Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj dámy ![]()
píšu rovnou z místa činu:). Omlouvám se, pokud budou nějaké chybky. Mám to za sebou
. Konečně. Chci tímto poděkovat všem holčinám, které mě podpořily v diskuzi Strach z narkózy
Sice jsem jim na sále ztropila menší scénku
, ale přežila jsem
. Snad jsou zvyklí.
Pro slečny, které se taky dostanou do téhle blbé situace a budou podstupovat třeba svůj vůbec první zákrok: Holky, nebojte se
. Podstupovala jsem výkon v Sanusu v HK a nemůžu si stěžovat na nic. Personál i péče super. Šla jsem na radu až nějak jako pátá. Na sále při uspávání mě tam všichni konejšili, hladili
prostě jsem byla trochu srabík. Napíchli mi kanylku, pak mi řekli, ze teď se mi bude trochu motat hlava, to jsem začala šílet nejvíc
nesnáším motání hlavy
. No, hlava se motala tak 5-10 sekund, řekli mi, ať si zavřu oči…a už nic nevim:). Probudila jsem se na dospavacim pokoji asi tak hodinku po tom, co jsem šla na sál. Možná jsem byla vzhůru i dřív, ale nevímo tom. Hlava se mi motala asi tak dalších 45 minut, ale jen když jsem zvedla hlavu. Pak jsem dostala čaj, posadili mě, pak mě poslali na WC a pak zavolat doprovod.
Teď tu čekám na odvoz, má přijet každou chvilku.
Takže holky, pokud z toho máte některá takovou panickou hrůzu, jak jsem měla já, tak není potřeba:).
Mějte krásný den všichni ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Věřím, že po fyzické stránce ten zákrok není nijak hrozný, nedivím se, že se citíš v pohodě…ale co psychyka, to asi není tak snadné ne?
Fakt myslíš, že se máš čím chlubit? Miniinterrupce není odebrání slepého střeva, ale lidského plodu. No tak hlavně že TY jsi to přežila
.
@Alušáček píše:
Věřím, že po fyzické stránce ten zákrok není nijak hrozný, nedivím se, že se citíš v pohodě…ale co psychyka, to asi není tak snadné ne?
ale tak slečna se bála narkozy a to dopadlo dobře…takže vlastně šťastný konec ![]()
Tak hlavně, že se ti ulevilo…
Nesoudím, zaráží mně jenom, s jakou lehkosti o tom píšeš ![]()
@radkka píše:
Jdu pro popcorn, tady bude sranda
já už to2× smazala příspěvek a sedím si na rukách, nevím, jak dlouho se udržím té vychechtance z místa činu něco nenapsat.
@terinka4444 píše:
já už to2× smazala příspěvek a sedím si na rukách, nevím, jak dlouho se udržím té vychechtance z místa činu něco nenapsat.
Však pohoda, né
Dyť šlo jen o potrat, žádnej stres.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat