Mám zrušit kontrolu?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
30408
12.3.20 11:38
@Titty píše:
Zrovna jsem nás měla objednat na rozštěpovou ortodoncii, už dvakrát jsme to museli zrušit kvůli synově nemoci… Tak asi ještě chvíli počkám. Ono se tam stejně téměř nedá dovolat.

Tak to máte pravdu, telefony mi v Motole (na očním) taky nikdo nezvedá. Právě jsem obdržela informaci, že se plánované kontroly na rozštěpové plastice a ORL dočasně odklánějí a pacienti budou obvoláni a přeobjednáni. Týká se to pouze ORL ambulance a ambulance plastického chirurga ve FN Motol.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5571
12.3.20 12:15

@Jančakecalka tak píšeš, že máte kontrolu za 14 dnů, tak když se dneska nedovoláš, tak zkoušej zítra, v pondělí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43035
13.3.20 13:26
@Jančakecalka píše:
Ahoj,
za 14 dní máme mít kontrolu v Motole, kde vždycky strávíme půl dne ikdyž jsme objednaný a já tím pádem zvažuju, jestli vzhledem k situaci nebude lepší tu kontrolu zrušit a přeobjednat se na jindy, řekněme třeba za 2 měsíce, nejde u dcery o nic akutního, jen neurologie, eeg a napsání receptu na léky, ale to si mužu zařídit i u nás u neurologa.
Co byste dělali vy? Neplašim, ale vzhledem k tomu, kolik už je teď v Praze nakažených a přece jen ten špitál je veliký…

všichni nam rušej terminy, nezlobime se

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.3.20 13:32

@Jančakecalka Ja bych nikam nechodila. Včera mi praktička i pediatr potvrdili, že pokud není nic urgentniho, tak k nim nemame vůbec chodit. Teď jsme měli jít s malou na 10ti mes prohlídku a nejdeme.

• Citovat
  • Upravit
1615
13.3.20 13:36

Hm..a já mám asi útrum se zubařem :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30408
13.3.20 14:03
@KahlanAmnel píše:

Můj zubař mi řekl, že nesmí vrtat, jenom trhat a otiskovat. Čeká na respirátory.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1615
13.3.20 14:30
@hanka.br. píše:
Můj zubař mi řekl, že nesmí vrtat, jenom trhat a otiskovat. Čeká na respirátory.

Je, no to je super…fakt super.Snad proboha jim nějaké pošlou.
Nechci se dostat k zubaři až bůhví kdy.. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1615
13.3.20 14:31
@hanka.br. píše:

Nechci se dostat k zubaři až bůhví kdy.. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jančakecalka
20.3.20 14:31

Tak jsem se tam stále nedovolala, buď to mají obsazené a nebo to vyzvání a nikdo nebere, tak už to asi vzdám a počkám, zda to nezruší sami a nebo ten termín neohlášeně propadně nevím, co už mám dělat…

• Citovat
  • Upravit
Jančakecalka
20.3.20 14:32
@KahlanAmnel píše:
Nechci se dostat k zubaři až bůhví kdy.. :zed:

Měla jsem termín v pondělí a volali mi, abych nechodila a dali mi termín až na začátek června, fakt super :zed:

• Citovat
  • Upravit
4596
20.3.20 14:36
@KahlanAmnel píše:

Vim, ze je to ted hrozna situace, ale normalne me pobavila myslenka povinny rousky u zubare. Shorim v pekle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1615
20.3.20 14:43
@Jančakecalka píše:
Měla jsem termín v pondělí a volali mi, abych nechodila a dali mi termín až na začátek června, fakt super :zed:

Já ho nakonec sama zrušila..akutní nic zatím není a uvidím dál..objednám se, až až někdy dýl..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1615
20.3.20 14:45
@bobulka88 píše:
Vim, ze je to ted hrozna situace, ale normalne me pobavila myslenka povinny rousky u zubare. Shorim v pekle.
:mrgreen: jo taky si to zrovna představuji. :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jančakecalka
20.3.20 14:48
@KahlanAmnel píše:
Já ho nakonec sama zrušila..akutní nic zatím není a uvidím dál..objednám se, až až někdy dýl..

Já akutní taky nic, jen preventivka, tak snad do toho června budu v pohodě. Jen toho mám na červen moc, tak mi to zrovna moc vhod nepřišlo :?

• Citovat
  • Upravit
1615
20.3.20 14:58
@Jančakecalka píše:
Já akutní taky nic, jen preventivka, tak snad do toho června budu v pohodě. Jen toho mám na červen moc, tak mi to zrovna moc vhod nepřišlo :?

Budeme to muset přežít :mrgreen:
Měla jsem jít i na gyndu, kde je to horší, protože jsem měla namále před rakovinou děložního čípku a tak jsem co půl roku sledována u gynekologie/onkologie.
Ale už je to 3 roky zpět a ťuk ťuk..tak to vydrží snad ještě chvilku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty