Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Zdravim,
Mam dotaz na ktery jsem nenasla odpoved. Vim, ze Clostilbegyt muze zpusobovat cysty. Mela jsem ho 2× za sebou a doktorky cysty nepotvrdila… ale nezadarilo se ani jednou. Tento mesic neberu zadne leky. 18-19 DC jsem citila ovulacni bolesti. Ted jsem to mela dostat pred 3-4 dny a zatim nic. Obcas mi je trochu blbe od zaludku a asi 2-3 dny me boli bricho jako na MS. Otazka zni, muze to byt jeste cysta po tom, ze jsem min mesic jesre brala Clostilbegyt? Nebo je mozne tehotenstvi? Jakou mate zkusenost?
Ano test sem si delala v den vynechane MS, byl negativni. Mam obcas trosicku bolesti v podbrisku, jak kdybych to mela dostat pro sichr uz mam vlozku, ale nic. Jsem sem si kontrolovala cipek, jestli se meni a nemeni je tvrdy a mela jsem tam ruzovy vytok - ale nedostal se ani na toaletak. Tento mesic jsem ani nemerila BT, az kdyz jsem to nedostala a jeden den jsem mela 36,9 dnes 36,8. Myslim, ze asi po tech hormonech z min cyklu budu mit cystu 😔
Skus udělat test me kamarádce taky vyšel negativní po týdnů mela //carky
Zkusim, ale do lekarny se dostanu az v pondeli.. to budou nervy a trochu se bojim ze dalsi zklamani 😒 ve stredu mame termin do Car