Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Já myslím, že i @Chantelle má u sebe popcorn a těší na ty bestiální reakce, na světě nemůže být nikdo tak hloupý, že by tohle napsal na ženské fórum, tomu nevěřím.
@pe-terka vím,ze včerejší diskuze, ze mas hodne deti, takze se te to dotýká. Nicmene ja jsem pro interupci nejen ve zdravotních případech. Nez porodit dite za každou cenu a nemoci mu nic nabidnout-paní doktorka Housatko by mohla vykládat…
Opravdu vhodně zvolený příspěvek na maminkovské a „snažilkovské“ forum ![]()
Příspěvek upraven 16.12.15 v 12:22
@Rakosnicek1983 píše:
@pe-terka vím,ze včerejší diskuze, ze mas hodne deti, takze se te to dotýká. Nicmene ja jsem pro interupci nejen ve zdravotních případech. Nez porodit dite za každou cenu a nemoci mu nic nabidnout-paní doktorka Housatko by mohla vykládat…
To i já, ale napsat tak pohodový příspěvek chvíli po tom, co si ze sebe nechala vyšťourat dítě je k poblití.
@Chantelle ono mezi námi děvčaty, tady půjde čistě o provokaci. Kdyby ti šlo o fakt paniku z narkozy, typ zákroku prostě zamlčíš…ty ho lupneš pěkně do nadpisu
No jo, je škaredě, nuda, tak založím diskusi a vyprudím pár lidí…
Ale veď ju nechajte tak. Je rada, že zvládla pre ňu to najhoršie, narkózu, a že nemá nejaké výčitky alebo sa nedojíma…Asi mala nejaké dôvody, prečo to dieťa nechcela, nemohla mať. Ja nikoho neodsudzujem, je to každého právo.
Nechápu, já na výškrab musela kvůli ZT a dodnes jsem se s tím nesrovnala a to je to téměř rok. Dokonce nejen, ale i kvůli tomu beru dvoje antidepresiva a je mi dost hrozně. Viním se za to, že mé dítě ve mne umřelo.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Dítě bylo nemocné? Nebo?