Špinění 4 dny po menstruaci

Napsat příspěvek
Velikost písma:
ludmilaadamkova
9.1.21 09:06

@stinga jeví se mi to jako vysoce nepravděpodobné ale vzhledem k tomu jak už teď plaší asi bude dobře když nějak test mít doma bude a pokud se jí třeba ms o týden opozdí ať si udělá než tu zase zakládat diskuze kde ji stejně maximálně můžou poradit ať si udělá test

• Citovat
  • Upravit
6661
9.1.21 09:39

Luteální fáze je 12 - 16 dnů, hraniční (pro možnost otěhotnění) je 10 dnů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
9.1.21 11:42

Radší zajdi k doktorovi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77008
9.1.21 13:46
@petranov1 píše:
Radší zajdi k doktorovi

s čím? se špiněním po menstruaci? vždyť to je naprosto normální

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.1.21 14:20

Ahojky všem,

3 dny před ovulací jsem mela s manželem sex v autě. Mám více otázek.

1. zezadu se do mě udělal a zůstal chvíli ve mě. Pak jsme ale jeli pryč. Je pravděpodobné že ve mě spermie zůstali?
  1. Sex byl 3dny před ovulkou. Je možné, že jsem mohla otěhotnět? (ovulka mi začala dneska)

3)Nechápu jednu věc. Nikdy jsem neměla příznaky ovulky ani menstruace a ani jsem u ovulky nešpinila. Nic mě nikdy nebolelo. Ze včerejška na dnešek mě hrozně bolí podbřišek a trošku prsa. Dnes ráno jsem měla růžový výtok a teď už je zase bílý. A taky si nemůžu nahmatat čípek.. Tohle vůbec neznám :?. Kdybych otěhotněla, tak nejspíš stejně až dneska když mi ovulace vyšla na dnešek 🙉

1. v den sexu jsem si dala sprchu hned co jsme prijeli a vecer horkou vanu. Má to vliv na spermie :think:?

Omlouvám se za hloupé a pro někoho možná stupidní příspěvky ale pro mě jsou dosti důležité. Můžete prosím odepsat na všechny otazky Děkuji :oops: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
K97
140
10.1.21 14:44
@Anonymní píše:
Ahojky všem,

1. zezadu se do mě udělal a zůstal chvíli ve mě. Pak jsme ale jeli pryč. Je pravděpodobné že ve mě spermie zůstali?
  1. Sex byl 3dny před ovulkou. Je možné, že jsem mohla otěhotnět? (ovulka mi začala dneska)

3)Nechápu jednu věc. Nikdy jsem neměla příznaky ovulky ani menstruace a ani jsem u ovulky nešpinila. Nic mě nikdy nebolelo. Ze včerejška na dnešek mě hrozně bolí podbřišek a trošku prsa. Dnes ráno jsem měla růžový výtok a teď už je zase bílý. A taky si nemůžu nahmatat čípek.. Tohle vůbec neznám :?. Kdybych otěhotněla, tak nejspíš stejně až dneska když mi ovulace vyšla na dnešek 🙉

1. v den sexu jsem si dala sprchu hned co jsme prijeli a vecer horkou vanu. Má to vliv na spermie :think:?
Omlouvám se za hloupé a pro někoho možná stupidní příspěvky ale pro mě jsou dosti důležité. Můžete prosím odepsat na všechny otazky Děkuji :oops: :mrgreen:

Tak jasně, že když ejakuloval do tebe, že to v tobě zůstalo, nechápu co má mít vliv na to, že jste jeli pryč? :mrgreen: :mrgreen: To jsem fakt nepochopila, asi špatně podané. 3 dny po sexu nepoznáš, že jsi těhotná. To by se projevilo tak 10-14 dní potom.. prsa a podbřišek tě bolí asi z té ovulace, četla jsem, že příznaky ovulace jsou někdy jako při MS. Jinak pokud dítě nechceš, proč se nechráníš a necháš ho do sebe ejakulovat? 8o
Pokud naopak teda těhotná chceš být tak v pořádku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
743
10.1.21 17:39
@Anonymní píše:
Ahojky všem,

Omlouvám se za hloupé a pro někoho možná stupidní příspěvky ale pro mě jsou dosti důležité. Můžete prosím odepsat na všechny otazky Děkuji :oops: :mrgreen:

Ano, samozřejmě že to, že jste hned odjeli neznamená, že spermie vymizely.
Ano, spermie mohou přežít až 5 dní.
Každý měsíc může být jiný. :lol:
Pokud nechcete dítě, tak používejte ochranu :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
14.1.21 16:11

Zdravým, mám nepravidelnou menstruaci ta my začala 31 - 6.1. skončila úplně běžné a 11.1 sem začala opět krvácet ale jen malinko s hnědým výtokem 13.1 sem přestala i špinit i krvácet jenže 14.1 opět hnědý výtok s troškou krvi, a bolesti jako při menstruaci, nikdy se my to nestalo můžete prosím poradit čím by to mohlo bít? Zda čekat nebo si zajít na gynekologii?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
743
14.1.21 20:07

@Melany1 může to být cysta, může to být cokoliv. Zavolej na gyndu a poraď se s nimi :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31
25.3.25 21:51

Špinění

Zdravím,
nema někdo podobnou zkušenost?
Brala jsem Macu - 2 tabletky asi dva týdny. Menstruaci mam normálně opožděnou cca 38 den cyklu ji dostanu, to jsem dostala, ale skončila mi 18 a od 21 uz 5 dni spinim, po horké vaně jeste více. Na gynekologii mi dělali utz a nic neshledali. Dali mi ascorutin.
 Dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital