Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahojte holky. Nevim co se to se mnou deje, ale poslednidobou mi nejak prestalo zalezet na vzhledu.Ted myslim doma.Kdyz jdu ven, tak se upravim, to jo, ale doma je to des a hruza. Nevim, jestli je to tim, ze jsem na malou dceru sama ci co. Pritel je hodne v praci nebo u zvirat.Cela domacnost i dite je na me, takze vubec neresim, jak vypadam.Rano vstanu a rychle obtaram dceru a pak nadobi, pracka, uklid,vareni.Uz se pomalu ani necesu, o liceni nemluvim. A takto me vidi i pritel a me je to uple fuk.Nez bych se sla treba trochu namalovat, tak radsi prohlizim s malou knizku. Jinak jsem snad hezka zenska, ale doma vypadam jako koste. Proste nemam naladu se doma upravit, nechce se mi a nic me neprinuti.Jak to mate s timto vy? posledni dobou jsem hodne unavena a to mam jedno dite.Uz ted mam depky, ze az bude druhe tak to nezvladnu.Budu na ne sam, to vim. A posledni dobou mivam po ranu strasne divne nalady. Rekla bych deprese. Vsechno mi vadi, na nic se netesim, jsem neprijemna na dceru. Nevim no, asi jsem blazen.Snad je to vycerpanim.
Je to únavou, to si piš. Já si za mateřskou pořídila několikero slušivých tepláků a domácích trik, protože jsem to užila nejvíc. Pak už jsem se svou teplákovou mánií bavila. Zaplaťpánbůh, že jsem zpátky v práci, péče se podstatně zvýšila. ![]()
Já jsem jednou měla milence, jehož manželka byla úplně jako ty. Super maminka, ale viděl jí jen ve vytahaných hadrech a doma eště trošku pocintaných, vlasy jen v culíku, nenalíčená. Ne že by jí snad kvůli mně chtěl opustit, ale kdyby o sebe dbala, tak by ho ani nenapadlo si se mnou něco začít.
Udělej si den nebo aspoň nejkou chvilku jen pro sebe, kadernik, kosmetika a nebo jen procházka, hodně to pomůže
ja jsem doma, taky jak smudla, ale neresim, manžel me ma rad i bez sminek a kdyz vidí, ze je mala spokojena, tak je i on, bez ohledu na to, jestli mam teplaky, vytahany tricko a neucaseny vlasy. Mezi lidi se vždycky fintim abych je nepolekala. ![]()
Hehe, ja jsem jeste neumyta v pyjamu, vetsinou se kulturnim az jdeme ven. Rano snidame varime pereme. Kdyz je doma muz tak se aspon umyju
jemu to neva, vetsinou vypada podobne
@Balatonek Rád bez šminek tě má, ale když se kolem něj začne motat nějaká navoněná a nalíčená kočka tak neodolá. ![]()
@Lynette píše:
Já jsem jednou měla milence, jehož manželka byla úplLenka cjako ty. Super maminka, ale viděl jí jen ve vytahaných hadrech a doma eště trošku pocintaných, vlasy jen v culíku, nenalíčená. Ne že by jí snad kvůli mně chtěl opustit, ale kdyby o sebe dbala, tak by ho ani nenapadlo si se mnou něco začít.
Pochybuju ze manzelka byla takova kdyz spolu zacinali. I milenka by byla po par letech doma obcas asi nenalicena a bez erotickeho pradla..
@Lynette no jeste, ze toho svého chlapa znám na tolik dobre, ze vim, ze je na tohle lenoch a jeste na to nemá cas
navíc nemá rad napatlany, vyumelkovany, prevoneny nadhery ![]()
Mimo to mam to podobne jako @pikola taky není doma za metrosexuala ![]()
@pikola To určitě. Já ale nemluvím o tom, že by jí vyměnil za jinou. To vůbec ne. Milují se, mají spolu děti, spoustu zážitků, klape jim to - ale když jde o sex tak proč by se měl bránit ženský která o sebe pečuje když má doma šmudlu. Odpověď je taková že se právě bránit nebude. Bude mít jinou na sex třeba jen jednou nebo pravidelně nějaký období. Neříkám, že by svou ženu opustil. Mého milence to ani nenapadlo a mě taky ne, ale užívali jsme si spolu pár měsíců.
@Balatonek No snad máš pravdu - on byl doma taky za lenocha - se mnou teda ale línej rozhodně nebyl. A taky si myslela že nemá čas, ale místo v polední přestávce jsme si užili, přesčas nebyl přesčas a když o víkendu jel do hračkářství něco koupit malýmu, tak byl u mě v posteli.
@Lynette hlavně je to o povaze chlapa, ne o tom jestli je jeho žena doma nalicena nebo ne a jestli ma na sobě teplaky nebo chodí v sexy oblecku. Ja svému muži ostudu nedelam, i když prijde navsteva, tak se zkulturnim. Jen ve chvíli pohody, mam i pphodlny oblečení a nemusím byt porad necim napatlana.
@Balatonek No řekla bych že jeho povaha byla zrovna dost věrná - nikdy jí nezahnul s nikým přede mnou ani po mně. ![]()
Holky a vy se bezne licite jen na doma, i kdyz se nikam nechystate, nebo treba jen na nakup nebo prochazku?
Ja se licim jen do prace, jinak o sebe myslim dbam, ale neumim si predstavit ze proste budu nalicena jen proto, aby me partner nezahledl bez sminek ![]()