Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Luteální fáze je 12 - 16 dnů, hraniční (pro možnost otěhotnění) je 10 dnů.
@petranov1 píše:
Radší zajdi k doktorovi
s čím? se špiněním po menstruaci? vždyť to je naprosto normální
Ahojky všem,
3 dny před ovulací jsem mela s manželem sex v autě. Mám více otázek.
3)Nechápu jednu věc. Nikdy jsem neměla příznaky ovulky ani menstruace a ani jsem u ovulky nešpinila. Nic mě nikdy nebolelo. Ze včerejška na dnešek mě hrozně bolí podbřišek a trošku prsa. Dnes ráno jsem měla růžový výtok a teď už je zase bílý. A taky si nemůžu nahmatat čípek.. Tohle vůbec neznám
. Kdybych otěhotněla, tak nejspíš stejně až dneska když mi ovulace vyšla na dnešek 🙉
Omlouvám se za hloupé a pro někoho možná stupidní příspěvky ale pro mě jsou dosti důležité. Můžete prosím odepsat na všechny otazky Děkuji
![]()
@Anonymní píše:
Ahojky všem,3 dny před ovulací jsem mela s manželem sex v autě. Mám více otázek.
- zezadu se do mě udělal a zůstal chvíli ve mě. Pak jsme ale jeli pryč. Je pravděpodobné že ve mě spermie zůstali?
- Sex byl 3dny před ovulkou. Je možné, že jsem mohla otěhotnět? (ovulka mi začala dneska)
3)Nechápu jednu věc. Nikdy jsem neměla příznaky ovulky ani menstruace a ani jsem u ovulky nešpinila. Nic mě nikdy nebolelo. Ze včerejška na dnešek mě hrozně bolí podbřišek a trošku prsa. Dnes ráno jsem měla růžový výtok a teď už je zase bílý. A taky si nemůžu nahmatat čípek.. Tohle vůbec neznám
. Kdybych otěhotněla, tak nejspíš stejně až dneska když mi ovulace vyšla na dnešek 🙉
Omlouvám se za hloupé a pro někoho možná stupidní příspěvky ale pro mě jsou dosti důležité. Můžete prosím odepsat na všechny otazky Děkuji
- v den sexu jsem si dala sprchu hned co jsme prijeli a vecer horkou vanu. Má to vliv na spermie
?
![]()
Tak jasně, že když ejakuloval do tebe, že to v tobě zůstalo, nechápu co má mít vliv na to, že jste jeli pryč?
To jsem fakt nepochopila, asi špatně podané. 3 dny po sexu nepoznáš, že jsi těhotná. To by se projevilo tak 10-14 dní potom.. prsa a podbřišek tě bolí asi z té ovulace, četla jsem, že příznaky ovulace jsou někdy jako při MS. Jinak pokud dítě nechceš, proč se nechráníš a necháš ho do sebe ejakulovat? ![]()
Pokud naopak teda těhotná chceš být tak v pořádku.
@Anonymní píše:
Ahojky všem,3 dny před ovulací jsem mela s manželem sex v autě. Mám více otázek.
- zezadu se do mě udělal a zůstal chvíli ve mě. Pak jsme ale jeli pryč. Je pravděpodobné že ve mě spermie zůstali?
- Sex byl 3dny před ovulkou. Je možné, že jsem mohla otěhotnět? (ovulka mi začala dneska)
- v den sexu jsem si dala sprchu hned co jsme prijeli a vecer horkou vanu. Má to vliv na spermie
?
![]()
Ano, samozřejmě že to, že jste hned odjeli neznamená, že spermie vymizely.
Ano, spermie mohou přežít až 5 dní.
Každý měsíc může být jiný. ![]()
Pokud nechcete dítě, tak používejte ochranu ![]()
Zdravým, mám nepravidelnou menstruaci ta my začala 31 - 6.1. skončila úplně běžné a 11.1 sem začala opět krvácet ale jen malinko s hnědým výtokem 13.1 sem přestala i špinit i krvácet jenže 14.1 opět hnědý výtok s troškou krvi, a bolesti jako při menstruaci, nikdy se my to nestalo můžete prosím poradit čím by to mohlo bít? Zda čekat nebo si zajít na gynekologii?
@Melany1 může to být cysta, může to být cokoliv. Zavolej na gyndu a poraď se s nimi ![]()
Zdravím,
nema někdo podobnou zkušenost?
Brala jsem Macu - 2 tabletky asi dva týdny. Menstruaci mam normálně opožděnou cca 38 den cyklu ji dostanu, to jsem dostala, ale skončila mi 18 a od 21 uz 5 dni spinim, po horké vaně jeste více. Na gynekologii mi dělali utz a nic neshledali. Dali mi ascorutin.
Dekuji
@stinga jeví se mi to jako vysoce nepravděpodobné ale vzhledem k tomu jak už teď plaší asi bude dobře když nějak test mít doma bude a pokud se jí třeba ms o týden opozdí ať si udělá než tu zase zakládat diskuze kde ji stejně maximálně můžou poradit ať si udělá test