Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Jasně vražda se vždy musí oslavit! Upřímně nevidím rozdíl mezí tím, když matka zabije dítě po narození a tím, že ho zabije před narozením. Nafackovat bys potřebovala. Je tu tolik ženských co nemohou mít děti a ty to své zabiješ…
Jsi borka no… co ti na to napsat ![]()
@pe-terka taky myslím, že to bude provokace ![]()
Jinak moje kamarádka byla na zákroku loni pred Vánoci, dnes by tudíž mela uz mela mimino. Nicmene ji chapu, ze kdyz uz se stalo (chvíli chodila s nějakým magorem),ze to řešila takto.Ja sama chtela přivést dite do funkčního vztahu, kde jsme obs zajištění, dite bude mít normálního otce atd. Rozhodne bych nechtěla byt svobodná matka, jen proto, ze ma nekdo negativní názor na přerušení. Dikybohu za možnost volby.
Dokázala bych pochopit, že někdo šel na miniinterupci. Prostě třeba neměl peníze na to dítě uživit, nebo měl sám zdravotní problémy a bál se proto těhotenství, nebo bylo dítě nemocné apod. Ale že se cítí „fajn“ po zákroku, to nechápu.
@Rakosnicek1983 píše:
@pe-terka vím,ze včerejší diskuze, ze mas hodne deti, takze se te to dotýká. Nicmene ja jsem pro interupci nejen ve zdravotních případech. Nez porodit dite za každou cenu a nemoci mu nic nabidnout-paní doktorka Housatko by mohla vykládat…
ok, nepřísluší mě tě soudit…Ale ton příspěvku zakl. je vyloženě provokativní…Tímhle se prostě nechlubíme a nekasáme, jaká to byla pohodička. S doporučením pro další, že vlastně o nic nejde ![]()
@Chantelle Tady se některé ženy snaží otěhotnět roky a ty si dovolíš sem napsat tohle? Hanba by tě měla fackovat, za to cos udělala. ![]()
@Amarel ty jses uplne blba-ty ten rozdil nevidíš, právo naštěstí jo-po narozeni je to totiz vrazda. Argumenty o tom, ze ostatní mít nemůžou jsou k čemu? Aby ty, co muzou jim odnosily s porodily dite?
@pe-terka me te prijde, ze to tady řešila a mela strach z nemocnice, zákroku apod, tak do detailu píše, co se děje-pro ostatní, ktere to v budoucnu čeká a maji ten strach taky…
@sunshinegirl píše:
Nechápu, já na výškrab musela kvůli ZT a dodnes jsem se s tím nesrovnala a to je to téměř rok. Dokonce nejen, ale i kvůli tomu beru dvoje antidepresiva a je mi dost hrozně. Viním se za to, že mé dítě ve mne umřelo.
Tak tohle je ale druhý extrém…
@Rakosnicek1983 Mě zachranilo před potratem to, že mi bylo méně jak 18 a dostala jsem k žádanka prý z toho důvodu fotku. Synovi jsou skoro 4 a od té doby jsem zažila i pocit beznaděje, když člověk na revizi musí nedobrovolně a jaké komplikace můžou přijít. Jsem už naprosto přesvědčena, že to stálo. Trochu přeorganizovat muj život a přizpusobit se dítěti.
Nejsem proti potratum, ale vadí mi, když to někdo bere na lehkou váhu. Ještě víc, když to dělá protože ještě nejsou dost připraveni a přitom mají dlouhodobý vztah a nějak by to zvládli kdyby chtěli
@stankaSR Ať si jde třeba každý rok, ale ta forma sdělení a ještě na takovémhle fóru, to je prostě provokace nebo absolutně nulová empatie/sociální inteligence/inteligence říkej si tomu jak chceš. Tohle napíše prostě jen debil. Tak snad jí může omlouvat aspoň nízký věk.
@Rakosnicek1983 píše:
@pe-terka me te prijde, ze to tady řešila a mela strach z nemocnice, zákroku apod, tak do detailu píše, co se děje-pro ostatní, ktere to v budoucnu čeká a maji ten strach taky…
pominu - li, že já to mám prostě nastavené jinak a výčitky svědomí by mě trápily do konce mých dní…tak prostě typ zákroky bych zamlčela…Když už ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat