Na mateřské mi přestalo záležet na vzhledu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1586
17.12.14 14:04

Tak ono asi není jen rozdíl nalíčená/ nenalíčená nebo upravená/ neupravená, ale třeba i uštvaná(v depresi)/líná… Svět není tak jednoduchý. A myslím, že hodně z těch co o sebe přestanou tolik dbát jsou často semleté životem. A radu pro semleté nemám, jen doufat, že ten s kým si slibovali to uvidí a pomůže, jen je to v dnešním světě těžké.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7950
17.12.14 14:07

@Lynette no tak to je věc názoru. Ne každý se přece musí líčit, ne každému chlapovi se to líbí. Já se taky ráda líbím sama sobě i svému chlapovi, ale k tomu se opravdu nepotřebuji malovat (když už tak použiju jen BB krém ke sjednocení pleti a řasenku, ale rozhodně ne když jsem doma sama). A třeba když můj partner vidí ženskou s gelovými nalakovanými nehty tak nezapomene říct, že kdybych takhle přišla domů tak mě snad vymění :) Samozřejmě to myslí v legraci, ale vím, že třeba tohle se mu opravdu nelíbí. A nějaké stíny a extra výrazné řasy a výrazná rtěnka také ne. Přijde mu to umělé. Ty to fakt podáváš tak, že když se někdo nelíčí, tak o sebe nedbá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30556
17.12.14 14:10

@Lucka1111 ale proč to zase ženeš do extrémů, proč gelové hrůza nehty…proč ne vlastní, ne moc dlouhé, upravené například bezbarvým lakem, francouzkou nebo já mám oblíbený tělový, je to pěkné, upravené přirozené :nevim:

a taky myslíš, že když se líčím doma, dám si večerní? ne, dám si jen jednoduché líčení, které opravdu nevypadá uměle ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16077
17.12.14 14:11
@Lucka1111 píše:
@Lynette no tak to je věc názoru. Ne každý se přece musí líčit, ne každému chlapovi se to líbí. Já se taky ráda líbím sama sobě i svému chlapovi, ale k tomu se opravdu nepotřebuji malovat (když už tak použiju jen BB krém ke sjednocení pleti a řasenku, ale rozhodně ne když jsem doma sama). A třeba když můj partner vidí ženskou s gelovými nalakovanými nehty tak nezapomene říct, že kdybych takhle přišla domů tak mě snad vymění :) Samozřejmě to myslí v legraci, ale vím, že třeba tohle se mu opravdu nelíbí. A nějaké stíny a extra výrazné řasy a výrazná rtěnka také ne. Přijde mu to umělé. Ty to fakt podáváš tak, že když se někdo nelíčí, tak o sebe nedbá.

Lucko, zbytečně na Lynette útočíš.. nadhodila správnou připomínku, že s tím, když se žena bude zanedbávat, visí ve vzduchu potenciální nevěra..

na líčení nebo na nelíčení se to pomalu zvrhlo..

samozřejmě, že to není rozhodující ;)

nicméně zakladatelka nemá radost ze života a to už je jiná..

Příspěvek upraven 17.12.14 v 14:12

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
alli_li
17.12.14 14:11

@suricata jenze takhle to umis posoudit ty jako empaticka zenska a zena, ktera vi co materska obnasi. Plno chlapu si tohle neuvedomuje a vubec nevi jake to je se „doma flakat s deckem“.
Chlapi jsou v plno vecech jednoduchy a plno veci jim docvakne az moc pozde.

• Citovat
  • Upravit
7950
17.12.14 14:13

@Lynette ale tak je asi pravda, že hodně záleží, jak moc se žena líčila před tím, než třeba zůstala doma s dětmi a předtím než se s mužem potkala. Jak jsme psala výše, my máme jiné priority než zrovna vzhled, můj chlap je spíš chlap do nepohody, bydlíme na horách a dovolené trávíme v přírodě s batohem na zádech. Takže mě zná i se 14 dní neoholenými nohami a 3 dny nemytou, stejně já jeho neoholenýho a nemytého. Jednou jsme jeli s partou lidí na sjezdovky a známá v apartmánu vytáhla fén. A jeho to strašně pobavilo, že někdo s sebou na hory tahá fén, takovou zbytečnost :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7950
17.12.14 14:17

@catherine100, @t-jani neženu to do extrému, a neútočím na Lynette, ale Lynette opravdu napsala, že když se žena nelíčí, tak o sebe nedbá. Znám spoustu holek co se běžně nelíčí a nemyslím si, že by se o sebe nestaraly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8996
17.12.14 14:18

@Lucka1111 Ten BB krém a řasenku co si na sebe dáváš když jsi doma, tak tomu já už ale říkám líčení. To je právě ta péče navíc, která by podle mě měla být když je žena ve vztahu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16077
17.12.14 14:20

@Lucka1111 je spoustu holek, co líčit nepotřebují a jsou krásné, tak jak jsou.. já mám hezké, dlouhé a černé řasy..ale jsem bledá jak bílá paní :mrgreen: takže nenalíčená vypadám nemocně.. :) manžel bledule přirovnává k hradním svícím :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7950
17.12.14 14:21

@Lynette ale já to na sebe dávám jen když jdu ven. Když jdu s malou na cvičení tak jen ten BB krém, když jdu do práce (malé je sice rok, ale chodím na 2 dopoledne do práce), tak i tu řasenku. Ale když jsem celý den doma, nebo jdu jen s kočárem ven, tak na sebe nic nedávám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9754
17.12.14 14:25
@Lynette píše:
@Lucka1111 Ten BB krém a řasenku co si na sebe dáváš když jsi doma, tak tomu já už ale říkám líčení. To je právě ta péče navíc, která by podle mě měla být když je žena ve vztahu.

Pise, ze si to na sebe rozhodne nedava, kdyz je doma sama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1772
17.12.14 14:28

@Lynette Tak jsem pročetla první stránky tohoto tématu…musím s tebou souhlasit…neznamená, že když jsem matka doma na mateřské, že musím vypadat jak strašidlo. Pro mě je automatické jít ráno do koupelky, vyčistit zuby, namazat BB krém, přepudrovat, lehký stíny a řasenku pak teprve obskakuji domácnost. V uslintaném a vytahaném triku také nechodím, nikdy nevíš kdo se zastaví na návštěvu, to je jedna věc a druhá věc, proč bych tak měla chodit? Padly tady všelijaké různé názory proč se nelíčí dotyčné, a nikomu to neberu, ale je fakt, že byť Váš muž nemá rád třeba příliš nalíčené ženy tak mu to stejně tak či tak imponuje a proč se ve společnosti hezké, mladé, nalíčené a načesané ženy semtam neukázat, když mám doma hastroša, se kterým nemůžu jít ani do obchodu? Chlapi se rádi chlubí - hezkým autem, telefonem, oblekem, ale i ženou, tak jim nedělejme ostudu a obětujme pár minut času pro sebe, ale i toho chlapa ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Elenentka
17.12.14 14:34
@Lynette píše:
@Lucka1111 Nenalíčená žena o sebe podle mě nedbá tak, jak by měla když má partnera

Neco tak usmevneho jsem uz dlouho neslysela :lol:

• Citovat
  • Upravit
3030
17.12.14 14:41

Myslím, že je to v povaze člověka jak k tomu přistupuje. O namalování nejde, jde o to být doma jakž - takž upravená, abych nelekala sama sebe. Já mám ráda namalované rty, takže i když jsem doma úplně sama, tak se sice nemaluju, ale rty si přejedu. Je ale fakt, že když mám depku, chuť se nějak fintit jde stranou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Elenentka
17.12.14 14:41

@Lucka1111 vidim to stejne, kazda normalni zena se prece svemu chlapovi rada libi, ale kazda to ma asi v necem jinem… A nastesti kazdy chlap taky.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex