevolnost v prvním trimestru trpím spíše málo a dlouho nic nebylo. A na průjmy trpím obecně díky dráždivému tračníku, tak ty střeva moc v dobré kondici nejsou… :(
A přijde mi, že mám náběh na zimnici.
Tak nevím, jestli to může být od těhotenství nebo nějaký prvotní projev..

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
20899
4.7.24 11:15

Ti trollové začínají být čím dál trapnější a de*bilnejší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35852
4.7.24 11:18

To jako vážně? Ne, nic ti není. Jen jsi si to vsugerovala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MartinL45
4.7.24 11:19
@Anonymní píše: Více

jsi blázen, chudák manžel/přítel.

• Citovat
  • Upravit
27681
4.7.24 12:25

Ty máš nos v puse??? hele jestli jsi troll tak hodně ubohý jestli reálná tak s tou nešikovností něco dělej

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.7.24 12:50

Ne opravdu to není troll. Jen vymodlené dítě. Nechci ho ohrozit a hormony pracují.

Ale takovém reakce jsem čekala. Nevadí :pankac:

• Citovat
  • Upravit
16039
4.7.24 13:00

A proč jsi to maso očichávala, když jste ho včera kupovali?
Vždyť je tam datum spotřeby a pokud jste ho nenechali zbytečně dlouho v teple a dali ho hned do lednice, tak to potom moc nechápu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17342
4.7.24 13:01

Okamžitě na pohotovost!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.7.24 13:02

Protože, už se mi párkrát stalo, že maso bylo zkažené, i když mělo být čerstvé…i od řezníka

• Citovat
  • Upravit
16300
4.7.24 13:02
@Černá Madonna píše: Více

Já to chápu, taky pro sichr čichám i k šunce, člověk nikdy neví. Taky už se stalo, že kuřecím maso mělo ještě pár dní, celou dobu bylo v ledničce a letělo do koše :poblion: Tohle prostě je u mě základ, maso, šunka a vejce :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16300
4.7.24 13:03

Ale když jsi se sotva dotkla, nevím teda, jak je možné při čichání mít maso až v puse, tak se fakt nic nestalo :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27681
4.7.24 13:06

no i koupený maso v záruce nebo u řezníka může být zkažený, očichávání chápu, ale jak ho dostal do pusy to technicky prostě nejde. Já si do něj třeba strčila nos ale dát ho do pusy??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16039
4.7.24 13:25
@ka2ka píše: Více

Možná, že měla u toho očichávání pootevřenou pusu a dotkla se toho. :D :nevim:
Já třeba někdy očichávám párky nebo jiné uzeniny, ale maso ne. Tam se řídím spíš jen tím pohledem a spoléhám na dostatečnou tepelnou úpravu při vysoké teplotě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16039
4.7.24 13:30
@Dahlia0409 píše: Více

Jo, tak uzeniny a vejce taky. To je zase pravda, no. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16300
4.7.24 13:37

Asi zvyk od mamky, nikdy nevíš. Ale jelikož mám k tomu respekt, takže zase syrové maso a vejce do mě nikdo nedostane :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí