Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Zdravim, ![]()
chci se zeptat jaké máte zkušenosti s mkontem u mbank, když vám na účet mají přijít peníze do kolika hodin očekáváte platbu??
FÁÁÁKT JÁ MÁM ZKUŠENOST ŽE MI PŘIJDOU TAK DO PŮL 10, ALE TED CEKAM SVUJI VYPLATU PRVNI V NOVÉM ZAMĚSTNÁNÍ A JSEM JAKO NA TRNÍ A ONA PORAD NIKDE TAK MÁM MOŽNÁ JEŠTĚ NADĚJI ŽE PŘIJDE
@MSM20
Tak záleží i na času odeslání a bance odesílatele.
mBank připisuje průběžně, celý den.
Platební brány jsou otevřené do pozdního odpoledne. Potom taky, ale už ne pro běžné převody.
To záleží na tom, odkud peníze jdou, ale pravidla v mBank jsou celkem pevná a popsané někde na jejich fóru:
Ve výsledku ti, jimž banka odkud přicházejí peníze odesílá platby na clearing až večer (třeba ČSOB) je dostávají vždy druhý den po 9:00, pokud jsou odesílány vícekrát denně tak (podle počtu transakcí) můžou přijít i později během dne.
Odchozí platby z mBank do clearingového centra odcházejí vždy 9:00 a 16:00.
Výplata mi dochází pravidelně kolem 10.00 hod, alimenty od ex těsně po 12.00. Později se mi nikdy nic nepřipsalo,,, ale nejspíš nebylo co.
A.
@Anik
taky tak, vyplata, posilana z GE se mi pripisuje dalsi den po desate dopoledne ![]()
Ahoj holky můžu se zeptat jak je to aktuálně do kolika hodin se připisují peníze? Je ještě možné, že mi dneska něco prijde
@lynč píše:
Ahoj holky můžu se zeptat jak je to aktuálně do kolika hodin se připisují peníze? Je ještě možné, že mi dneska něco prijde
Teoreticky ano, ale záleží co od koho čekáš a kdy a jak to poslal. Ale - obecně - pokud doteď (14:30) nemáš na účtu, co jsi čekala, tipla bych, že to dneska už nedorazí.
A MBank mám zkušenost takovou, že peníze chodí těsně před 12.hodinou.
Uz se mi ale stalo, že přišly těsně po 18 hodině
Takže asi jak je psáno na internetu, že posílají do clearingového centra v průběhu celého dne.