Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Dočtu Vás pak, ale teď to potřebuju hned sdělit.
Ráno vstávám, beru župan a tak jsem, než jdeme ven. To byste musely vidět tu mojí malou holčičku, jak vždycky kouká, jak si mě fascinovaně prohlíží a úplně je vidět, jak se jí líbim, když přijdu z koupelny, namalovaná, učesaná, vždycky jí řikam, nooo to jsem furt já, tvoje maminka, akorát upravená k lepčímu.
Jinak k Vánocům jsem si přála tepláky a vytírací kýbl. ![]()
Tak záleží, jak moc jsi „klesla“ oproti stavu před tím. Já se třeba do práce malovala, ale minimálně. Doma se nelíčím, chodím taky v teplákách, někdy sem tam flek, ale ještě to třeba den vydržím, než dám do prádla.
Ale bez opláchnuté pleti a namazané a vyčištěných zubů bych ven nešla. Vlasy učesané, ale v culíku. Nemám je mastné, myju si je pravidelně. Ven chodím oblečená pěkně, čistě, i když jsme jen na vsi.
Nevidím nic špatného na tom se doma nelíčit. Já nepouživám ani antiperspirant - cítit nejsem a nepatlám na sebe zbytečně chemii. Ale ak píšu výše, každý má tu hranici jinde a pro každého je „standard“ něco jinýho ![]()
@Pincenza píše:
Dočtu Vás pak, ale teď to potřebuju hned sdělit.Ráno vstávám, beru župan a tak jsem, než jdeme ven. To byste musely vidět tu mojí malou holčičku, jak vždycky kouká, jak si mě fascinovaně prohlíží a úplně je vidět, jak se jí líbim, když přijdu z koupelny, namalovaná, učesaná, vždycky jí řikam, nooo to jsem furt já, tvoje maminka, akorát upravená k lepčímu.
![]()
![]()
Jinak k Vánocům jsem si přála tepláky a vytírací kýbl.
Jo to taky znám:-))malý si mě vždy tak zalíbeně prohlíží.
Já chodím doma jak kdy. Podle toho jakou mám náladu a hlavně kolik mám času. přítel je celé dny v práci, chodí až večer, to děti většinou spí. Tak sem tam než dojde se hodím do gala. On je pak příjemě překvapený, jak jsem se pro něj vyfikla:_))Nejhorší je, když si to tak naplánuju a on se někde zasekne. To pak košilka a župánek letí do skříně a oblékám vytahané triko a teplý župan.
@Evelína91 píše:
Jak už tu bylo řečeno. Nenalíčená žena neznamená, že je hned šmudla. Když je čistá, navoněná a dbá o sebe pravidelně, vypadá kolikrát líp než kdejaká namalovaná fiflenka. Já díky tomu, že jsem na rizikovým a nemusím se tedy každodenně líčit do práce tak se mi strašně zlepšila pleť.
Můj partner doma taky nenosí oblek, tak proč bych já měla doma vypadat jak modelka? Tím nechci říct, že vypadám jak cuchta ale abych se každý den po probuzení, co sotva rozlepím oči malovala abych se chlapovi líbila když stejně usíná vedle ODLÍČENÉ ženské - to mi přijde na palici
Nemám mastný vlasy, nemám špínu za nehty, zarostlý nohy, rozpraskaný paty, nejsem rozteklá mamina s nateklými kotníky (i když mě to třeba čeká) a s vytahanými tepláky na gumu, ale líčím se jen když někam jdeme
fuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuujjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj
![]()
Lynett mezi námi, ten s kterým jsi ty podváděla by podváděl i kdyby měl doma ženu na jehlách s metrovýma řasama a naducaným výstřihem. Myslím, že si moc fandíš
. A chlap Ti nakecá cokoliv jenom, aby tě dostal
. Asi jsi ještě hodně naivní
.
@Kla Myslím, že na to že ho vůbec neznáš a jí jsi nikdy neviděla děláš dost odvážné závěry. Navíc mně nic nakecávat nemusel aby mě dostal - mně se líbil.
@Lynette píše:
@Kla Myslím, že na to že ho vůbec neznáš a jí jsi nikdy neviděla děláš dost odvážné závěry. Navíc mně nic nakecávat nemusel aby mě dostal - mně se líbil.
A jak to tedy dopadlo? Pravděpodobně je se ženou dál a občas si odskočí k někomu, kdo se pro něj namaluje a hezky obleče, ale pak zase hupky dupky domů?
@Lynette píše:
@pikola To určitě. Já ale nemluvím o tom, že by jí vyměnil za jinou. To vůbec ne. Milují se, mají spolu děti, spoustu zážitků, klape jim to - ale když jde o sex tak proč by se měl bránit ženský která o sebe pečuje když má doma šmudlu. Odpověď je taková že se právě bránit nebude. Bude mít jinou na sex třeba jen jednou nebo pravidelně nějaký období. Neříkám, že by svou ženu opustil. Mého milence to ani nenapadlo a mě taky ne, ale užívali jsme si spolu pár měsíců.
Ty máš dost holka ![]()
No a mně zase připadají vadné ty, které ráno nedokážou fungovat bez korekce obličeje
Šmudla je o úplně něčem jiném.
@zrcadlo Dopadlo to tak, že je jí věrný, ale to už jsem někde zmínila.
@BlueFairy
Jako ty vlasy jsou boží
vím že nejsou tvoje, ale stejně jsem z nich hotovka ![]()
@Catus píše:
No a mně zase připadají vadné ty, které ráno nedokážou fungovat bez korekce obličejeŠmudla je o úplně něčem jiném.
krásně shrnuto ![]()
@Catus @BlueFairy a ja na tu fotku cucela uz vcera a myslela usem, ze je to sukne a z rozparku couha noha. Pravda, ta cepice mi moc nesedela, ale to jsem myslela, ze je vrsek. Jdu se zastrelit ![]()